žene ga odbijaju

"BITI OBDAREN PRIVLAČI PAŽNJU, ALI NE I LJUBAV, RAZMIŠAO SAM O SMANJENJU ": Zbog polnog organa imali su velike probleme

Čovek se suočio sa velikim problemima zbog veličine polnog organa i svoja iskustva ispričao u jednom dokumentarcu koji se bavi ovom temom.

Zanimljivosti
13:50h Autor:
"BITI OBDAREN PRIVLAČI PAŽNJU, ALI NE I LJUBAV, RAZMIŠAO SAM O SMANJENJU ": Zbog polnog organa imali su velike probleme
Čovek se suočio sa velikim problemima zbog veličine polnog organa, Foto: Shutterstock

Doktor Aleksandar Milošević nedavno je iznenadio javnost nakon što je izneo iskustvo koje imao sa mladićem koji je želeo da smanji svoj polni organ. Isti problem izeneo je čovek u jednom dokumentarcu na tu temu i srušio predrasude.

Jedan muškarac privukao je veliku pažnju kada se požalio na svoj veliki polni organ. Naime, Mat je o problemima sa kojima se suočava zbog svog polnog organa govorio u dokumentarcu "My Massive C**k".

Svojim pojavljivanjem u dokumentarcu, Mat je srušio predradude o tome da je veličina bitna, te istakao da nije baš onako kako se misli.

Mat ima 39 godina, a njegov polni organ ima veličinu od 29 cm kada je u potpunoj erekciji što mu je predstavljalo veliki problem u ljubavnim odnosima. "Biti obdaren privlači pažnju, ali ne i ljubav", istakao je on.

"Ako išta, to je više hendikep jer to nije nešto što možete samo tako reći. Ako to govorite, malo ste ljigavi, a ako to ne iznesete, to donosi komplikacije.", objasnio je Mat.

Žene pretežno ulaze u odnose sa njim samo zbog zabave za jednu noć, samo da bi videle kakav je u krevetu, zbog čega je ovaj čovek veoma nesrećan.

"Svaka pažnja koju dobijem je zbog moje veličine, a osim ako nije od prave osobe, uopšte me ne zanima", rekao je.

Pored velikih problema koje ima sa ženama, ističe da ne može da koristi zaštitu jer ne može da nađe odgovarajuću veličinu, a koliko je sve otišlo predaleko govori i činjenica da je hteo otići na operaciju koja bi mu omogućila smanjivanje polnog organa.

"Uvek sam se pitao bi li bila dobra ideja imati smanjenje. Ne vidim zašto ne bih razmislio o gubitku 10-ak centimera inča i bio bih dobro", rekao je.

Dokumentarac prikazuje i njegov susret sa doktorom, sa kojim je imao konsultacije želeći da vidi kakve su mogućnosti za korekciju. Međutim, doktor Nenad Đaković rekao je da čak i gubitak jednog centimetra može 'promeniti život'. Ipak, ubrzo je odustao od svoje ideje jer nije bio siguran koliko će proces biti težak.

Drugi momci su takođe izneli svoja iskustva, a dok se dosta njih složilo sa tim da imaju velike probleme, bilo je i onih koji su to uspeli da unovče.

Muškarac po imenu Džo otkrio je nije primljen na posao jer su na razgovoru za posao mislili da ima erekciju tokom samog sastanka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs