mislila je da je povučen

ŽENA SE UDALA ZA KRPENU LUTKU, A SADA IM BRAK VISI O KONCU: "Prevario me dok sam bila sa našim sinom u bolnici"

Žena udata za krpenu lutku tvrdi da ju je muž prevario, te da zbog toga njihov brak visi o koncu.

Zanimljivosti
Autor:
ŽENA SE UDALA ZA KRPENU LUTKU, A SADA IM BRAK VISI O KONCU: "Prevario me dok sam bila sa našim sinom u bolnici"
Žena udata za krpenu lutku tvrdi da ju je muž prevario, Foto: Printscreen Instagram/meirivone_santinha

Meirivone Roha Moraes iz Brazila privukla je veliku pažnju kada se udala za krpenu lutku, koju je sašila njena majka. Kako kaže, osetila je da je to bila ljubav na prvi pogled.

Naime, njena majka je napravila krpenu lutku po imenu Marselo, jer je Meirivone bila vrlo nesrećna zato što su sve njene drugarice imale nekog, a ona je bila sama i nije imala sa kim da se zabavlja, a čim je Marselo bio završen, znala je da je "on pravi".

Međutim, ispostavilo se da Marselo nije pravi muškarac za nju, nakon što je saznala da je vara. Njen prijatelj, video je Marsela kako odlazi u hotel sa drugom ženom, prenosi Miror.

Meirivone tvrdi da ona i Marselo sada spavaju u odvojenim sobama, nakon što je otkrila da ju je 'varao' s drugom ženom. Svoju priču podelila je sa pratiocima na TikToku, a video broji više od 1,6 miliona pregleda.

@meirivonerocha a primeira noite no nosso casamento que discutimos e o meu esposo foi dormir no sofá,estou muito triste só com o tempo para perdoar mas o amor fala mais alto tenho que dar uma dura nele mesmo!#mulher ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith

"Saznala sam preko prijatelja koji mi je rekao da je video Marsela kako ulazi u motel s drugom ženom dok sam ja bila tri noći i tri dana u bolnici s Marselinjom, našim sinom, koji je imao virus. Prvo sam mislila da laže, ali onda sam počela pretraživati ​​njegov telefon i videla sam razgovore pa sam bila sigurna da me vara. Sve je poricao i govorio da me jako voli. Tražio je oproštaj i puno je plakao. Svađa je bila ružna i uplašila sam našeg sina koji je plakao, pa sam mu viknula: 'Vidiš li šta si napravio?' Pitala sam ga ko je ta žena, ali nije odgovorio."

Podsetićemo, "par" se nedavno venčao, a ceremoniji venčanja prisustvovalo je oko 250 zvanica. Ubrzo su dobili i dete, takođe krpenu luptku.

"Bio je to predivan dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvek želela u svom životu. Bračni život s njim je predivan. Ne svađamo se i potpuno me razume, jako je dobar i veran muž. Zbog njega mi sve žene zavide.", rekla je ona jednom prilikom.

Budući da je Marselo samo lutka, koja ne radi, Meirivone to vidi kao jedini problem.

"Marselo ima toliko sjajnih kvaliteta, ali mana mu je što je lenj. Uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje - objasnila je. Nakon svadbe, mladenci su nedelju dana medenog meseca proveli u kućici na plaži u Rio de Žaneiru a ubrzo su dobrodošlicu poželjeli i svom detetu. Naime, u maju je Meirivone u pratnji medicinske sestre i doktora na svet donela i bebu koja jako liči na tatu.", objasnila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs