bizarno

MAJKA OBJAVILA VIDEO NA KOJEM 3 - GODIŠNJOJ ĆERKI ČUPA OBRVE: Izazvala lavinu besa kod ljudi, a razlog je NEVEROVATAN

Jedna majka iz Teksasa izazvala je lavinu besa nakon što je objavila snimak na kojem trogodišnjoj ćerki čupa obrve.

Zanimljivosti
Autor:
MAJKA OBJAVILA VIDEO NA KOJEM 3 - GODIŠNJOJ ĆERKI ČUPA OBRVE: Izazvala lavinu besa kod ljudi, a razlog je NEVEROVATAN
Majka koja ćerki od tri godine čupa obrve, Foto: Printscreen TikTok/leah_txrealtor

Lea Garsija je majka iz Teksasa koja je iznenadila javnost nakon što je na Tik Toku otkrila da svojoj trogodišnjoj ćerki čupa obrve. Majka je ubrzo naišla na veliku osudu, ali uprkos tome imala je objašnjenje.

"Radije bih da me nazoveš lošom mamom nego da moja ćerka šeta okolo sa skupljenim obrvama kao što sam morala", napisala je ona.

Video je brzinom svetlosti zabeležio veliki broj pregleda, kao i negativnih komentara.

@leah_txrealtor Replying to @justiceforjd27 she actually already did. ? this was her firat wax, almost a year ago. She sees me waxing her big sister & wants to be like her. #fyp #momsoftiktok #andGO ♬ original sound - Leah Garcia

"Ako do sada nije bila svesna svojih obrva, sada je svakako", "Dobro, ali da ovo uradim sa tri godine?", "Ovo me jako rastužuje", "Projektuješ svoju nesigurnost na dete", "Sram te bilo, mučiš dete", samo su neki od brojnih komentara.

"Kao dete imala sam veoma guste i tamne obrve. Brijala sam se roditeljima iza leđa jer je moj otac bio ubeđen da deca ne treba da brinu o tome. Sećam se koliko su me vršnjaci maltretirali", rekla je ona za Today.

@leah_txrealtor Replying to @._itsmemisti._ shes so proud of her work ? #fyp #momsoftiktok #makeup #viral ♬ original sound - Leah Garcia

Ona ističe da devojčicu nije terala na čupanje obrva, nego da je to bio njen izbor.

"Kod kuće imamo dan za depilaciju. Blis niko ne drži, ona ne vrišti. To je njen izbor. Razumem zašto ljudi na ovo čudno gledaju, ali deca znaju da budu okrutna. Depilacija voskom samo sprečava nasilnike da napadnu moju ćerku", objasnila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs