Kako vi sanjate?

Šta vam boje u snovima poručuju: Crvena se povezuje sa seksualnim nagonom, siva sa strahom!

Bela boja u snovima označava novi pogled na život i može da bude znak da treba da preispitate svoju iskrenost u određenim situacijama
Zanimljivosti 01.02.2015. - 18:05h Autor: 24sata.hr
Foto: Thinkstock

Boje u snovima najčešće su odraz emocija, a otkrivaju šta nas muči u budnom stanju. Kod tumačenja boja treba da uzmete u obzir odnos prema bojama.

 

Crna boja

 

Ova boja simbolizuje opasnost, misteriju, mrak, smrt, tugu, odbijanje, mržnju i zlobu. Često se povezuje sa smrću zbog čega u snovima može da predstavlja smrt određenih ideja ili promena. Crno-beli snovi sugeri[u da je potrebna objektivnost u donošenju odluka. Tvrdoglavost vas koči u dobrim potezima, zato treba da uzmete u obzir i druga mišljenja.

 

Pazite šta radite: Spavanje na stomaku izaziva seksi snove, a začini noćne more!

 

Bela boja

 

Ova boja se povezuje sa čistoćom, istinom i nevinošću. U snovima označava novi pogled na život i može da bude znak da treba da preispitate svoju iskrenost u određenim situacijama.

 

Plava boja

 

Plava je umirujuća boja, a predstavlja istinu, pravdu i intelekt. U snovima se povezuje s duhovnim vodičem i pokazatelj je da treba da usporite i da se opustite. Tamnije nijanse povezuju se s brzim promenama raspoloženja i depresijom, a svetlije s kreativnošću.

 

Crvena boja

 

Crvena boja u snovima je simbol strasti, agresije, snage, impulsivnosti i hrabrosti. Povezuje se s nasiljem, opasnošću, sramom i seksualnim nagonom. Najčešće upozorava na umor, ali i poziva one koje je sanjaju da razmisle o svojim postupcima, tj. na koji način oni mogu da povrede druge.

 

Rak sanja svoje želje, Vaga u snu nalazi rešenje: Horoskop otkriva koliko možete verovati snovima!

 

Zelena boja

 

Zelena je boja razvoja, promena, plodnosti, nade i mira. Tamne nijanse povezuju se s pohlepom, zavišću i tvrdoglavosti. Novac, bogatstvo i ljubomora takođe se povezuju sa ovom bojom. Zelena je metafora za nedostatak iskustva u nekom poslu, ali predstavlja i želju da dokažete svoju nezavisnost.

 

Žuta boja

 

Ova boja u snovima simbolizuje sreću, optimizam i intuiciju. Tamnije nijanse povezuju se s izdajom, izgubljenom nadom i blokiranom intuicijom. Žuta ukazuje na strah od donošenja odluka i daje do znanja da ste spremni da žrtvujete svoju sreću za druge.

 

Tumačenje seksi snova: Preljuba znači osećaj nesigurnosti!

 

Narandžasta boja

 

Narandžasta boja u snovima simbolizuje ravnotežu, sklad i označava nadu i društvenost. Tamniji tonovi povezuju se s ponosom i taštinom, a svetliji sa samokontrolom. Najčešće otkriva tajnu želju za upoznavanjem novih ljudi i širenjem vidika.

 

Ružičasta boja

 

Ova boja simbolizuje ljubav, radost, sreću i dobrotu. Ona se povezuje se s nezrelošću ili slabošću, naročito u ljubavnim odnosima.

 

Ljubičasta boja

 

Ova nijansa se povezuje sa produhovljenošću, ljubavi, saosećanjem i nežnosti. U snovima se tamna nijansa povezuje s osećajem neshvaćenosti ili izdaje, a svetla s inspiracijom.

 

Noćne more: Šta sanja muškarac, a šta žena?

 

Zlatna boja

 

Zlatna boja je odraz bogatstva, usavršavanja i napretka. Ona označava odlučnost i želju za uspehom.

 

Srebrna boja

 

Ova boja u snovima predstavlja pravdu i čistoću. Simbol je energije koja vas štiti.

 

Siva boja

 

Siva pokazuje strah, depresiju, bolest i zbunjenost. Povezuje se i s individualizmom. Ona je u snovima pokazatelj emocionalne usamljenosti ili izolacije.

 

Smeđa boja

 

Ova boja označava praktičnost, udobnost i materijalistički karakter. Povezuje se sa zemljom i tlom, što može da znači da treba da se vratite svojim korenima.

 

Boje i značenja dana u nedelji: Ponedeljak je beo, ne treba započinjati ništa važno!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...