DEVOJKE IZ EVROPE PRODAJU SVOJE TELO NA LUKSUZNIM JAHTAMA PO KANU: Cenovnik je SULUD, a isplati im se i da dobiju kaznu

Iza glamura Kanskog festivala krije se priča o prostituciji na jahtama usidrenim na moru

Zanimljivosti
16:27h Autor:
DEVOJKE IZ EVROPE PRODAJU SVOJE TELO NA LUKSUZNIM JAHTAMA PO KANU: Cenovnik je SULUD, a isplati im se i da dobiju kaznu
Foto: Andreas Meyer / Splash / Profimedia

U Kanu se održava najglamurozniji događaj na svetu - Filmski festival. I dok svetske zvezde uživaju u svetlima reflektora, iza tih kadrova krije se mračna strana festivala u Kanu. Elitna prostitucija cveta i to na jahtama usidrenim negde na Mediteranskom moru. Evropske devojke željne "lake love" pohrlile su nemilice u Kan kako bi bile viđene. Kada uspeju da se dočepaju neke od luksuznih jahti, tamo ih čeka zabava koja se završava seksom. Cenovnika za usluge nema, ali kada se iskrcaju svaka od njih dobija kovertu u kojoj je 1000 evra. Toliko košta jedan sat intimnih odnosa, istražuje Dejli mejl.

Ipak, devojke znaju - ako im "zapadne" bogati klijent sa Bliskog istoka one za veče mogu da zarade i do 5000 evra.

"Ponekad samo sedim u holu hotela ili u baru. Muškarci mi prilaze i pitaju me da li radim. Možda mi diskretno ostave svoj broj sobe i ja im kasnije pokucam na vrata. Veoma sam oprezna jer hotel ne voli da budem tu. To je najstariji zanat na svetu, ljudi žele da imaju seks i na najekskluzivnijem mestu poput kanskog festivala," za Dejli mejl je ispričala Klara.

"Kod mene se zna: 1000 evra je sat. Ali postoji poput za dva ili više sati, dok cela noć košta 5000 evra, mada istina je da intimni odnosi traju samo nekoliko minuta, ostatak je samo priča... Ne pomaže im ni to što se opijaju ili drogiraju, više ne mogu da se seksaju, osim ako ne uzmu vijagru.

Ono što oni meni plaćaju je diskrecija. Nikad nikome ne bih otkrila ime klijenta.

Ekskluzivni hoteli poput Karltona ima obezbeđenje koje se trudi da ove devojke ne priđu ni blizu njihovim gostima, ali dve devojke su uspele da rezervišu sobu i to za 3000 evra. Konobar ovog hotela je rekao: "Isplatilo im se dvostruko!"

Devojka, Bikini, Pivo, Bar
foto: Shutterstok

Postoje i devojke koje se reklamiraju na sajtu za odrasle i koje kažu da sat u Kanu naplaćuju 1000 evra, dok za noć uzimaju 5.500 evra, a kontakt telefon je iz Velike Britanije.

Ipak najveća diskrecija je zagarantovana onim klijentima koji dame dovedu na jahtu. Tu se zabava dešava tokom čitave noći, a nijedan krevet na jahti ne ostaje prazan.

2016. godine Francuska je donela zakon protiv prostitucije pa je ovo najstarije zanimanje sada "osuđeno" samo na boravak na jahti.

Jedan veteran filmske industrije je rekao za Dejli mejl kako se "prodaju" najviše propale glumice koje pristaju na seks sa bogatim starijim muškarcem.

"One sebe ubeđuju da je super to što su u Kanu, dok se sastaju sa bogatim muškarcima i prostituišu se. Ali one vole novac."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs