Reši ih se

5 prijateljica koje to nisu: Opsesivna ne može da diše bez tebe, dok ne nađe dečka!

Kada se opsesivna prijateljica zaljubi, tada njen novi objekat opsesije postaje njen dečko, a ti polako počinješ da se osećaš kao da više ne postojiš
Zanimljivosti
05:02h Autor:
5 prijateljica koje to nisu: Opsesivna ne može da diše bez tebe, dok ne nađe dečka!
Foto: Ilustracija: Thinkstock

Ako među svojim sadašnjim "prijateljicama" prepoznaješ jedan od ovih tipova, savet glasi: reši je se!

1. Ljubomorna

Uvek je dobro imati nekoga u svom životu ko je uspešan, kako bi kod njega mogla da potražiš inspiraciju i motivaciju. Međutim, neke devojke ne misle tako. To su one koje svaki tuđi uspeh gledaju s dozom zavisti. Možda je ona frustrirana zbog toga što njoj ne ide tako dobro u životu ili jednostavno želi da bude jedina na vrhu. Koji god razlog bio, on nije opravdanje.

OVDE pročitajte 10 znakova da imate pravu prijateljicu.

2. Takmičarski nastrojena

To je ona žena u tvom životu koja ti se uvek smeška, daje komplimente, hvali te i pokušava da te impresionira. To ponekad može da bude slatko i ohrabrujuće, ali češće je znak za oprez. Vrlo je verovatno da ona samo čeka pravu priliku da uskoči na tvoje mesto - u društvu ili na radnom mestu.

3. Opsesivna

U ovu grupu spadaju sve one koje ne mogu da dišu bez tebe, sve dok se ne zaljube. Tada njen novi objekat opsesije postaje njen dečko, a ti polako počinješ da se osećaš kao da više ne postojiš. Sve dok se ne posvađa ili raskine s njim. Tada ti ponovno postaješ najvažnija osoba u njenom životu.

Kojih 9 žena svaka devojka treba da ima u svom životu saznajte OVDE.

4. Parazit

To je ona koja uvek kuka kako nešto ne može da priušti ili kako nema novac, dok zapravo sve što želi je da joj drugi plaćaju kafe, izlaske i ostale provode. I uvek ima jadne izgovore za to zašto nema, dok je istina zapravo ta da joj se ne da da ništa preduzme u vezi sa tim. Samo je na tebi koliko ćeš to da trpiš.

5. Izgubljena

Ovaj tip nema apsolutno nikakvog pojma šta želi da radi i u kom smeru ide njen život. Ona još uvek želi samo da se provodi, da spava do podne, da ništa ne radi, a ti si ta koja se više živcira oko toga, nego ona sama. I ti si ta koja uvek pokušava da je izvuče iz problema i da joj pomogne, dok su svi ostali odavno digli ruke od nje.

Muškarci su svinje - kojih 10 pripitih ženskih razgovora smo sve vodile pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs