Istraživanje

Mlade celi život maštaju o svom venčanju, a onda nisu zadovoljne kako je sve prošlo!

Većina bi da može rado promenila venčanicu, frizuru, muziku ili govor kumova na venčanju
Zanimljivosti 13.06.2014. - 22:21h
Foto: Shutterstok

Svaka mlada će vam rado pokazati fotografije sa svog vrenčanja ali će obavezno pri tome iskomentarisati nešto poput: "Sve je bilo lepo, samo da nije tog...."

 

Taj dan se mašta godinama, po nekada celu deceniju, i kada napokon dođe ne može sve da prođe savršeno. Evo zbog čega mlade najčešće žale.

 

Koji su to stari srpski običaji vezani za svadbe saznajte OVDE.

 

Svaka treća mlada da ima priliku promenila bi svoju venčanicu. Više od 52 posto popravilo bi kumin ili kumov govor, a samo 18 posto ne bi menjalo apsolutno ništa na svom venčanju, pokazala su britanska istraživanja na više od 1000 mladenki.

 

Pogledajte šta se dešava kada svatovi upadnu u hlado jezero, više pogledajte OVDE.

 

Prema tom istraživanju, čak 82 posto žena bi promenila barem jedan deo svog venčanja kako bi to zaista bio dan iz snova. Čak 38 posto njih smatra da su pogrešile sa frizurom i šminkom, 30 posto bi zamenilo fotografe i snimatelje jer nisu zadovoljne njihovim radom, a svaka šesta bi se odlučila za drugačiji buket ili muzičara.

 

Od deset mladenki, njih četiri smatra da su mogle odabrati lepši venčani prsten, a 32 posto njih žali jer su na venčanim burmama štedile i odabrale povoljnije.

 

A šta svaka mlada mora da uradi pre udaje pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...