Sujeverje

Najbaksuzniji petak trinaesti: Danas ne izjavljujte ljubav!

Retrogradni i puni mesec će svima stvoriti probleme - svađaćemo se sa svima u okolini, nećemo se snalaziti sa papirologijom, niti u saobraćaju. Ako planirate ovog petka nekome da izjavite ljubav, neka to onda bude grandiozno i spektakularno, inače bolje da to ni ne radite, jer nećete dobro proći, poručuju astrolozi
Zanimljivosti
10:40h Autor:
Foto: Shutterstok

Ove godine petak 13. dolazi u kombinaciji sa punim mesecom i doneće nam mnogo nevolja, kažu astrolozi. Oni upozoravaju da, zbog ove baksuzne kombinacije, ovog petka ne pričate mnogo ni sa kim jer ćete doći u sukob, da ne radite, a ni ne vozite kola.

 

"Ovog petka mesec će biti u Strelcu što znači da ćemo svi biti kao dvorske lude - previše optimistični i preosetljivi. Bićemo pravi baksuzi", objašnjava astrolog Vlada Vlajić.

 

Koliko su horoskopski znakovi sujeverni proverite OVDE.

 

Međutim, to će nam biti najmanji problem. Astrolog objašnjava da nećemo imati sreće ni sa čim, plus što ćemo se po ceo dan svađati sa dragim ljudima.

 

"Retrogradni i puni mesec će svima stvoriti probleme - svađaćemo se sa svima u okolini, nećemo se snalaziti sa papirologijom, niti u saobraćaju. Zbog retrogradnog meseca je i došlo do ovako velikog broja saobraćajnih nesreća poslednjih dana, zato izbegavajte da vozite kola, pogotovo u petak", kaže Vlajić.

 

Baksuzni petak 13. i pun mesec napraviće nam problem i sa novim ljubavima.

 

"Ako planirate ovog petka nekome da izjavite ljubav, neka to onda bude grandiozno i spektakularno, inače bolje da to ni ne radite, jer nećete dobro proći", poručuje Vlajić.

 

Astrolozi takođe savetuju da tokom punog meseca ne donosimo važne odluke, ne kupujemo kuću, stan, automobil, pa ni tehniku. Ako baš u petak polažete neki ispit, nade da ga položite ima samo ako ispoštujete jedno pravilo.

 

"Studente savetujem da uče od poslednjih do prvih lekcija i tako ispoštuju simboliku retrogradnog meseca kako bi položili ispite", kaže Vlajić.

 

Bez obzira da li verujete u astrologiju ili ne, brojni naučnici i doktori tvrde da pun mesec svakako utiče i na duševno stanje, samo što toga nismo svesni ako prethodno ne pročitamo da će te noći biti pun. Veruje se da mesec u vreme kada je pun izaziva veliku agresivnost u ljudima, pa čak i u duševnim bolnicama imaju posebnu pripremu za dan punog meseca.

 

Možda niste sujeverni, ali ovog petka igrajte na sigurno i idite na spavanje ranije kako biste izbegli sve nevolje, svađe i baksuzluke.

 

A koja su najčešća sujeverja i njihova značenja pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...