SANJA O NAJUŽEM STRUKU NA SVETU, DOK STUDIRA DEČJU PSIHOLOGIJU: "Nisam završila sa plastičnim operacijama"

Prvu plastičnu operaciju uradila je kada je imala 18 godina, i dobila ju je na poklon od roditelja

Zanimljivosti
Autor:
SANJA O NAJUŽEM STRUKU NA SVETU, DOK STUDIRA DEČJU PSIHOLOGIJU: "Nisam završila sa plastičnim operacijama"
Italijanka sanja o najužem struku na svetu, Foto: Instagram / ashleykimberlyk1

Italijanski model Ešli Kimberli Kloe Skonet (27), poznata i kao Barbika ne prestaje da privlači pažnju lokalnih, ali i svetskih medija zbog svog izgleda.

Naime, ova plavuša je do sada potrošila više od 82.000 funti (94.000 evra) na plastične operacije, među kojima prednjače usne i grudi, ali ne misli tu da se zaustavi.

Kako priznaje, Ešli sanja da postane devojka sa najužim strukom na svetu i da bi to ostvarila,planira da se podvrgne uklanjanju rebara.

Među zahvatima koje je do sada uradila ističu se tri operacije uvećanja grudi, dve operacije nosa, brazilsko podizanje zadnjice, fileri u usnama i obrazima, botoks i brojne druge sitnije korekcije.

"Dok sam odrastala, mrzela sam svoje ravne grudi", kaže Ešli i otkriva da je prvo uvećanje grudi dobila kao poklon od roditelja za 18. rođendan.

Kaže kako joj je taj potez povećao samopouzdanje i dao "vetar u leđa" za ulazak u svet glamura i modelinga, kao i slave na poznatom sajtu OnlyFans.

"Nisam završila sa plastičnim operacijama, daleko sam od toga", iskrena je Ešli, koja razmišlja da ponovo uveća grudi operacijom.

Kada vide njen izgled, većina ljudi sigurno ne bi pomislila da pored svega čime se bavi, Ešli studira dečju psihologiju.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs