"menja ih kao čarape"

ZALJUBILA SE U 2 DECENIJE MLAĐEG EGIPĆANINA KOJI JOJ JE UZEO NOVAC: Rekao joj je da je matora, ali je ubrzo našla DRUGOG

Iskustvo žene koja se zaljubila u mlađeg Egipćanina koji ju je iskoristio pa ostavio mnoge je ostavilo bez teksta. Međutim, ubrzo je našla drugog.

Zanimljivosti
Autor:
ZALJUBILA SE U 2 DECENIJE MLAĐEG EGIPĆANINA KOJI JOJ JE UZEO NOVAC: Rekao joj je da je matora, ali je ubrzo našla DRUGOG
Iskustvo žene koja se zaljubila u mlađeg Egipćanina koji ju je iskoristio, Foto: Printscreen Facebook/Joanna Girling

Nedavno smo pisali o penzionerkama koje masovno odlaze u Gambiju zbog intimnih odnosa sa mlađim muškarcima, kojima plaćaju za to. Slična priča stiže iz Egipta.

Naime, Džoana Girling (47) našla je mlađeg muškarca iz Egipta, Hisima Figasa sa kojim, prema njenim rečima svako veče ima intimne odnose, dok planiraju da se venčaju 2023. godine.

Njih dvoje upoznali su se nakon što je Džoanu uhodio još jedan mlađi momak koji je takođe bio iz Egipta. Međutim, ostala je slomljenog srca, uprkos čemu tvrdi da je ljubav između nje i Hisma prava i da je njihov sek*ualni život zdrav i aktivan.

Džoana i Hism
Džoana i Hismfoto: Printscreen Facebook/Joanna Girling

Nakon što je upoznala svog prvog dečka, Hasana Kalieda, na odmoru u Egiptu, Džoana je rešila da ostavi svog muža sa kojim je tada bila. Ona kaže da bi se iskrala iz sobe da bi imala se*s sa mladim konobarom dok je njen muž spavao, a zatim je stavila tačku na njihov brak kada su se vratili u Britaniju. Međutim, Hasan, tada u dvadesetim godinama, kasnije je ostavio Džoanu, a navodno joj je rekao da je "debela i ružna".

"Hasan mi je poslao poruku da me voli i da mu nedostajem, pa sam otišla u Egipat, ali posle mesec dana mi je ponestalo novca. Rekao mi je da se vratim u Englesku i nastavim da radim, ali kada sam se vratila rekao je da sam debela i ružna i da prestanem da mu šaljem poruke", otkrila je ona.

Nakon toga, Džoana je upoznala sadašnjeg verenika. Hismu je upoznala sasvim slučajno, u junu kada je sa prijateljem posetila njegovu radnju dok je radila kao učiteljica u Hurgadi. Nakon što se njena prijateljica vratila kući, Džoana i Hism su se vozili taksijem do njenog stana, gde su uživali u strasnoj noći.

"Vratila sam se u Egipat i otišla u Hurgadu da počnem da živim i radim, nisam tamo tražila ljubav. Moj prijatelj je došao da me poseti na odmoru i otišli ​​smo u šetnju i seli da popijemo piće u Hismovoj prodavnici bilja i začina. Moja prijateljica je rekla da želi da se vrati, pa sam rekla da ću se vratiti u prodavnicu i naći taksi. "Hism se vratio taksijem sa mnom do mog stana i ostao celu noć, a od tada smo se stalno viđali", rekla je ona.

Nakon što ju je prvi dečko izneverio, Džoani je duže vreme bilo slomljeno srce, te se dugo borila da veruje Hismu na početku njihove veze.

"Stalno sam ga odgurivala jer sam izgubila poverenje u muškarce zbog onoga što se dešavalo u prošlosti, to je još uvek bilo u mojoj glavi", kaže Džoana.

"Stalno se vraćao govoreći da treba da mu verujem i da želi da bude sa mnom. Na kraju sam odustala od toga da ga teram od sebe jer sam znala da tu nešto ima, ali sam se i dalje plašila.", dodala je ona.

Njih dvoje su u srećnoj vezi već tri godine i uveliko planiraju venčanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs