Mnogo dešavanja pred nama

Kineski horoskop za april: Pred nama je mesec pun ljubavi!

Pacovima proleće donosi vibracije nove ljubavi, Tigrovi treba da obrate pažnju na osobu koja im šalje čežnjive poglede
Zanimljivosti
23:06h Autor:
Kineski horoskop za april: Pred nama je mesec pun ljubavi!
Foto: Shutterstock

Bolje planiranje vremena, nove ljubavi i puno rizika ukratko opisuju dešavanja koja su pred nama u aprilu, prema kineskom horoskopu, prenosi Lovesensa.rs.

Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte na ovom linku:

U čemu leži vaša snaga, koje su vam mane: Kineski horoskop otkriva!

Pacov

Izbegavajte konflikte, naročito tokom punog Meseca u aprilu, jer jednostavno nisu vredni vaše energije. Proleće vam donosi vibracije nove ljubavi, ali za puno ostvarenje je još pomalo rano. Na profesionalnom planu, ima mnogo šansi za ostvarenje vaših želja, naročito onih koje su vam zaista duboko u srcu.

Vo

Investicije na poslovnom planu već su dosegle takve razmere da je vreme da se upitate - da li dovoljno dobijate za uzvrat? Jasno je da volite svoj posao, ali barem dva nova puta izgledaju privlačno: jedan se odnosi na novu karijeru, a drugi na plamen ljubavi koji će se s početkom proleća rasplamsati. Planirajte pametno svoje vreme.

Kineski horoskop za 2015: Turbulentne veze nećete moći da zaobiđete!

Tigar

Na poslu se nemojte pribojavati eksperimenata. Vaše mogućnosti će biti na testu, punih četiri nedelje od mladog Meseca. Ako ste spremni za novine na planu romantike, ohrabrite osobu koja već dugo baca čežnjive poglede u vašem pravcu. Pun Mesec je pravi trenutak za to!

Pacov

Posvetite se ozbiljno poslu, jer nagrada sledi. Ne brinite za sitnice, koliko god da vam oduzimaju energiju jer je važno da imate smirenu ruku kad radite važne stvari. Ne podležite impulsima ni na romantičnom planu, naročito tokom punog Meseca.

Koliko ste srećni: 5 znakova da u vašem domu vlada dobra energija!

Zmaj

Nemojte dozvoliti da se jedno prijateljstvo ovog meseca pokvari time što ćete se zaneti romantičnim snovima. Bolje je sačekati dok se uzbuđenja smire, pa tek onda videti koliko je privlačnost ozbiljna. Na poslu takođe ne podležite zanosu, koliko god su ideje privlačne.

Zmija

Glavnu poruku donosi vam vreme punog Meseca. Pratite dešavanja u odnosu s partnerom i budite spremni da date prave odgovore u kritičnom trenutku. Na poslovnom planu, važniji su dani mladog Meseca kada će jedna ideja zahtevati mnogo energije, ali će i rezultati biti adekvatni.

Privucite ljubav u svoj život: 3 ključna saveta prema Feng šuiju!

Konj

Prošlost je prošlost i april će vas danima uveravati da je tako. A tamo gde se jedna priča završava, počinje druga! Ne plašite se rizika, kako na emotivnom tako i na poslovnom planu, jer vaš osećaj za glavne životne ciljeve ništa ne može da ugrozi.

Koza

Zabava i kreativne igre, to je ono što će osvežiti vaš odnos s partnerom. Ako ste slobodni na emotivnom planu, iznenađenje će biti toliko da nikakve pripreme neće biti od pomoći. Na poslovnom planu očekujte napore, ali i dovoljno energije da zadatke obavite.

Ovo su tri najveća baksuza u celom Zodijaku: Da li ste na spisku?

Majmun

Ne pripisujte preveliko značenje sitnicama, naročito tokom perioda punog Meseca. Čuvajte pribranost duha, a svi slobodni pripadnici ovog znaka mogu da se posvete unutrašnjoj ravnoteži jer uzbuđenja tek dolaze. Na profesionalnom planu, mlad Mesec označava i period novih mogućnosti.

Petao

Nova poznanstva donose i nove domaće zadatke - istražujte, ispitujte, saznajte... ako ste do sada nekom mlađem bili tek mentor, možda tu leži i nešto više? Na poslu, svoje planove za budućnost još ne treba da otkrivate.

Koliko će vam trajati veza: Ovan odlazi čim nestane strasti, Strelac se teško veže za jednu osobu!

Svinja

Ovo bi mogao biti mesec profesionalnih odluka za vas. Zato prihvatite sve zadatke s elanom i trudite se da održite pozitivnu energiju na svim poljima. Ako ste spremni za novu romansu, otvorite širom oči...

Pas

Korak po korak, to je vaš recept za uspešan april, naročito tokom perioda punog Meseca. Ne savetuje se žurba, preskakanje obaveza. I na intimnom planu, strpljeni će biti spaseni.

Zapisano još pre 200 godina: Proverite šta vam predviđa Narodni večiti kalendar!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs