Možete sve što poželite

Fotografija koja je zapalila internet: Beba i diploma mogu zajedno! (FOTO)

Na fotografiji Džejsi, obučena u odoru za dodelu diploma, doji svog sina Aleka, starog samo 6 nedelja. Ona je objavila fotografiju ponosna na to što je i pored trudnoće, a zatim i male bebe uspela da diplomira
Zanimljivosti
14:20h Autor:
Fotografija koja je zapalila internet: Beba i diploma mogu zajedno! (FOTO)
Foto: Facebook

Australijanka Džejsi Šarki je ponosna vlasnica fotografije koja je u poslednjih nekoliko dana postala hit na internetu.

Naime, ova dvadesetčetvorogodišnja devojka diplomirala je menadžment za ljudske resurse na Univerzitetu Sanšajn Kost i, kao i svi drugi diplomci, objavila svoje fotografije sa tog velikog dana na društvenoj mreži Fejsbuk. Samo što je njena potpuno drugačija od drugih.

OVDE pročitajte priču majke koja voli svoju ćerku više nego što je bilo ko voleo svoje dete!

Na fotografiji Džejsi, obučena u odoru za dodelu diploma, doji svog sina Aleka, starog samo 6 nedelja. Ona je objavila fotografiju ponosna na to što je i pored trudnoće, a zatim i male bebe uspela da diplomira i nadala se da će dobiti sto lajkova za svoj uspeh, ali ovoliki odjek nije očekivala.

Ona kaže da je fotografija nastala u znak zahvalnosti Univerzitetu i profesorima koji su je podržavali da u isto vreme vodi trudnoću i studira, da dovodi bebu na predavanja, ali i kao poruka drugim majkama i trudnicama da se sve može postići.

Kako izgleda nakit od majčinog mleka pogledajte OVDE - uspomena za ceo život!

"Nije u pitanju promocija dojenja. Samo činjenica da sam majka. A to što ste majka, ne znači da morate stalno biti u kući" - otvorena je Džejsi i odlučna da svim majkama pokaže da i one mogu da urade to isto:

Ne morate odustati od karijere da biste imali decu, a ne morate odustati ni od dece da biste imali karijeru. Možete imati sve - savetuje Džejsi Šarki."Dobila sam mnoštvo poruka zahvalnosti. Neki su mi zahvalni jer su brinuli kako će završiti fakultet, jer imaju malu bebu, ali kažu da sam im ja pomogla da prevaziđu taj strah" - kaže Džejsi i dodaje da ima i negativnih komentara, ali pozitivni u velikoj meri preovladavaju.

Inače, Džejsi ima još jedno dete - Ari sada ima 20 meseci i takođe je rođen tokom studija, kada je Šarki bila na trećoj godini fakulteta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs