Prema horoskopu

Merkur u Vagi poručuje: Idealno vreme za brak i veridbu!

Vreme je da promišljenim, dobro odmerenim, biranim rečima (koje su miroljubive, ljubazne, koje izražavaju lepotu, finoću i koje odražavaju promišljen sud o nečemu) komunicirate sa drugima
Zanimljivosti
20:32h Autor:
Merkur u Vagi poručuje: Idealno vreme za brak i veridbu!
Foto: Shutterstock

Merkur preko reči u Vagi spaja ljude, a one bi trebalo da budu odmerene, lepe, pune ljubaznosti i uviđavnosti prema drugim ljudima, raznim načinima razmišljanja... jer se na taj način mogu postići harmonični odnosi. Ovo je vreme kada preko taktične, odmerene, promišljene komunikacije možemo postići veći sklad u vezama i odnosima sa drugima, piše Lovesensa.rs.

Ovo je povoljan period i za udruživanja (posebno poslovna), naročito 9. septembra 2015. godine kada Venera prekida svoj retrogradni hod i to sve do 16. septembra. Kada ona stane, 17. septembra Merkur je retrogradan, sve do 9. i posle 10. oktobra.

Nepovoljni aspekti od 6. septembra: Loša sreća Rakovima, Bikovima i Ribama!

Vreme je da promišljenim, dobro odmerenim, biranim rečima (koje su miroljubive, ljubazne, koje izražavaju lepotu, finoću i koje odražavaju promišljen sud o nečemu) komunicirate sa drugima. Tada će se lakše uspostavljati razumevanje i usklađivanje u odnosima sa drugima. U ovom periodu će se do svake odluke doći nakon dugog odmeravanja i razmišljanja "za" i "protiv" nečega, meriće se kao na vagi svaka reč! Neodlučnosti će biti više, posebno dok je Merkur retrogradan u Vagi (od 17. septembra do 9. oktobra).

U ovom periodu je više nego uobičajena taktičnost i doiplomatija u komunikaciji, što je dobro za poslovanje, posebno ono koje podrazumeva konktakte sa drugima, rad sa drugima, klijentima, za politiku, gde će se praviti dogovori i pregovori... Merkur u Vagi dok ide direktno pogodan je za dogovore, kompromise, pogodbe, partnerstvo posebno od 9. do 17. septembra.

Staroslovenski horoskop: Ko će imati dug i srećan brak, a ko će zauvek ostati sam!

To je vreme dobro i za ulazak u poslovna partnerstva, političke saveze ili za veridbu / brak, jer je Merkur u Vagi u sekstilu sa Venerom u Lavu (ukoliko vam ove dve planete prave dobre aspekte u 3, 5. ili 7. kući). Komunikacija u ovom periodu će biti bolja, skladnija, ili bar lepša i prijatnija sa nekim osobama, u zavisnosti od vašeg natala. Ovo je vreme kada će se u sudskim parnicima lakše postizati kompromisi, nagodbe ili pomirenja.

Tranzit Merkura u Vagi koristiće najviše onima koji se bave nečim veznim za rad sa klijentima koji traže savet i pomoć u donošenju odluka. Posebno je dobar za profesije poput: psihologije, astrologije, advokature, prava...

Ne reagujte impulsivno, brzopleto

Profesionalni savet pomoći će da se savlada neodlučnost ili da se objektivno sagleda stvarnost, vide obe strane nekog problema, sagledaju razne opcije i dođe do one koje je najbolja. Sada će se više držati do mišljenja drugoga te ćemo biti u mogućnosti da ga uskladimo posle izražene interspekcije (koja će biti na snazidok je Merkur retrogradan od 17. septembra do 09. oktobra).

Godina rođenja otkriva: Kako dobre i loše planete utiču na vaš život!

Budite posebno pažljivi u saobraćaju jer su moguće kazne ili pak inspekcijske kontrole. Na trgovinu i komunikaciju nepovoljno može da deluje Pluton, koji može da donese neke zabrane ili ograničenja.

27. oktobra Merkur u Vagi će biti u opoziciji sa Uranom u Ovnu, što će pojačati napetost u odnosima, nemir i uzbuđenje, koje otežavaju sve ukoliko se ne potrudite i ne budete spremni na popuštanje i tolernciju.Ne reagujte impulsivno, brzopleto... Neki od vas će se preterano psihički trošiti i lako mogu da ispolje povećanu razdražljivost, nervozu i nesposobnost da sarađuju i da saslušaju druge, jer će sebično držati do nečeg svog i biti spremni na bunovnost, protivljenje, inaćenje.

Merkur u Vagi iskoristite ako želite da se sa nekim pomirite ili ako želite da dođete do nekog dogovora, nagodbe. Kada Merkur uđe u Škorpiju dogovaranje i usklađivanje sa drugima neće ići lako, jer će se tada više insistirati na nečemu i lakše se ulazi u konflikte. Merkur u Vagi je uz lepe reči, ljubazne, odmerene, promišljne, stanju da sva vrata otvori i da pomiri one koji su razdvojeni!

Sudbina zapisana u satu rođenja: Nije svejedno kada ste došli na svet!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs