Ova žena je ostavljena pred oltarom: Umesto da sve otkaže, ona je napravila dar-mar, a život ju je nagradio

Kejli Sted je devojka koju je verenik ostavio pred oltarom i to bez objašnjenja, a evo kako izgleda njen život danas

Zanimljivosti
11:25h Autor:
Ova žena je ostavljena pred oltarom: Umesto da sve otkaže, ona je napravila dar-mar, a život ju je nagradio
Foto: Printscreen/Instagram

Kejli Sted je 2022. godine imala 29 godina i spremala se za venčanje sa verenikom s kojim je bila u vezi preko 4 godine.

I dok se u predvorju crkve doterivala sa deverušama, prijatelj joj je prišao i rekao kako je njen verenik pobegao. Dečko je jednostavno seo u kola i otišao. Pre toga je bacio telefon, pokupio svoje stvari i bez objašnjenja nestao.

Kejli je bila šokirana. Kao prvo, nije joj bilo jasno kako i zašto se najlepši dan u njenom životu pretvorio u noćnu moru. Čitava rodbina je došla i spremala se za njenu svadbu, ali ona nije imala mladoženju.

Pokušala je da ga kontaktira ali je shvatila da mu je telefon isključen.

"Imala sam izbor ili da plačem kući sama ili da plačem na svojoj svadbi. Izabrala sam ovo drugo," kaže ova hrabra devojka koja nije otkazala svadbeno veselje nego je odlučila da nastavi sa svadbom bez mladoženje.

@rodrigofferrazo Kayley Stead foi abandonada pelo noivo, com quem tinha uma relação há quase quatro anos, na manhã do dia de casamento, a 15 de setembro, apesar do desgosto, a jovem decidiu seguir em frente com a festa de matrimónio e aproveitar a cerimónia, que se realizou no Oxwich Bay Hotel, com os amigos e familiares. Merece toda felicidade do mundo ❤️ #casamento #noiva #fy #foryou #noivaabandonada #felicidade #solteira ♬ Bam Bam (feat. Ed Sheeran) - Camila Cabello

"Deveruše su bile oko mene, malo smo plakali a malo smo i slavili," kaže Kejli.

Nakon svadbe bez mladoženje, odbegli verenik se javio tražeći samo da mu Kejli vrati radnu uniformu. Ni do dan danas joj nije objasnio zašto je to uradio.

"Crvenih zastavica nije bilo. Nismo se čak ni svađali. Živeli smo zajedno četiri godine i nisam osećala da nešto ne štima. Kada me ostavio pred oltarom odlučila sam da iskoristim veselje jer sam već platila za to. Novac nisam mogla da vratim, pa smo jeli i pili."

Danas, dve godine nakon propalog venčanja Kejli je ponovo srećna. Danas ima dečka sa kojim se poznaje još sa fakulteta. Par živi zajedno i planiraju budućnost. Iako se jednom gadno opekla, Kejli kaže da bi opet izašla pred oltar, ali ovaj put sa drugim muškarcem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs