Zvezde otkrivaju

Kako će horoskopski znakovi provesti prazničnu sezonu: Lavovi preteruju sa poklonima!

Strelčevi su majstori u kuhinji, ali zbog direktnosti u komunikaciji (naravno, kao i uvek) treba da pripaze da nehotice ne povrede osetljivijeg sagovornika
Zanimljivosti
10:32h Autor:
Kako će horoskopski znakovi provesti prazničnu sezonu: Lavovi preteruju sa poklonima!
Foto: Shutterstok

Iako su praznici vreme slavlja i veselja, dramu je ponekad teško izbeći. Srećom, zvezde imaju strategiju, prenosi Elle.rs.

Ovan

Iako nikada ne biste propustili zabavu, stres zbog kuvanja, čišćenja i dekorisanja u potpunosti može da vas iscrpi. Ako vam ove godine porodica dolazi na božićni ručak, iskoristite šarm i podelite zadatke gostima. Mama može da ispeče pitu, sestra kolače, a brat neka bude zadužen za vino.

Bik

Ako iko veruje u magiju praznika – onda ste to vi! Porodično ste orijentisani, ali preferirate mirne proslave. Kolekcija božićnih filmova, vaš udoban dom i praznična atmosfera vašim najdražima će biti razlog da ove posebne dane (ili barem jedan) provedu kod vas. Uživajte!

OVDE pročitajte šta vas čeka u 2015. - godišnji horoskop za svaki znak!

Blizanci

Kao što i dolikuje dualističkom znaku, vaša osećanja su pomešana kad su u pitanju praznici. Obožavate svoju porodicu, ali pitanje je da li možete da se nosite s njima. Verovatno ćete se bolje zabaviti sa sestričinama iz osnovne škole nego dosadnim odraslima. Izvinite se od stola i bacite na igru!

Rak

Pripremite maramice – ne zbog bolesti, već jer se čini da suze uvek nekako poteknu u ovo doba godine. "Pričaćemo o tome kasnije" je rečenica koju bi trebalo da izgovarate sve dok vam njena upotreba ne postane prirodna.

Lav

Pa vi živite za praznike! Nemojte preterivati sa poklonima i setite se da vam je ipak draže da uživate u opuštajućem razgovoru sa dragim ljudima nego provoditi vreme iznad šporeta.

Šta vas na polju ljubavi i seksa čeka u 2015. pročitajte OVDE.

Devica

Pomisao na praznike vas usrećuje jer ćete ponovno moći da pokažete vaše kulinarsko umeće. Sa druge strane, iako ste po prirodi mirni, zauzmite neutralan stav kad su u pitanju porodične svađe. Uveravamo vas da ćete u suprotnom ubrzo zažaliti zbog sopstvene odluke.

Koja ste životinja prema keltskom horoskopu saznajte OVDE.

Vaga

Voleli biste da se družite sa svima, pa ćete lepršati od kuće do kuće. Nažalost, zbog ovoga biste mogli da ostanete bez kvalitetno provedenog vremena sa najdražima. Postavite prioritete i posvetite se onima koji vam najviše znače!

Škorpija

Prvo: pronađite strategiju za beg. Škorpije su jako selektivne kada je u pitanju druženje, pa ako baš morate do sestre koju ionako već dovoljno viđate, a posvetili biste se prijateljici koja kući dolazi samo za praznike, na početku druženja napomenite da već imate druge planove, pa se nećete zadržavati.

Zapisano još pre 200 godina - OVDE proverite šta vam predviđa Narodni večiti kalendar!

Strelac

Vreme je za gozbu! Kao pravi vatreni znak, majstor ste u kuhinji. Vrlo ste direktni u komunikaciji (naravno, kao i uvek) pa pripazite da nehotice ne povredite osetljivijeg sagovornika.

Jarac

I ove praznike ćete odraditi kao profesionalac. Nakon što nađete dekoratera, kuvara i didžeja, moći ćete da se posvetite nečemu u čemu zaista uživate. Slaganje PowerPoint prezentacije sa porodičnim fotografijama, možda?

OVDE pročitajte astro statistiku - Vage su najlepše, Lavovi najbolji ljubavnici, Blizanci majstori komunikacije!

Vodolija

"Što više, to bolje" je vaš moto ovih dana. Iako biste voleli da se vidite sa što više ljudi, na intimnu prazničnu večeru nemojte pozivati baš sve koje znate jer bi se pojedini članovi porodice mogli uvrediti.

Ribe

Imate dar da vidite stvari koje ostalima lako promaknu, pa ako se nađete u nekom većem društvu, potrudite se da tiha osoba ne sedi sama u ćošku. Zapamtite, dobro se dobrim vraća!

Šta stresira, a šta opušta svaki horoskopski znak pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs