Saveti

Evo šta će vam se desiti kada napunite 45 godina: Pripremite se!

Dovoljno ste stari da delite savete, a opet ste dovoljno mladi da niko od vas ne primi savet
Zanimljivosti 02.09.2015. - 21:38h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Kada napunite 45 godina, napunili ste 45 godina. To su jedine godine kada niste ni mladi, ni stari. Možete se žaliti okolo svima, ali to su godine gde nećete naići na sažaljenje okoline.

 

Možda će samo vama da bude velika stvar to što gazite četrdesete...

 

Evo šta vam se dešava kada napunite 45 godina:

 

Žena koja je odbila da ostari: Osvojila 750 medalja, a sportom se počela baviti u 65 godini!

 

Izged i stav

 

Shvatićete da je nekako strašnije kada punite godinu koja se završava sa brojem 9. Na primer, kada punite 39 godina to je u stvari mnogo gore nego kada zaokružite na 40.

 

Kada se bližite okrugloj brojci, odmah odbacujete svoje postojeće snove i stavljate ih u fioku zaborava. Ali kada prođe ta faza, pogotovo kada ulazite u novu dekadu, automatski sanjate druge snove i počinjete nešto iz početka.

 

Sa četrdesetpet godina ljudi će vam prilaziti sa rečima "Baš dobro izgledaš... za svoje godine!"

 

Od ovih fraza muškarcima se diže kosa na glavi: Kad žena kaže da joj nije ništa!

 

Gravitacija

 

Ako ste celi život imali male grudi, u ovim godinama one će vam biti saveznik u borbi protiv gravitacije. Ipak će vam se s vremena na vreme učiniti da vam koža po malo klizi "na dole". Ne brinite, još izgledate dobro... za svoje godine!

 

Probava

 

Kako se bližite 45-oj, može vam se desiti da se jedno jutro probudite i vaš organizam vam jednostavno saopšti da više ne voli sir! Da, nema više sira za vas jer jednostavno ne možete da ga svarite!!!

 

Žena pilot: Upoznajte Svetlanu, zanosnu Ruskinju! (VIDEO)

 

Povrede u snu

 

Da, toliko ćete postati osetljivi da ćete se povrediti u snu. Ukoliko ste celu noć prespavali okrenuti na jednu stranu. Ujutru ćete biti ukočeni! Osim ukočenosti primetićete da vam se jastuk preslikao na lice i njegov otisak ćete nositi znatno duže nego ranijih godina.

 

Bubuljice

 

Kao da je ovo poslednja pobuna organizma protiv godina, dobićete i neke bubuljice koje nikada do sada niste imali. Čovek bi pomislio da je to neizvodljivo u 45-oj, ali eto... Jedno jutro ćete se jednostavno probuditi sa bubuljicama na licu kao tinejdžeri...

 

Prava žena nikad ne radi ove 22 stvari!

 

Emotivnost

 

Smetaće vam vaše godine! Osim ako niste naseli na onu da su " 40-e nove 30-e". Dovoljno ste stari da delite savete, a opet ste dovoljno mladi da niko od vas ne primi savet. To će vas boleti više nego išta. Ali utešite se, ipak vam nije 46.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...