Iz astrološkog ugla

Privucite ljubav svog života: Rak voli duge razgovore, kod Ovna ćete laskanjem daleko dogurati!

Vaga voli fizičku lepotu i tako procenjuje ljude, zato se ulickajte, sredite kosu, nokte, našminkajte se, a Jarac je dobro organizovan, pa mu pokažite da ste sposobni da organizujete svoj život po strogom rasporedu
Zanimljivosti
21:02h Autor:
Privucite ljubav svog života: Rak voli duge razgovore, kod Ovna ćete laskanjem daleko dogurati!
Foto: Thinkstock

Tražite onog pravog? Veza vam nije uspela jer ste previše različiti (ili previše slični)? Mislite da vas ne voli onako kako biste vi hteli? Naša kompatibilnost sa ljudima zavisi od zvezda pod kojima smo rođeni. Zvezde i horoskopska kompatibilnost mogu da budu smernice kako lakše da dođete do harmonične veze. Zato vam donosimo savete koji mogu da va, pomognu da lakše izaberete ljubav svog života ili da razumete svog sadašnjeg partnera.

Napomena: Vaša kompatibilnost s ostalim znakovima Zodijaka zavisi i od podznaka i rasporeda ostalih planeta u trenutku rođenja.

Ovan

Kako da ga zavedete: Ovnovi su dragi, velikodušni i pažljivi i kod njih ćete laskanjem daleko dogurati. Osim toga, oni su saosećajni i lojalni, saslušaće vaše probleme i pokušaće da vam pomognu da ih rešite, zato morate da pronađete nešto u čemu vam je potrebna njegova pomoć. Ponekad zna da kritikuje, da naprečac zaključi i da radi stvari bez razmišljanja o posledicama, pa ćete morati da mu pomognete da se izvuče iz nevolje diplomatskim pristupom. On će to znati da ceni. Pomalo je ljubomoran, pa nemojte da ga izazivate preterano se družeći s drugim pripadnicima suprotnog pola. Voli da ima kontrolu, pa mu je prepustite (barem prividno).Šta ne smete da radite: Nikad nemojte da ga kritikujete pred drugima! Ne solite mu pamet kako nešto treba da se uradi, osim ako ne zatraži vašu pomoć. Ne budite posesivni ili ne kontrolišite ga (jer on mora da ima kontrolu), radije ga pridobijte laskanjem. Takođe, ne igrajte igrice s njim, kod Ovnova to ne prolazi. Budite prirodni. Dopustite mu da misli da on vuče konce u vašoj vezi, a on će zauzvrat da vam ispune sve vaše želje.

Slaže se sa: Lavom, Strelcem, Bikom, Vodolijom

Ne slaže sa: Jarcem, Škorpijom, Rakom

Neutralno: Ovan, Vaga, Devica, Blizanci, Ribe

Bik

Kako ga zavedete: Bikovi su materijalističke osobe senzualne naravi. Privući ćete njegovu pažnju oblačeći se u modernu, elegantnu odeću, kao i finim parfemom. Voli da poklanja cveće i druge sitnice, zato sa zahvalnošću prihvatite sve njegove poklončiće. Voli ženstvene i otmene žene, pa zaboravite glasno i svađalačko ponašanje i pretvorite se u damu. On je romantičar i tradicionalista i tako želi da se ponaša i prema vama. Dajte mu razloge za to. Iako voli ženstvenije žene, ne želi da budete bespomoćni cvetić kome treba konstantna pažnja. Pripazite da mu ne postanete emocionalni “teg”.

Šta ne smete da radite: Iako je velikodušan i pokloniće vam šta god poželite, nemojte da iskorišćavate njegovu dobrotu, jer kad vas otkrije vašu pravu narav, raskinuće s vama bez razmišljanja. Isto tako, ne pričajte mu o svojim bivšim vezama i ne pravite ga namerno ljubomornim. To Bikovi ne podnose. Nemojte ni pokušavati da ga zasenite u javnosti na druženjima, za vreme izlazaka... Kad se odluči za nešto, nema te sile koja će da ga odgovori, pa nemojte ni da pokušavate. Sve što ćete postići je svađa. Zapamtite, voli da se oseća kao zaštitnik, pa mu to dopustite.

Najbolje se slaže sa: Rakom, Lavom, Devicom, Jarcem

Ne slaže se sa: Ovnom, Blizancima, Vodolijom

Neutralno: Bik, Škorpija, Strelac, Vaga, Ribe

Koje su najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu saznajte OVDE.

Blizanci

Kako da ga zavedete: Ovaj muškarac je mentalno biće i obožava da mnogo priča, zato delujte zainteresovano. Pokušajte da ne delujete kao da se dosađujete, naučite da slušate. On voli da razgovara sa ljudima, pa može da se dogodi da vas pomalo zapostavi. Zato morate da naučite kako da se sami zabavite, često među nepoznatim ljudima. Poznat je po ugovaranju vrlo “važnih” sastanaka na koje onda zakasni. Kada ustanovite koliko obično kasni, tada i vi dođite toliko minuta kasnije. Blizanci vole da budu uvek nečim zaposleni, ovo iskoristite pa mu dajte da obavi ponešto i za vas. S obzirom da stalno smišlja nešto novo, sigurno vam u životu neće biti dosadno. A ako se posvađate, on će već smisliti nešto originalno da vas oraspoloži kako biste mu oprostili.

Što ne smete da radite: Nemojte ni pokušavati da ga zadržite na jednom mestu, radeći iste stvari. Za njega je dosada gora od smrti. Nemojte pokušavati ni da ga verbalno nadjačate, to u njegovim očima ne možete. Naviknite se na to da će mišljenje menjati iz dana u dan, pa se ne trudite da se raspravljate o tome. Sačekajte dok ne zauzme stav sa kojim se i vi slažete. Ne pokazujte previše emocija u javnosti, to kod njega izaziva neprijatan osećaj. Pričekaje dok ne budete sami.

Najbolje se slaže sa: Vagom, Vodolijom, Blizancima, Lavom

Ne slaže se sa: Rakom, Ribama, Škorpijom, Bikom

Neutralno: Jarac, Strelac, Devica, Ovan

Rak

Kako da ga zavedete: Voli osobe na svom mentalnom nivou sa kojima može da vodi duge razgovore. Često menja raspoloženja, pa ga oraspoložite kad je loše volje ili uživajte s njim kad je dobro raspoložen. Veoma je intuitivan i može da prepozna vaše raspoloženje, zato ne glumite pred njim. Empatičan je do te mere da preuzima vaše raspoloženje i oseća se isto u roku od nekoliko minuta. Ako ste srećni i on će da bude srećan. Isto je i sa tugom. Voli druženja, ali konsultujte se s njim pre nego što dogovorite bilo šta.

Šta ne smete da radite: Nemojte da se zapustite jer on ceni lepotu. Postoje određene stvari i verovanja do kojih mnogo drži, pa pripazite da ih ne vređate. Ne svaljujte na njega tuđi emocionalni prtljag jer će u trenutku da se rastuži. Ne pokušavajte da dominirate, upotrebite diplomatski pristup.

Najbolje se slaže sa: Škorpijom, Ribama, Bikom, Devicom

Ne slaže se sa: Ovnom, Lavom, Strelcem, Blizancima, Vagom

Neutralno: Rak, Jarac, Vodolija

Šta vam poručuje indijanski horoskop pročitajte OVDE.

Lav

Kako da ga zavedete: Voli da bude u centru pažnje i okružen s mnogo prijatelja i obožavalaca. Naučite da ga obožavate, ali ne slepo. On oseća da može da osvoji bilo koga i bilo šta, vi se ne dajte i ostavite neko pitanje neodgovoreno. Vaša tajanstvenost će da ga izludi, na pozitivan način. Naviknite se na to da će oko njega uvek da se vrte žene. Lavovi su po pravilu otvorene i iskrene osobe, pa biste lako mogli da pročitate njegove namere. Voli dobru zabavu više od ikog, pa budite spremni na žurke svake nedelje. Tretirajte ga kao kralja, a on će vas za uzvrat da postavi na mesto njegove kraljice.

Šta ne smete da radite: Otvoreno će da se hvališe i da preteruje u tome, ali nemojte ni slučajno da ga ismejete zbog toga. On je kralj i kao takvog morate da ga tretirate. Ne pokazujte ljubomoru. Otvoreno će da vam kaže koje vaše navike mu smetaju, ne raspravljajte s njim o tome, već ih promenite. Ne iskušavajte njegovu dominantnost ili snagu, Lavovi s tim ne znaju da se dobro nose.

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Strelcem, Lavom, Vagom

Ne slaže se sa: Blizancima, Rakom, Ribama, Škorpijom

Neutralno: Bik, Devica, Jarac, Vodolija

Devica

Kako da ga zavedete: Pedantna Devica voli da rešava probleme i da sređuje stvari nakon što o tome dobro razmisli. Dajte mu sve podatke i vremena da o tome razmisli i rešiće sve vaše probleme. Možda će ponekad da se čini distanciranim, hladnim i imunim na vaše emocije ili suze, ali u stvari će da bude istinski zabrinut i pokušaće da smisli način kako da vam pomogne. Njemu je stalo, ali to pokazuje na drugačiji način od većine ljudi. Možda će da postavi standarde kako bi trebalo da se ponašate, a vi to učinite. Često će da testira vaše emocije, pa mu ih pokazujte otvoreno. Voli kad zna da računate na njega i kada vam je potreban da vam pomogne u rešavanju problema.

Šta ne smete da radite: Nemojte da ga ljutite, jer će da se naduri i da vas ignoriše sve dok se ne smiri. Ne forsirajte diskusiju kad vidite da je zaokupljen svojim mislima. Dajte mu vremena i prostora za razmišljanje.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Rakom, Jarcem, Devicom

Ne slaže se sa: Blizancima, Strelcem, Vodolijom, Vagom

Neutralno: Ovan, Lav, Škorpija, Ribe

Šta muškarci vole, očekuju i traže kod žena prema horoskopu pročitajte OVDE.

Vaga

Kako da ga zavedete: Ne voli da povredi tuđa osećanja, pa ostaje u vezi i kad je nesrećan. Naučite da čitate između redova. Voli fizičku lepotu i tako procenjuje ljude, zato se ulickajte, sredite kosu, nokte, našminkajte se. Voli da daje savete i da pomaže drugima da dođu do rešenja svojih problema. Pitajte ga za savet, to će da godi njegovoj taštini. On je više zaljubljen u samu reč ljubav, nego li u osećanje ljubavi i to celokupno iskustvo. Održavajte plamen romantike malenim sentimentalnim sitnicama i dokazima ljubavi. Mrzi konfuziju i nered, pa održavajte mir i red, to se naročito odnosi na uredan dom. Za njega ćete uvek da budete na prvom mestu i moraćete svojski da se trudite kako biste zadržali taj status.

Šta ne smete da radite: Vage znaju da budu hirovite, što je rezultat njihove sklonosti konstantnog analiziranja svega oko sebe. Ne računajte da će njegova odluka da bude konačna, jer lako može da se promeni. Kao što smo već rekli, on voli da sve analizira, pa ne dopustite da vas to uzrujava, to čak može da postane korisno ponekad.

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Lavom, Vodolijom, Jarcem

Ne slaže se sa: Rakom, Devicom, Vagom, Škorpijom

Neutralno: Ovan, Bik, Strelac, Ribe

Škorpija

Kako da ga zavedete: On skriva svoje misli, znanje i osećanja duboko u sebi. Ispitivanjem nećete da saznate ništa, već ćete morati da se pomirite s time da ćete o njemu saznati samo ono što sam želi da otkrije. Ima posebnu sposobnost čitanja misli, pa se naviknite na to. Škorpije su strastveni u svemu što rade i u šta veruju, uključujući i seks. Ako ste hladni i nezainteresovani, nećete dugo zadržati njegovu pažnju. Kada krene s držanjem pridika (to posebno voli), nemojte da mu protivurečite već pokušajte da elegantno promenite temu. Ima hipnotičku ličnost i žene se lepe za njega, a vi pokušajte da ne pokazujete ljubomoru. On je dominantan muškarac i uvek otvoreno pokazuje šta želi. Udovoljavajte svim njegovim manje bitnim prohtevima, ali zadržite svoj stav oko važnijih pitanja. Saosećajan je i pažljiv prema onima do kojih mu je stalo, pa mu pokažite da cenite njegovu pažnju.

Šta ne smete da radite: Ne lažite i ne prikrivajte stvari od njega, jer mu neće trebati mnogo vremena da pronikne o čemu se tačno radi. Izbegavajte lažne izgovore kada želi pažnju od vas, jer će da je potraži negde drugde. Nemojte ga verbalno (niti ikako drugačije) provocirati bez razloga, jer može da vas bezobzirno sreže rečima kao niko drugi.

Najbolje se slaže sa: Rakom, Ribama, Devicom, Škorpijom

Ne slaže se sa: Ovnom, Blizancima, Vodolijom, Strelcem, Vagom

Neutralno: Lav, Bik, Jarac

Koji horoskopski znakovi se najlakše zaljubljuju pročitajte OVDE.

Strelac

Kako da ga zavedete: On je zabavan i društven, a vi morate da budete lepa i pametna i da se dobro snalazite među njegovim brojnim prijateljima. Njegov entuzijazam i potreba za izazovom ga tera da uskače u nedovoljno dobro promišljene planove. Vi umesto njega saznajte nešto više o tome. On je romantičan, ali samo površno, pa ćete morati da ga naučite šta to zapravo znači. On je i ekstravagantan u svemu što radi, zato ćete morati da mu pomognete da obuzda trošenje. Zbog svoje iskrene i naivne naravi ponekad je bez takta kad treba reći pravu stvar, ali znaće da se kasnije ispravi i da kaže ono što je trebalo onako kako to vi očekujete. Voli sport i prirodu i od vas očekuje da ga pratite u njegovim avanturama, koje su s njim zagarantovane.

Šta ne smete da radite: Nemojte nikad da stavljate u pitanje njegovu iskrenost i poštenje jer se njima jako ponosi. Ne ismejavajte njegove neostvarive ideje i planove. Ono što sigurno neće da radi je da sedi ispred televizora na kauču. Nije taj tip i nemojte da ga na to prisiljavate.

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vodolijom

Ne slaže se sa: Rakom, Škorpijom, Jarcem, Ribama

Neutralno: Bik, Vaga, Devica, Strelac

Jarac

Kako da ga zavedete: On je metodičan i organizovan, pokažite mu da ste sposobni da organizujete svoj život po strogom rasporedu. Konvencionalan je, praktičan i delotvoran. Pokažite da znate da dobro baratate svojim finansijskim sredstvima. Važna mu je porodica, pa ga predstavite svojim ukućanima, pričajte mu o vašoj istoriji i celom porodičnom stablu. Jarac se vodi onom “delo je važnije od reči” što se ljubavi tiče, tako da ćete retko moći da čujete ljubavna šaputanja iz njegovih usta. Voli da ga uveravate, pa ne odustajte kada želite nešto. Mogu da pate od manjka samopouzdanja i treba mu neko ko će da mu stalno diže samopouzdanje.

Što ne smete da radite: Komplimentima kod njega nećete daleko dogurati. Ne očekujte brak na brzaka jer on voli sređenu situaciju na području karijere pre nego što vam pokloni prsten. Ne prisiljavajte ga na to. Ne voli spontane i nepredvidive osobe. Zadržite samokontrolu i rezervisanost. Ne očekujte da ćete kod njega moći da uvedete novi i radikalan životni stil, on je preveliki tradicionalista.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Devicom, Škorpijom, Jarcem

Ne slaže se sa: Ovnom, Blizancima, Strelcem, Vodolijom

Neutralno: Rak, Lav, Vaga, Ribe

Šta vam poručuje kineski ljubavni horoskop pročitajte OVDE.

Vodolija

Kako da ga zavedete: Kada vidite da gleda u prazno, misli su mu verovatno odlutale 50 godina unapred u budućnost. Tada ga nežno podsetite da se spusti na zemlju. Nema jednog najboljeg prijatelja jer sve ljude smatra prijateljima, iz kojeg god sloja društva bili. Budite otvoreni za mnogo novih poznanstava. On je veoma mistična i duhovna osoba kojoj treba sloboda za promišljanje sveta oko sebe. Naslušaćete se raznih teorija i ideja koje su radikalne i u većini slučajeva nemoguće, a vi se na njih samo smešite i budite mu oslonac. I da, smete da postavljate pitanja. Njegove privatne misli i osećanja su skriveni, čak i kad vas voli, neće vam to pokazati. Prilagodite mu se, pa i vi ne pokazujte otvoreno emocije, pre se ponašajte kao prijateljica ili devojka s kojom je u otvorenoj vezi. Kad oseti da ta veza funkcioniše bez ikakvih osećanja posesivnosti ili ljubomore s vaše strane, opustiće se i predati samo vama. Kada se oseća sigurnim da može da živi pored vas bez da rizikuje svoju slobodu, postaće vam veran pratilac. Veliki je optimista i ako se loše osećate, neće stati dok vas ne oraspoloži. On sve analizira, pa kako bi mu bilo zanimljivo budite pomalo tajnoviti. Pustite da vas upoznaje, malo po malo.

Šta ne smete da radite: Ne budite posesivni, previše emotivni i zavisni od njega. On želi partnerku koja može da se brine sama o sebi. Ne voli kad mu neko zadire u privatne misli, sam će da ih podeli sa vama kada to poželi. Veliku pažnju pridaje poverenju što znači slobodu za oboje, nemojte da izigrate dato poverenje jer nećete moći da ga povratite. Ne ismevajte njegove futurističke ideje jer ćete time da mu pokažete da niste na istoj "talasnoj dužini".

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Vodolijom

Ne slaže se sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpijom, Jarcem

Neutralno: Ovan, Ribe, Lav

Riba

Kako da ga zavedete: On je osećajan i intuitivan, zanimaju ga duhovne stvari, okultno, astrologija i sve u vezi sa tim. Spomenite neku od ovih tema i moći ćete da razgovarate satima. Saosećajan je i svako može da se osloni na njega i da računa na emocionalni oslonac. Veliki je sanjar, ali retko kada zaista nešto i preduzima. Tu će biti potrebno dosta motivisanja s vaše strane kako biste ga pokrenuli. On je pravi romantičar i ceni večeru uz sveće ili maženje ispred kamina i ako to volite, savršen je za vas. Divi se lepoti, lepoti svega - od cveta, preko prekrasnog krajolika do antikviteta. Oblačite se lepo i okružite se lepim stvarima kojima on može da se divi.

Šta ne smete da radite: Ne preopterećujte ga tuđim problemima, njemu treba distanca od toga. Ne uskraćujte mu trenutke preko potrebne samoće, jer on tako puni svoje baterije. Odličan je slušalac, ali ne držite monologe, ima i on mnogo toga zanimljivog da kaže. Otvorenog je uma, bez predrasuda, pa ne očekujte od njega trač partije i osuđivanja drugih ljudi.

Najbolje se slaže sa: Rakom, Škorpijom, Jarcem, Bikom

Ne slaže se sa: Blizancima, Lavom, Ribama, Strelcem

Neutralno: Ovan, Vaga, Vodolija, Devica

OVDE pročitajte kako izgleda ljubavni odnos dva ista horoskopska znaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs