Iz astro ugla

Mesečni horoskop za mart 2015: Inostranstvo, brak, iznenadne komplikacije!

Lav ne treba da veruje nikome koga dobro ne poznaje, Strelcu će se udvarati osoba iz poslovnog okruženja
Zanimljivosti
15:36h
Mesečni horoskop za mart 2015: Inostranstvo, brak, iznenadne komplikacije!
Foto: Shutterstock

OvanOko 20. marta imaćete osećaj kao da je vreme za promene sad ili nikad, a toliko ograničavajućih okolnosti vas muči. Ne prenosite stres sa posla na porodicu i obrnuto. Budite spremni da potražite nove načine za dobijanje finansijskih sredstava. Jedina je preporuka da se ne zadužujete bespotrebno i prekomerno. Ako ste na nekoj rukovodećoj poziciji, možete imati konflikte sa podređenima, ostanite racionalni i prisebni. Na polju ljubavi, odluka o vašoj vezi ili braku je na vama. Trebalo bi da izaberete nastavak,ili prekid u skladu sa svojim najdubljim osećanjima, bez uticaja drugih osoba. Zdravstveno, ne osećate se loše,kada se izuzme napetost i nervoza.

Drevni arapski horoskop: Svaki znak ima svoje oružje!

Bik

Vi biste trebali ozbiljno razmisliti o prihvatanju više pozicije na vašem poslu. Mada ne volite rizične odluke i poduhvate, sada jeste odličan trenutak za napredovanje u svakom smislu. Odbacili ste tokom prethodnog meseca sve suvišne poslove i ponude koje nemaju realnu osnovu. Najbolju perspektivu u ovom mesecu imaće oni koji se ne plaše novina i spremni su da uče, ma koliko dugo da znaju šta su do sada radili i koliko su uspešni. Svi studenti će biti vrlo ambiciozni, čak i oni koji već rade, ali bi bilo dobro da napreduju u kvalifikacijama. Emotivna situacija je odlična, veze svih pripadnika znaka su stabilnije, nego ranije. Bilo bi odlično da u redovnim dnevnim aktivnostima, nađete vremena za rekreaciju.

Za više novca: Boja novčanika prema znaku donosi obilje i bogatstvo!

BlizanciDo novca u možete doći samo ako se opredelite za ličnu inicijativu u poslovima i krenete u nove poslove. Ako ste imali poslovno-porodičnu firmu, sada je trenutak da se jasno dogovorite šta je čija odgovornost u poslu i šta možete da učinite a da vam poslovi budu uspešniji. Traženje posla uzmite u svoje ruke, pišite elektronska pisma svim institucijama koje mogu da zaposle osobu vaših kvalifikacija. Ljubavni plan biće jako zanimljiv. Vama jeste u prirodi da se dvoumite, ali je to ovog meseca jako izraženo. Već neko vreme znate da bi osoba iz kruga vaših prijatelja želela vezu sa vama. Pored toga, nudi vam se prilika i da unapredite vezu u kojoj ste,a vi niste sigurni da li to želite. Osećaćete se odlično tokom celog meseca.

Koji ste znak: Horoskop otkriva da li ćete biti srećni u braku!

Rak

Nude vam se partnerstva i saradnja na svakom mestu, odjednom su vas svi počeli ceniti zbog vaše poslovnosti i profesionalnosti. Predstoji vam mnogo zanimljivih informacija ali i napetosti zbog okolnosti, a tiču se načina da unapredite svoju firmu, radionicu, lični posao. Ako se bavite poslovima sa prometom novca, možete proširiti saradnju na uglednu inostranu firmu. Poslovi sa nekretninama su takođe vrlo uspešni. U kući, vi postajete oslonac svim članovima porodice, a svaki razgovor je izuzetno konstruktivan. Znate da je vaš brak ili veza nešto što ste zaista želeli. Imate dovoljno energije za sve,mada biste mogli više odmarati i planirati više sna.

Feng šui biljka koja donosi novac: Kako da gajite krasulu kod kuće! (FOTO)

Lav

Izazovi na poslu su vam oduvek bili zanimljivi i bitni. Sada vam je potrebna mera opreza kako se ne biste suviše ponadali nekim nedorečenim poslovnim potezima. Ne verujte nikome koga niste zaista dobro proverili. Ostanite verni svojim dugogodišnjim partnerima i saradnicima, bićete tokom samog kraja meseca nagrađeni za svoj izbor. Prodaja automobila ili kompjutera u ovom mesecu može doneti odličnu zaradu. Na emotivnom polju, sve vam odjednom smeta i želite da se vaša voljena osoba zaista potrudi oko vas. Svaki trud i napredak mora biti obostran,pa se angažujte i vi. Osećate se dobro, ali vam je zaista potrebno više šetnji I umerenih fizičkih aktivnosti.

Horoskop otkriva koliko ste sujeverni! OVDE saznajte!

Devica

Nerviraće vas osobe koje srećete na poslu, a koje pokušavaju da dokažu da su jako moderne i dobro obaveštene o svim novinama na poslu koje vas očekuju. Vaš kvalitet je u vašoj stabilnosti i izboru proverenih načina rada, u odnosu na novo po svaku cenu. Najbolje će uznapredovati oni koji se bave medijima, ili nekim umetničkim radom, jer će inspiracije biti napretek. Ne odlažite za posle ništa što možete uraditi sada. Emocije su vam komplikovane. U isto vreme želite da ostanete u vezi u kojoj ste, a onda biste hteli da raskinete jednom zauvek i date sebi priliku da nađete osobu sa kojom ćete imati skladniji odnos. Dobro ćete se osećati ako pripazite na ishranu, a dijeta bi vam baš prijala.

Najveće zavodnice rođene su u utorak: Dan rođenja određuje vašu ličnost!

Vaga

Mučile su vas loše vesti koje se tiču prošlih događaja,skoro od početka ove godine. S pravom očekujete da ćete se sada baviti planiranjem budućnosti, bar one poslovne i finansijske, jer ćete za emotivnu morati da sečekate sledeći mesec. Dakle, sada je mnogo jasnije koji put vam donosi mogućnost za napredovanje i trajno poboljšanje finansija. Izaberite hrabro i bez lažne skromnosti, a i oslobodite se osećaja da treba iz nekih navika, ili sličnih besmislenih pobuda, da ostanete tu gde jeste. Ljubavna i porodična situacija vas dodatno muči, jer vaše vreme nikako ne može da podmiri sve potrebe svih dragih osoba. Opterećeni ste usklađivanjem porodice, posla i materijalnog, što je jako frustrirajuće. Napeti ste, pa to osećate celim organizmom.

Muški horoskop: Šta vole, očekuju i traže kod žena!

Škorpija

Materijalna situacija nikome u vašem okruženju nije zavidna, ali vi sve to prihvatate kao lični neuspeh. Morate biti realni u svojim očekivanjima i prestati da želite nemoguće. Ako ste vlasnik firme koja se bavi trgovinom ili distribucijom bićete suočeni sa raskorakom ponude i tražnje, odnosno imaćete pad prometa. To stanje je samo privremeno, jer prva nedelja marta donosi mnogo bolje okolnosti na ovom polju. Emotivno, treba vam podrška i to da u svakoj situaciji, bio uspon ili pad, možete biti sigurni u svoju voljenu osobu. U tome i jeste smisao ljubavi i postojane veze. Već neko vreme možete imati probleme se kičmom koji su rezultat lošeg držanja, malo kretanja i napetosti. Masaža bi pomogla.

Tajna poruka poklopljenih kazaljki: Saznajte šta vam časovnik poručuje?

Strelac

Ne žurite da po svaku cenu baš u februaru otputujete u inostranstvo. Možda će tokom prve nedelje meseca ovo putovanje i biti odloženo zbog nekih administrativnih poteškoća. Bilo bi dobro da budete efikasni u otklanjanju svih prepreka, naročito ako ste strukom povezani sa medicinom, farmacijom ili inženjerskim poslovima. U svim ostalim slučajevima, sačekajte 20. mart, kada će sve ići mnogo lakše. Ne pravite ljubomornim svog partnera, od toga vi možete imati više štete, nego koristi. Dakle, čak iako vam prija udvaranje osoba iz vašeg poslovnog okruženja, neka sve ostane samo na priči, bez upuštanja u vezu. Odlično ćete se osećati i biti jako zadovoljni stanjem svog organizma.

Kakve su kada vode ljubav: Žena Strelac voli divlji seks, kod žene u znaku Bika nema na brzaka!

Jarac

Vi ste poznati po tome da prosto predvidite tokove na poslu i da se možete i vi i drugi osloniti na vašu procenu. To je vaš iskustveni dar koji vam pomaže u svemu što radite. Ekonomisti i državni službenici imaće i uspeh i neku vrstu populatrnosti na svom poslu. Privatni preduzetnici treba tokom prve polovine meseca spremno da uđu u važno poslovno partnerstvo, uz jasno definisane uslove za obe strane. Finansije su vam u usponu. Možete doneti odluku da uđete u brak, upoznate svoju voljenu osobu sa porodicom ili započnete zajednički život. Ako ste bili sami, upoznaćete odličnog budućeg partnera na nekom poslovnom sastanku. Mogući su bolovi u leđima.

Postavite sebi samo jedno pitanje: Odgovor će vam otkriti da li ćete biti srećni u dubokoj starosti!

Vodolija

Mart za vas izgleda kao početak godine. Vi ste osoba koja treba da učini napore i inicijativu, a svi vaši napori će vam se višestruko isplatiti. Jedna šansa koja može doći oko 21.marta, može biti jako dobra prilika za one priradnike znaka koji već duže vreme bezuspešno traže posao. Ukoliko ste u poziciji da vam se menja posao, u okviru već postojećeg posla, onda budite spremni da prihvatite i zaduženja koja do sada niste imali, a dorasli ste im. Na emotivnom planu treba da budete zadovoljni vezom u kojoj se nalazite i da shvatite da nijedna veza ne može biti savršena i da je bolja ako se prilagođavanje dešava sa obe strane. Solidno ćete se osećati, imaćete samo povećanu potrebu za snom i opuštanjem.

Sa ovim znakovima ne ulazite u vezu: Najgore ljubavne kombinacije!

Ribe

Preporuka tokom prve polovine marta je da se ne bavite ničim što na bilo koji način nije potpuno pravno razjašnjeno. Možete biti pogrešno protumačeni, ili imati iznenadne komplikacije. Poslovi povezani sa ličnim radom, ili kreativnim radom, vode vas ka uspehu i poslovnoj stabilnosti. Novac vam dolazi iz više izvora, ali je jako dobro tokom ovog meseca započeti štednju ili neku investiciju. Poslovi koji zahtevaju zaduživanje i kupovinu vredne opreme, bolji su posle početka marta, nego u ovom mesecu. U ljubavi ste jako srećni, puni romantičnih raspoloženja i željni nežnosti. Pokazujte osećanja, bez straha kako ćete biti protumačeni i shvaćeni. Jedino što vas može nervirati na polju zdravlja je moguća prehlada.

Kakva je žena u znaku Ribe: Njeno tajno oružje i idealan muškarac!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs