Udala se Beograđanka koja slovi najlepšu studentkinju medicine: 2 venčanice su bile kao iz snova, a ona je zapalila masu

Lifestyle
23:49h
Udala se Beograđanka koja slovi najlepšu studentkinju medicine: 2 venčanice su bile kao iz snova, a ona je zapalila masu
Foto: Printscreen Instagram - natasa_pejasinovic

Nataša Pejašinović (25) slovi sa jednu od najlepših studentkinja Medicinskog fakulteta u Beogradu, a u međuvremenu je postala i veoma uspešna infulenserka. Izgovorila je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem izabraniku Viktoru, te je na bajkovitom venčanju bilo i dosta poznatih ličnosti, a goste je uveseljavala čuvena Jelena Rozga.

Mlada je za ovaj dan odabrala dve venčanice i ne zna se koja joj je lepše stajala! Prva je bila raskošna sa velikim šlepom, dok je druga pratila liniju tela. Iako je sliku sa svadbe okačila na svoj Instagram samo pre par sati, preko 20.000 ljudi je već lajkovalo, a ispod objave je lavina najlepših komplimenata.

Iako je otvorila novo poglavlje života, i dalje joj je glavni cilj da završi studije.

Kako je postala poznata infulenserka?

A o tome da Nataša nije uspešna samo na polju obrazovanja, već i u influens svetu, govori i nagrada koju je dobila kao Rising Star of the Year 2020.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram - natasa_pejasinovic

- U svet influensa ušla sam sasvim slučajno. Oduvek sam volela da se slikam i objavljivala fotke na mreže “za svoju dušu” . Kad sam obnovila prvu godinu na fakultetu imala sam dosta vremena i posvetila sam se kreiranju sadržaja. Brendovima se tada dopao moj profil i počele su da pristižu prve ponude za saradnju - rekla je Nataša za beforeafter.rs.

Posvetila se radu na sebi, počela je da gradi svoj Instagram profil, a posao influenserke došao je spontano. Veliki brenodovi su je primetili i ponudili saradnje, sada njene savete rado poslušaju mnogobrojni pratioci.

Pri kraju je studija na Medicinskom fakultetu, a otkriva da još uvek nije odlučila šta će specijalizirati.

- Počinje da se nazire kraj osnovnim studijama. Planiram da upišem specijalističke studije, ali da budem iskrena još uvek se nisam definitivno odlučila koja će grana medicine biti u pitanju.

Putovana obožava i svaki slobodan trenutak koristi da poseti neku novu destinaciju.

- Da, zaljubljenik sam u putovanja. Kao Top 5 destinacija izdvojila bih Sejšele, Koh Samui na Tajlandu, Grand Kanjon u Nevadi, Porto i Korčulu. Definitivno ne volim zimu - istakla je prelepa dama i dodala da u Srbiji najviše voli Beograd:

- Možda sam pristrasna ali za mene je Beograd najlepši grad na svetu. Potom Novi Sad i Subotica. Ne smem da izostavim Valjevo, naročito u periodu Tešnjarskih večeri kad je grad prepun mladog sveta.

Izgradila je autentičan stil, te je velika modna inspiracija posebno tinejdžerkama. Uvek odabere savšrenu odevnu kombinaciju za svaku priliku, a u njenoj torbi uvek se nalazi: telefon, card holder, ključevi, parfem i olovka za usta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs