Groznica se nastavlja

Ne propusite rađanje kraljevske bebe, instalirajte aplikaciju

London je pod okupacijom reportera i turista iz celog sveta, a ukoliko niste u mogućosti da budete na mestu zbivanja, neka vas tamo odvede vaš telefon ili tablet
Zanimljivosti
20:04h
Ne propusite rađanje kraljevske bebe, instalirajte aplikaciju

Kraljica želi da beba požuri, baš kao i hiljade reportera iz celog sveta koji žele da budu u prvim redovima kada se rodi budući prestolonaslednik britanske krune. Kejt Midlton (Kate Middleton) je navodno trebalo da se porodi još 13. jula, ali budućem princu ili princezi se ne žuri.

I dok u Londonu, ali i celom kraljevstvu vlada histerija, ukoliko ste vlasnik iPhone-a, iPad-a ili iPod Touch-a, možete da preuzmete aplikaciju kojom ćete 24 sata dnevno biti u toku sa trudnoćom Vojvodkinje od Kembridža. Možete pogađati imena, igrati igrice i listati najbitnije momente iz života Midlotonove i Prica Vilijama (Prince William).

Trudnoća Kejt Midlton je uspela da zaseni EMI nominacije, Rijanino nago pojavljianje u reklami, ali i mnoge druge, daleko važnije vesti iz oblasti politike i ekonomije. Čak smo uspeli da zaboravimo na Kim Kardašijan (Kim Kardashian), koja se, od kako je postala majka, ne pojavljuje. Ili samo čeka da bebi-groznica prođe, kako bi njen povratak bio u velikom stilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs