Otkrijte

Kineski horoskop predviđa: Jaka iskušenja, neočekivanu sreću, ali odlaganja i komplikacije!

Pročitajte šta vam kineski horoskop predviđa u godini Drvenog konja
Zanimljivosti
02:22h Autor:
Kineski horoskop predviđa: Jaka iskušenja, neočekivanu sreću, ali odlaganja i komplikacije!
Foto: Shutterstock

Kineska Nova godina počinje 31. januara 2014. godine kada se opraštamo od godine Zmije i pozdravljamo godinu Konja, piše Lisa.rs.

PacovGodina Drvenog konja koja počinje 31. januara 2014. i traje do 15. februara 2015. godine za predstavnike ovog znaka biće kao brza vožnja u sportskom automobilu. Ambiciozni Pacovi ostvariće sve svoje zamisli i biće zapaženi u svom radu.

OVDE saznajte više o kompleksima svakog horoskopskog znaka.

Treba obratiti pažnju samo na sam proces kako bi rezultati bili pozitivni. Kao i brza vožnja, nesreće su moguće a posledice mogu skupo da koštaju ako ne povedete računa.

Uobičajena opreznost i dobri instikti pomoći će vam da donesete pametne odluke i da izbegnete nevolje. Energija Drveta ohrabriće vas da izgradite kooperativnu društvenu mrežu i ostvarite stabilnost.

Bivo

Godina Drvenog konja predstavnicima ovog znaka donosi bezbrižnost i uzbuđenje. Bivo po prirodi uživa u stabilnosti i sigurnosti. Sa Konjem koji će vas voditi kroz ovu godinu, glavni izazov biće vam da budete više fleksibilni i skloni avanturama.

Horoskop otkriva kakva će vam biti starost. Više o tome pročitajte OVDE.

Energija Drveta podstiče sporo napredovanje koje će vam ići u prilog. U godini koja će biti puna promena i presabiranja, treba da nađete hrabrosti da dignete ruke od nečega što, prosto, ne funkcioniše.

Možda će biti čudno da se naviknete na novu borbu, ali dobri prijatelji kao i mudri mentori pomoći će vam dapronađete najbolji put ka napretku. Rezultat koji deluje kao neuspeh otvoriće vam put ka novim mogućnostima.

Tigar

Godina Drvenog konja predstavlja skup mogućnosti i pozitivnih prekretnica za pripadnike ovog znaka. Samo se prepustite i sreća će vam sama doći. Prirodni element Tigrova jeste drvo. Energija ove materije podstiče spori rast i zajedničke napore. Timski projekti biće zabavni i dobro nagrađeni.

Erotski horoskop za 2014. godinu pročitajte OVDE.

Skupi Konj i moćni Tigar su najbolji prijatelji. Godina Konja zahteva akciju i podstiče okretanje drugim opcijama. Otkrićete nove inovativne metode koji će rešiti probleme i pomoći drugima. Ne dozvolite greškama ili neuspesima da vam smanje samopouzdanje.

Zec

Godina Drvenog konja donosi predstavnicima ovog znaka napredak, ali i nekoliko neočekivanih obrta sreće. Neiscrpna energija Konja podstiče osetljivu prirodu Zeca da hrabro grabi prilike. Puni samopouzdanja, otvoreno ćete iskazivati stavove i ostvarivati svoje snove.

Drvo je vaš prirodni element. On podstiče timski rad i saradnju. Moći ćete da izgradite mrežu podrške na bilo kom polju kom težite.

Koji su važni meseci svakog horoskopskog znaka, saznajte OVDE.

Početkom godine, biće vam potrebno strpljenje zbog raznih odlaganja i komplikacija. Krajem godine, naročito posle septembra, bićete primorani da tražite vrlo originalna rešenja za izazove s kojima ćete se suočiti. Dobri saradnici biće od ključnog značaja.

U godini Konja. od Zeca se traži da napusti bitku koja je već izgubljena. Samo to je način da ostvarite istinsku transformaciju.

Zmaj

Godina Drvenog konja pripadnicima ovog znaka doneće neočekivane izazove i potencijalne promene koje će vam ići u prilog.

Horoskop otkriva šta muškarci traže, očekuju i vole kod žena. Više o tome pročitajte OVDE.

Stiže energija koja će u vama buditi težnju ka kompromisima. Naime, čak i onda kad vam nije baš stalo do toga šta drugi misle, bićete spremni na saradnju i timski radi. Godina Drveta podstiče Zmajeve da budu više kompromitujući. Sa jedne strane neće puno mariti za mišljenja drugih, dok će sa druge zaista ceniti timski rad, ali zarad ličnih ciljeva. Generalno, Konj nagrađuje inovativna rešenja i život uopšte.

Zmija

Godina Drvenog konja za pripadnike ovog znaka donosi dobre novosti koje će vas uveseliti. Ovo neće značiti da ćete biti manje obazrivi ili neozbiljni. Energija Konja donosi element zabave i avanture koji će vam uliti nadu.

Kako sat rođenja utiče na vaš karakter saznajte OVDE.

Velike promene se dešavaju svuda oko vas. Odluke koje donesete tokom ove godine mogu da vam odrede dalji put za mnogo godina u napred. Najbolje je da verujete svojim instiktima i da sledite svoje srce. Iskren i direktan pristup biće dovoljni za ostvarenje snova i ambicije.

Konj

Godina Drvenog konja za pripadnike ovog znaka biće pobednička. Stvari koje želite same će vam dolaziti u susret. Čak će padovi i razočarenja delovati kao podstrek za dalje napredovanje.

OVDE saznajte koji su tipični strahovi za horoskopske znake.

Bićete strpljivi i nagrađeni za takvo pristupanje problemima. Čak iako se sami ne budete isticali, vaš smisao za humor privući će pažnju i doneće vam nova prijateljstva.

Koza

Godina Drvenog konja za pripadnike ovog znaka biće okupana srećom i životnim radostima. Energija konja podstaći će vas da isprobavate nove stvari. Dopustite smislu za humor da radi za vas. Vi najbolje znate kako smeh leči sve!

OVDE saznajte astro značenja u sedmici.

Ljubaznost i topla priroda učiniće vas dopadljivim gde god da se nalazite.

Majmun

Godina Drvenog konja za pripadnike ovog znaka donosi velike promene. Konj pun energije usredsrediće vas na fizičku spremnost i kondiciju. Jasne misli i lagani napredak, to je ono što vam donosi energija Konja.

Ko vas najviše privlači u 2014. godini saznajte OVDE.

Zdrav režim ishrane i vežbanje biće vam ključ za uspeh. Društveni život takođe će vam doneti velike uspehe. Ova godina, ukratko, leži u rečenici da se magija dešava i sve je moguće.

Petao

Godina Drvenog konja za pripadnike ovog znaka predstavljaće priliku da se oslobode stega i transformišu život onako kako njima odgovara.

Koji su srećni brojevi horoskopskih znakova, saznajte OVDE.

Ova godina za vas može biti prilično nemirna, ali će vam energija Konja ojačati samopouzdanje. Nemojte gubiti veru u sebe i posvetite se timskom radu koji će vam doneti veliki broj nagrada. Velike šanse za srećan život se otvaraju!

Pas

Godina Drvenog konja za pripadnike ovog znaka predstaviće obećava period pun radosti. Psi su po prirodi optimistični i puni samopouzdanja. Energija Drveta podsticaće zdrave odnose sa ljudima, a u nekoliko društvenih grupa bićete među glavnim članovima.

Šta o vama govori indijanski horoskop, saznajte OVDE.

Pozitivan stav i otvorenost ka drugima činiće vas popularnim u društvu. Ono što je za vas posebno važno, napredovaćete u spremnosti da drugima oprostite greške...

Svinja

Godina Drvenog konja za pripadnike ovog znaka doneće zanimljivu mešavinu različitih paketa energije. Što je najvažnije, ojačaće samopouzdanje i ukazati na važnost odbrane sopstvenih interesa.

Kako da uredite dom prema horoskopu, saznajte OVDE.

Budite spremni na jaka iskušenja koja mogu da izazovu impulsivne odluke. Energija Drveta pružiće vam jedinstvenu formulu uspeha. Biće vam lako da ostvarujete prijateljstva i pružate kreativne ideje. Hrabri postupci biće nagrađeni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs