Dosetio se

Mladić poklanja kartu za put oko sveta: Važno je da se zovete kao njegova devojka!

Džordan Agzani je raskinuo vezu nakon što je rezervisao putovanje oko sveta koje ne želi da propadne, pa sada traži imenjakinju svoje devojke koja bi mogla da iskoristi karte
Zanimljivosti
22:28h Autor:
Mladić poklanja kartu za put oko sveta: Važno je da se zovete kao njegova devojka!
Foto: Facebook / Jordan.axani

Jedan 27-godišnjak iz Kanade raskinuo je sa devojkom nakon što je bukirao tronedeljno nezaboravno putovanje, koje ne želi da propadne. Zato sada Džordan Agzani preko interneta traži devojke sa imenom Elizabet Galager i sa kanadskim pasošem koja bi mu pravila društvo.

Na putu će, između ostalog, da posete Pariz, Bangkok, Nju Delhi i druge atraktivne destinacije, prenosi The Independent.

"U martu sam rezervisao prilično "opak" put oko sveta tokom božićnih praznika za bivšu devojku i mene. Kako nam se veza raspala, nisam hteo da odustanem od putovanja, dok on jeste (normalno). A pošto ne želim da propadne karta za ovaj put, tražim Kanađanku sa imenom Elizabet Galager koja može da je iskoristi", objašnjava Agzani.

Ovaj mladić tvrdi da ne traži zamenu za svoju bivšu devojku i da nema nikakve "romantične namere", već samo želi društvo koje je raspoloženo za "zajedničko putovanje i posetu kul mestima".

"Ne tražim ništa zauzvrat. Ako baš hoćete da mi date par stotina dolara, super. Jedina stvar koju zaista tražim je da uživate u putovanju i da vas ono usreći", dodao je Džordan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs