Uverite se sami

Stvari koje se menjaju nakon 25. godine: Prijateljstva, izlasci, ali i šminka!

Redovne posete studijima za sunčanje bili su apsolutni "must" u srednjoj školi i prve dve (tri?) godine studija. Danas smo svesne šta tih 10 minuta u solarijumu može da nam učini koži
Zanimljivosti
13:52h Autor:
Stvari koje se menjaju nakon 25. godine: Prijateljstva, izlasci, ali i šminka!
Foto: Shutterstock

Oko nekih stvari se žene previše uzrujavaju, ali to se drastično menja nakon što napunimo 25 godina.

1. Izlasci

S 25 počinješ da shvataš koliko posao i ostale obaveze mogu da iscrpe, i kako je vikend idealan za odmaranje, a ne za dodatno umaranje. Takođe, tada se prvi put suočavaš sa činjenicom da ti za jednu noć izlaženja treba 3 dana da se oporaviš.

2. Šminka

Počinješ da shvataš da je mama bila u pravu kada je govorila da je manje više. Da li možeš da zamisliš scenario u kojem ideš u školu bez šminke i to sa "full opremom" - puder, korektor, sjaj, tuš, maskara i rumenilo? A koliko ti se to puta sada događa?

3. Brendovi

Nekad je bilo bitno imati u ormaru najnoviju kolekciju iz najpopularnijih prodavnica. Danas je bitno da dobro izgledaš u tome što kupiš, pa makar se radilo o haljini sa pijace. Barem je tako kod devojaka koje rade i više ne "žickaju" od mame i tate za šoping. One znaju da cene svoj novac.

Kojih 6 stvari morate da izbacite iz ormara saznajte OVDE.

4. Solarijum

Redovne posete studijima za sunčanje bili su apsolutni "must" u srednjoj školi i prve dve (tri?) godine studija. Danas smo svesne šta tih 10 minuta u solarijumu može da nam učini koži.

5. S kim se družiš

Nekad su svi hteli da budu u najpopularnijim društvima u školi i na fakultetu, da budu viđeni i da ostali smrtnici padaju u nesvest kada ih vide. Iako ne tvrdimo da i sa 25 takve devojke ne postoje, one su svakako u manjini. Ostalima je bitno da imaju jednu ili dve prave prijateljice, a ne popularne.

6. Fejsbuk

I sve ostale društvene mreže, na kojima smo ranije živele. Sada više i nije toliko važno da objaviš baš svaku sliku i da se prijaviš na baš svakom mestu. Kad si poslednji put napisala status? O promeni ljubavnog statusa da i ne pričamo.

Koji su znakovi da se pretvaramo u svoje roditelje pročitajte OVDE.

7. Visok, crn, zgodan

Nekad smo sve htele jednog takvog. Ako je tako izgledao, bio je i popularan, a mi bismo bile glavne. Dodatno uzbuđenje u vezi stvarale su ljubomora i svađe i tada smo mislile da bi sve veze trebalo tako da izgledaju. Koga briga za njegov karakter, on je ulov. Situacija danas? Bitno je da je vaspitan, pristojan i da ne voli da laže. Ponekad je jednostavnost i smirenost upravo ono što nam treba.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs