GDE JE DANAS I KAKO IZGLEDA GOLIŠAVA MEDICINSKA SESTRA KOJA JE BRINULA O KOVID PACIJENTIMA: 3 godine kasnije ona je HIT

Medicinska sestra iz Rusije podigla je prašinu na svetskom nivou kada se pojavila samo u vešu ispod providnog zaštitnog odela dok je negovala pacijente obolele od kovida

Zanimljivosti
19:00h Autor:
GDE JE DANAS I KAKO IZGLEDA GOLIŠAVA MEDICINSKA SESTRA KOJA JE BRINULA O KOVID PACIJENTIMA: 3 godine kasnije ona je HIT
Nadežda Žukov, Foto: Tulskie Novosti / WillWest News / Profimedia

Pre tri godine svet je obišla fotografija "golišave" medicinske sestre koja je ispod zaštitnog odela nosila samo veš, dok je negovala pacijente obolele od kovida. Kasnije smo saznali da je reč o Nadeždi Žukov iz grada Tuli, smeštenog nedaleko do Moskve.

Reč je o dvadesetogodišnjoj medicinskoj sestri za koju se pričalo kako će biti kažnjena zbog svoje nesmotrenosti, dok se ona pravdala kako je ispod zaštitnog odela bilo toliko vruće da je morala da se skine.

Nadežda Žukov
foto: Sergey Butry / WillWest News / Profimedia

Tri godine kasnije Nadežda i dalje radi kao medicinska sestra, a o kazni nije bilo ni reči. Naprotiv, ona je veoma popularna na društvenoj mreži Instagram, gde je prati preko 36 hiljada ljudi. Ipak, ona tu slavu ne koristi pa veoma retko objavljuje svoje fotografije.

Nedavno je objavila novu fotografiju na kojoj sedi na obali reke dok uživa na suncu. Ova fotografija je izazvala niz pozitivnih komentara.

Nađa živi poput većine devojaka njenih godina. Iako na Instagramu tvrdi da je komičar, ona je i dalje radi kao medicinska sestra u Rusiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs