Na dan pomračenja Sunca

Čak i ako to ne želite: Horoskop predviđa suze, razotkrivanje tajni i strašnih preljuba!

Dobro je da budete tihi, uronjeni u svoje dubine, kako biste tamo našli odgovor na pitanja koja vas dugo muče... A na kojim poljima možete očekivati najviše događaja, pokušaćemo objasniti kroz uticaj na znakove
Zanimljivosti
16:06h
Čak i ako to ne želite: Horoskop predviđa suze, razotkrivanje tajni i strašnih preljuba!
Foto: Shutterstock

Oduvek su se ljudi pitali treba li se plašiti pomračenja? Njihovo delovanje jeste energetski jače, nego redovni tranziti planeta, ali sigurno ne takvi, pošto su prirodna ciklična pojava, da ih se treba dramatično plašiti.

Današnje delimično pomračenje Sunca će se desiti na 29. stepenu znaka Riba, neposredno pred prolećnu ravnodnevnicu i početak znaka Ovna, a to je i početak nove astrološke godine. Na severnoj polulopti, zavisno od mesta posmatranja, uticaj će biti najizraženiji od 10 sati i 45 minuta, do 12 časova pre podne.

Horoskop opominje: Šta nikako ne smete raditi na dan pomračenja Sunca 20. marta!

U zodijačkom krugu 29. stepen bilo kog znaka smatra se stepenom prelaska, a naročito kada je znak Riba u pitanju. Prvi stepen Ovna je, suprotno tome, znak buđenja i početka, pa je dobro nešto tog dana završiti, naročito ako nije bilo dobro i prosperitetno.

Čak i ako ne želite, neke veze mogu doći na svoj kraj, jer nisu dovoljno iskrene. Biće i suza, ali i nadanja i izliva onih najskrivenijih osećanja koja niste ni slutili. Dobro je da budete tihi, uronjeni u svoje dubine, kako biste tamo našli odgovor na pitanja koja vas dugo muče... A na kojim poljima možete očekivati najviše događaja, pokušaćemo objasniti kroz uticaj na znakove.

Šta vas pokreće: Životni moto svakog horoskopskog znaka!

OvanDvoumljenje oko toga da li da raskinete ili ne, biće naglo prekinuto vrlo otvorenim priznanjem i razgovorom. Sigurna promena posla, ali na bolje i kraj novčanim problemima.

BikPrekinućete prijateljstvo sa osobom za koju znate da je o vama širila tračeve ili svojim pričama naudila vašem ugledu. Prestaćete i da očekujete čuda i rešenja od drugih ljudi.

Blizanci­Nemojte se svađati ni sa šefom, ni sa starijim osobama, jer možete mnogo toga da izgubite, ali je dobro što se možete preseliti na bolje mesto.

Pitanje od milion dolara: Znate li odgovor?

RakIli završite ove ispite, ili odustanite. Ne odlažite svoje obaveze oko učenja i sticanja zvanja, jer ćete samo imati veće probleme kasnije. Izbegnite svađu u porodici na bilo koji način.

Lav­Koliko god vi hteli da putujete u inostranstvo, nije vreme za to i bolje je da odložite putovanje. Moguća promena funkcije ili mešanje drugih u vaše vođenje posla.

DevicaUkoliko budete ispravljali krive drine u braku, možete prečicom stići do razvoda. Nikada uzrok nije samo jedna osoba, pa preispitajte koliko ste svemu ovome doprineli.

Kratak test otkriva koliko ste zapravo stari: Rezultati su šokirali mnoge!

Vaga­Hoćete li već jednom doneti hrabru odluku i izboriti se za bolji posao, bolji položaj i više novca? Ne čekajte da vam to neko ponudi, morate samo pokazati svoju vrednost.

ŠkorpijaSaznaćete nešto u vezi sa voljenom osobom što može vašu ljubomoru dovesti do tačke ključanja. Nemojte ništa da radite dok ne ohladite glavu, ili izbrojite do nekoliko stotina.

Strelac­Problemi sa ispitima, loša koncentracija i zaboravnost. Ne potpisujte dokumente, ne radite ništa sa administracijom, niti potpisujte ugovore. Čuvajte se da ne izgubite novac.

Evo odgovora: Da li privlačite sreću ili je od sebe odbijate! (TEST)

Jarac­Vaše misli nećete prepoznati. Takvu konfuziju u skorije vreme niste doživeli. Zato razgovarajte samo sa duhovno ili psihološki pismenim osobama, biće korisno iskustvo.

VodolijaRecite šta vam je na duši, jer vas neke tajne pritiskaju kao kamenje i čine vaš život suprotnim od onog što biste vi želeli da je. Otkrićete važnu prevaru ljubavnika ili saradnika.

RibeKraj sanjarenju, očekivanju rešenja sa neba i periodu rada na svim životnim poljima, planiranog i dobro osmišljenog. Zasučite rukave i očekujte uspehe i novac.

Ukoliko se prepoznajete u sledećih 25 znakova, vi živite dobar život!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs