Astrologija otkriva

Mlad Mesec u Strelcu donosi ispunjenje želja: Lavove očekuje nesvakidašnji uspeh, Vage bolji posao

Od 29. novembra Merkur će upotpuniti odličnu energiju planeta, a vi treba da budete hrabri i idete ka ostvarenju cilja, jer će vam se ostvariti
Zanimljivosti
20:42h
Mlad Mesec u Strelcu donosi ispunjenje želja: Lavove očekuje nesvakidašnji uspeh, Vage bolji posao
Foto: Shutterstock

Znak Strelca počeo je 23. novembra, sa Mladim Mesecom u egzaktnoj konjukciji sa Suncem, a pridružiće se i Veneri koja već boravi tamo. Sa druge strane, 29. novembra će i Merkur upotpuniti ovu zajedničku dobru energiju planeta.

Strelac je znak koji najviše od svih ima veze sa nadom i verom, dalekim putovanjima, moralom, kosmičkom pravdom. Pa ako snažno verujete u to, bićete iznenađeni kako i koliko će se neke vaše želje konačno ostvariti.

OVDE pročitajte erotski horoskop - Vage su seksualno frustrirane, Jarčevi najprivljačniji!

Pošto sve ove planete imaju podršku Jupitera iz Lava, na nama je da nađemo svoju podršku i da zaplovimo hrabro ka ostvarenju svojih želja, a evo i na koja polja života treba da se usmerite u zavisnosti od zodijačkog znaka.

Ovan

­Odlično vreme za studente, postidiplomce i naučne radnike. Ako želite da putujete u inostranstvo, imaćete podršku dragih ljudi i prijatelja. Moguće je i ako imate jedan brak iza sebe, da sada upoznate novu ljubav sa kojom možete ostati.

Male trikove koji će vam pomoći da naučite muškarca da vas sasluša i razume pročitajte OVDE.

Bik

­Nepravda koja vam se desila, može lako da bude ispravljena baš sada. Možete dobiti nasledstvo ili se dogovoriti oko njegove podele. Imaćete sreće u poslovima sa osiguranjem ili će vas partner iznenaditi većom zaradom od očekivane.

OVDE saznajte kakva karijera vam odgovara po horoskopskom znaku!Blizanci

Sada je stvarno vaših pet minuta za venčanje ili zajednički život. Nemojte odlagati, teško ćete naći bolje vreme od ovoga. Potpišite ugovor koji vam na poslu bude ponuđen, ne plašite se da nije koristan za vas.Rak

­Ako spadate u one koji su beznadežno tražili posao već godinama, sada će vam se sreća osmehnuti i naći ćete posao, baš kada već želite da odustanete. Imaćete i sreće i u tome da se zdravstveno stvarno osećate bolje.

Kojih 7 otrovnih misli vam zagorčavaju život, otkrijte OVDE - Ne dozvolite da sputavaju vašu sreću!

Lav

­Ili ćete se zaljubiti kao nikada do sada ili ćete stvoriti neko umetničko delo kojim ćete sve zadiviti. Oni koji žele dete, mogu dobiti dete ili doživeti nešto vrlo prijatno i lepo sa decom, neki nesvakidašnji uspeh.Devica

­Može se desiti da ako dugo planirate da kupite, renovirate kuću ili stan, da vam roditelji pomognu oko vašeg prostora za život. Osećaćete sreću u domu i porodici, a ako ste i imali trzavica, sada ćete se izmiriti.

17 lekcija za sreću i uspeh pročitajte OVDE - Svet je odraz vašeg mišljenja!Vaga

­Sreća kroz umni rad, uspeh u radu povezanom sa komunikacijama ili putovanjima. Moguće je i da promenite posao, jer vam donosi veću dinamiku i lepši osećaj, ali i daje veću slobodu.

Škorpija

Novac ćete dobiti iznenada i to će biti više od onoga što ste očekivali. Moguć je i poklon veće vrednosti. Možete slobodno uplatiti loto ili bingo, vi imate najviše šansi da osvojite premiju.Strelac

Sve što započnete može biti jako korisno po vas. Ne traćite vreme, smatrajte ovo znakom sa neba, da radite sve i svašta i da konačno ostvarite sve ono što ste vi odlagali ili vam je izmicalo zbog okolnosti.

A šta vam donosi Venera u kvadratu sa Neptunom, saznajte OVDE.Jarac

Neki neprijatelji mogu postati prijatelji, na vaše iznenađenje, samo ako im pružite šansu. Biće odlično ako saznate neku tajnu ili dođete do raspleta nekog problema, baš onako kako ste želeli, a niste se nadali.

Vodolija

Ono što najviše želite i ono što vam najviše znači, sada možete ostvariti čak i ako izgleda potpuno neverovatno. Trenutak u kome treba stvarno da usmerite svoje želje u načine da postanu relnost.

Ovo je realnost - Kako je izgledalo kada je 100 muškaraca dobacivalo devojci tokom obične šetnje gradom, otkrijte OVDE.

Ribe­

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs