Horoskop

Bikovi odlično kuvaju, a veselja nema bez Lava: Koji je vaš skriveni talenat?

Proverite koji skriveni talenat je vama zodijak namenio
Zanimljivosti
13:26h Autor:
Bikovi odlično kuvaju, a veselja nema bez Lava: Koji je vaš skriveni talenat?
Foto: Shutterstock

Ovnovi imaju najbolje reflekse

Impulsivni, spontani i brzih refleksa, pripadnici ovog znaka inteligentni su i aktivni, pa su sportske aktivnosti kao stvorene za njih. Dobro im ide sve što je povezano sa pokretom, dinamikom, pa i mehanikom. Dobro im ide izgradnja, kao i popravljanje stvari, a konkurencija ih čini još boljima u onome čime se bave. Bolji su u individualnim nego u timskim aktivnostima.

Bik je odličan u kuhinji, ali i novcem

Ako ste pripadnik ovog znaka, velike su verovatnosti da vrlo dobro kuvate. Strpljenje, istraživanje novih kulinarskih mogućnosti i izmišljanje novih recepata vama je omiljen hobi. Osim toga, dobro vam idu sve stvari koje su povezane sa dekorisanjem, bilo odeće, doma ili pak uređenja vrta. Imaju nos za finansije, pa kao vlasnici firmi mogu doći do pravog bogatstva.

Nije kriva zla rodbina, već zvezde: Ova 3 znaka sebi uvek upropaste vezu!

Blizanci bi prodali pesak u pustinji

Bilo da je reč o oglašavanju, pregovaranju ili direktnoj prodaju, pripadnici ovog znaka nadareni su za uveravanje drugih u ono što žele. Komunikativnost, istinski interes za druge, sposobnost širenja informacija i povezivanja čini ih odličnim govornicima. Dobri su i u svim delatnostima u kojima se koriste ruke, jer brzo uče ako su inspirisani.

Rakovi znaju s ljudima

Pripadnici ovog znaka uspešno prenose osećanja u ono što rade, a imaju istinski talent u razumijevanju, motivisanju i shvatanju drugih ljudi. Zbog toga su odlični u ulozi profesora, trenera i savetnika. Od drugih talenta ističe se sposobnost stvaranja estetski lepih stvari i inovacija za što se služe svojom bogatom maštom.

Nema veselja bez Lava

Ako iko na sebe lako privlači pažnju, to su definitivno pripadnici ovog vatrenog znaka. To ih čini odličnim zabavljačima, pa je humor i snalaženje u novim situacijama njihov istinski talenat. Osećaju interes i prema stvarima povezanim s lepotom, kozmetikom i ishranom, a neretko će upisivati razne kurseve kako bi produbili svoje znanje i sposobnosti.

Niko ne gađa detalje kao Devica

Posvećenost detaljima pripadnicima ovog znaka ne predstavlja nikakav napor, već nešto urođeno. Kod svakog zadatka se maksimalno posvećuju, a njihovo polje interesa je široko. Vole hobije povezane s računarima, crtanjem, izgradnjom stvari, a najviše od svega vole planirati. To je njihov istinski talent i najradije bi svima bližnjima pravili planove - od finansija i popisa za kupovinu do privatnog života.

Kineski horoskop za oktobar: Kome kiše donose romansu?

Vaga zna kako smekšati ljude

Pravedan nastup, savetovanje bez osude i pregovaranje između posvađanih strana prirodni su talenti koji krase pripadnike ovog znaka. Uopšteno, njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne stvari, a oni su vrlo često članovi nekih udruga ili interesnih skupina. Često su i umetnički talentovani, ali to zanemaruju jer se posvećuju konkretnim stvarima verujući kako u tome leži finansijska sigurnost.

Škorpija je analitički genije

Inteligencija i logičko razmišljanje glavne su odlike pripadnika ovog znaka. Oni se ističu u svim zadacima koji zahtevaju logičko promišljanje i analize. Najčešće ih zanimaju pomalo neobične stvari i hobiji, a najbolji su uvek u onim stvarima u kojima ne nalaze shvatanje i razumevanje drugih. Računanje, finansijski poslovi i logički zadaci su u kojima će zablistati.

Strelac je inovator

Ako je neko u Zodijaku rođeni sportista, onda je to Strelac. No, osim na sportskom terenu, on voli osećaj borbenosti i takmičenja u svemu što radi. Razume se u mehaniku i tehnologiju te lako shvata kako funkcionišu stvari, pa ima i talent inovativnosti - u kojem izrađuje vlastite predmete koji mu mogu olakšati život.

Jarac je kreativna i duhovita duša

Ispod njihove prizemljenosti i praktočnosti, kod Jarčeva se obično krije velik talenat za humor - od sarkazma do samoizrugivanja. Ako se opuste i ohrabre li ih drugi, bez problema mogu biti komičari. Uopšteno, imaju veliku priokrivenu dozu kreativnosti koja lako može izaći kroz pisanje, pevanje, crtanje i slične delatnosti koje im omogućuju da odmore mozak od problema, a od hobija se lako mogu pretvoriti u unosan posao.

Mesečni horoskop za oktobar: Finansije nestabilne, zdravlje poljuljano!

Vodolija pravi čuda sa rukama

Iako se često govori o intelektualnim i inovatorskim sposobnostima pripadnika ovog znaka, njihov se pravi talent krije u njihovim rukama. S njima zaista mogu svašta, samo ako isprobaju - od popravaka do kreiranja. Osim toga, prirodno su muzički talentovani, osećaju ritam i lako prate melodije, a nadareni su i za modernu tehniku, pa su dobri i u grafičkom dizajnu. U svakom slučaju, oni su inovatori koji rado otkrivaju nove načine korištenja stvari.

Dar Riba je čitanje ljudi

Ribe su definitivno najviše sklone svim vrstama umetnosti od svih drugih pripadnika Zodijaka. Ipak, njihov je skriveni talent psihologija - oni imaju vrlo istaknutu moć čitanja drugih ljudi. U tome im pomaže njihova velika mašta, ali i velik dodir sa duhovnim aspektom života. Posvete li se tome, lako mogu otkriti tuđe namjere i ponašanje, pa bi i bez problema mogli biti privatni detektivi sa svojim dobrim nosom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs