Astrologija otkriva

Venera i Mars u zagrljaju do 14. marta: Borbe za ljubav, sada ili nikada!

Ovnovi, ljubav za vas je sad ili nikad, Lavovi se bespotrebno plaše raskida
Zanimljivosti
02:46h
Venera i Mars u zagrljaju do 14. marta: Borbe za ljubav, sada ili nikada!
Foto: Shutterstock

Još od 21. februara, od početka znaka Ribe, pa sve do 14. marta, Venera i Mars će se zagrljeni kretati kroz znak Ovna, prvi znak horoskopa.

Horoskop za Mart - Inostranstvo, brak, iznenadne komplikacije!

Mars je ovde domaćin ljupkoj Veneri i cela ova astrološka slika podseća na doba viteza i džentlmena koji u novom ruhu, jer blizina Urana od njih to zahteva, treba da nađu modus da pokažu zaštitnički stav prema damama.

Poseban akcenat ovoj priči daje konjukcija obe planete sa Južnim mesečevim čvorom ili Zmajevim repom koji nije planeta, nego zamišljena linija koja spaja dve prividne tačke, ali u astrologiji je duboko povezana sa značenjem sudbine ili karme. Gotovo polovinu marta provešćemo u sećanjima na najveću ljubav za koju smo verovali ili još uvek verujemo da nam je sudbina dodelila, zbog trigona sa Saturnom.

Ovogodišnji Dan žena, ­8. mart, biće za pamćenje, a evo kako će se snažni astro uticaji reflektovati na sve znakove horoskopa.

Zlobni horoskop bez dlake na jeziku - Lavovi, vi ste uobraženi i naporni potcenjivači!

Ovan

Pre nego što kažete "nema šanse da zgazim svoj ponos i priznam da sam grešila ili grešio", setite se da možda nećete imati priliku da sve to uradite ponovo. Sad, ili nikad, pozovite, poklonite, recite sve što vam je na duši, okrenite novi list, nađite načina da se izborite sa svim preprekama, kao u bajci i živite srećno do kraja života - piše Tatjana Drobac.

Bik

­Morate li kriti svoju ljubav, svoju sreću i entuzijazam koji vam daje vaša voljena osoba? Budite spremni da izađete iz senke ograničavajućih okolnosti, budite spremni da kažete "baš me briga šta će drugi misliti o nama" i učinite onako kako vam vaša svest ili čak podsvest poručuje, a ako na nešto sada stavite tačku, možda je pravo vreme da završite to poglavlje.

Blizanci

­Za vas kažu da ste neodlučni, pa onda i pomalo detinjasti, pa vam ovog puta nebo šalje osobu koja je jaka, odgovorna i ambiciozna, da bude vaša stena dok vi budete lelujali u svojim mislima i neobičnim idejama. Deluje strogo, dominantno? Kako drugačije može delovati neko ko je rođeni borac, ko nađe način da pobedi svaki problem?

Rak

U silnoj želji da vaš brak i ljubav izgleda drugačije nego kod vaših roditelja, bežali ste od svega onog što vas podseća na taj prevaziđeni model ljubavi. Možda u ljubavima iz prošlih vremena ima nečeg dobrog? Ovih dana ćete se pitati da li je dobro kada se zna uloga muškarca i žene, pa nema borbe za dokazivanjem sposobosti i uspešnosti.

Drevni arapski horoskop - Svaki znak ima svoje oružje!

Lav

­Želećete obrazovanu osobu, onu koja će vas fascinirati i ostaviti bez daha svojim širokim interesovanjima i znanjem. Možda ćete se zaljubiti u strankinju ili stranca, pa će ta veza biti iskustvo koje ste potajno uvek želeli. Nema razloga za strah, iako vam se čini da će se ovaj san raspršiti kao mehur od sapunice i da neće ­potrajati.

Devica

­Da li zbog toga što ste izuzetno zauzeti poslom ili mu stvarno posvećeni, tek vas ljubav koja vam tera rumenilo na lice očekuje na poslu, što i nije tako loše. Uštedećete na viđanju i organizovanju susreta, jer se viđate svakako. Ne dozvolite da preraste u običnu vezicu, onako usput, jer nije važno mesto gde ste se upoznali, nego kako vam je zajedno.

Vaga

­Sve će vam se vrteti oko braka. Da li onog koji tek treba da sklopite ili onog u kome ste već ili ćete žaliti za onim koji ste prekinuli. Kako god, vama ludi kamen ne gine. Oduvek ste voleli venčanja, šta ste se sad ukočili? Zašto sumnjate da je ona ili on pravi? Spremno prihvatite poklon ovog ranog proleća, jer bolje funkcionišete u dvoje.

Škorpija

­Jeste da vaš znak upravlja seksom, ali su vrlo izvesne šanse da ćete ovih dana sa tim sportom čak i preterivati. Obratite pažnju na pojavu gladi, dehidracije, padanja u nesvest od umora, to je znak da treba malo da izađete iz kreveta i pustite svog partnera iz ruku. Kad budete pričali svoje podvige, shvatiće vas kao nekoga ko priča lovačko­ribolovačke priče, a istina je.

Škorpija ne zna da sakrije bes, ubiće vas pogledom - Džabe folirate, govor tela vas odaje!

Strelac

Niste ni znali da ste toliko romantični, dok vas ovo nije spopalo. Otkud to da vi možete provesti toliko vremena zajedno, a da ne odete na kafu u najbliži kafić i ne dođete posle tri dana? Mislili ste da se tako ne možete zaljubiti, ali ste to samo mislili. Bićete umiljati, kuvaćete, servirati večere i još se pri tom smeškati.

Jarac

Pa dobro, mora se priznati da ste i vi i vaš partner jaki, uspešni, nema potrebe da preispitujete i testirate ko je odlučniji i jači. E, ostaje da se vidi ko će kome ukazivati pažnju, a kako je Mars ovde glasniji od Venere, drage dame, budite lepe i nežne, neka vas vaš gospodin obaspe pažnjom i poklonima.

Vodolija

Biće odlično ako konačno skupite hrabrost i svom prijatelju ili prijateljici, o čijim ljubavnim jadima znate više detalja nego o svom sopstvenom ljubavnom životu, priznate da nju ili njega volite. A još kad kažete da tu ljubav nije uspelo da uništi ništa, čak ni nesređene frizure, zajednička pijanstva, slušanje ispovesti u alkoholisanom stanju - trajaće večito.

Ribe

­Kako ćete dokazati da nekoga volite? Time što ćete konačno prestati da sanjarite nemoguće misije i u ime ljubavi počnete da radite nešto konkretno i zaradite realan, a ne fiktivan novac. Bićete oduševljeni kada vam voljena osoba prizna da nije verovala da u vama leži poslovni čovek ili žena, a kud ćete lepše, nego da uz novac, uživate i u divljenju partnera.

Kakva je žena u znaku Ribe - Njeno tajno oružje i idealan muškarac!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs