astro prognoza

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. SEPTEMBRA DO 2. OKTOBRA: Pred Ribama su teški dani, a NJIH očekuje veliki NOVAC

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 26. septembra do 2. oktobra 2022. godine i pogledajte šta vam zvezde poručuju.

Zanimljivosti
21:59h Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 26. SEPTEMBRA DO 2. OKTOBRA: Pred Ribama su teški dani, a NJIH očekuje veliki NOVAC
Nedeljni horoskop, Foto: Shutterstock

Ovan

Nedeljni horoskop od 26. septembra do 2. oktobra 2022. godine vam predviđa brojne uspehe! Samo nastavite u smeru u kom ste počeli, fokusirajte se na cilj i važne promene dolaze sredinom nedelje. Trud će vam se višestruko isplatiti, pa možete da očekujete značajan finansijski dobitak u ovom periodu. Kada je ljubav u pitanju, ne budite "sebični" po pitanju emocija. Prepustite se, ova nedelja je u znaku romantike. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Bik

Situacija na poslu je nepromenjiva, upali ste u rutinu i sve vam je već duže vreme dosadno i neinspirativno. Sačekajte bolja vremena i ne "talasajte" previše. Taman kad ste mislili da ste napravili pomak u emotivnom životu, shvatate da se vrtite u začaranom krugu. Nove situacije će vam izgledati poznato, prekinite ovaj ciklus i trgnite se. U porodici se vraćate na ranije nerešene probleme, iskrsnuće ponovo neko stambeno pitanje. Postoji rizik od pogoršanja hroničnih bolesti. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

Blizanci

Sada je najbolje vreme da uspostavite nove poslovne kontakte, za šta ćete imati priliku na nekim društvenim događajima. Osećate se lagano i poletno, spremni ste da ljubavni život dovedete u red. Ovo je najbolje vreme da pokušate da osvojite srce voljene osobe, kao i da vratite mir, harmoniju i atmosferu ljubavi u svoj dom. Organizujte odmor, bilo neki izlet ili porodišni ručak za sebe i svoje najmilije. Sada ne bi trebalo ništa sebi da uskratite. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

Rak

Nedeljni horoskop od 26. septembra do 2. oktobra 2022. godine savetuje Rakovima da, ako su o tome razmišljali ili planirali, sada se upuste u kupovinu nekretnina. Karijera vam kreće uzlaznom putanjom. Rakovi će morati da posvete dosta vremena rešavanju pitanja koja ih emotivno blokiraju. Ne računajte harmoniju i razumevanje suprotnog pola. Nerešena stambena situacija vam dodatno komplikuje život. Osim toga, porodični problemi će uzeti primat nad ljubavnim. Gastrointestinalni poremećaji su vrlo verovatni ove nedelje. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

Lav

Sadašnji trenutak je veoma dobar za posredničke poslove, trgovinu i transakcije slične vrste. Stalno ste u potrazi za ljubavlju, nemirni ste. Kratka privatna i poslovna putovanja u vrlo bliskoj budućnosti omogućiće vam da se opustite, pa čak i upoznate osobu koja bi mogla da bude značajna u vašem životu. Velika je verovatnoća da će vam se ta osoba diskretno nametnuti i poželećete da razvijete ovaj odnos. Savet zvezda je da se ne ograničavate i brinete zbog obećanja koja ste nekada napravili. Čuvajte se prehlade. Najbolji dani biće vam petak i subota.

Devica

Nije loš trenutak za otvaranje bankovnih računa, potpisivanje ugovora i veće kupovine. Predstavnici ovog najpromišljenijeg znaka mogu da očekuju da će tokom nedelje od 26. septembra do 2. oktobra ostaviti upečatljiv utisak na suprotni pol, jednostavno će biti neodoljivi. Vaša simpatija prema jednoj osobi će najverovatnije biti primećena, ali i uzvraćena. Žene Device bi mogle da očekuju poklone, dok muškarci rođeni u ovom znaku bi trebalo da prirede iznenađenja svojim voljenima. Preterujete u hrani i piću. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

Vaga

Sada je vreme da razmislite o novom poslu ili novom projektu. Ipak, savet zvezda jeste da ne donosite konačne odluke, ostavite to za sledeću nedelju, povoljniji je aspekt. Ovo vreme bi trebalo da iskoristite za rad na sebi. Ni "čudne" okolnosti, ni nova poznanstva neće promeniti situaciju u kojoj se nalazite. Sve mora da krene od vas. Ne očekujte "blanko" da vam se sve servira na tanjiru, moraćete sami da se potrudite da dobijete sreću, ljubav i pažnju koju verujete da zaslužujete. Obratite posebnu pažnju na svoj izgled. Trebalo bi da posetite stomatologa. Najbolji dani biće petak i subota.

Škorpija

Vreme je da usporite, sagledate dosadašnje rezultate, otplatite dugova, ali i naučite da ne trošite na nepotebne stvari. Tipičnim predstavnicima znaka Škorpije biće veoma teško da održe ravnotežu i harmoniju u odnosima sa stalnim partnerom. Sve će vas nervirati, možda postoji neki ozbiljan razlog za vašu ljutnju, razmislite o tome. Teško se borite sa emocijama, mnogi će se osećati potišteno. Savet zvezda je da se trgnete i "valjate" se u samosažaljenju. Otkrićete neke tajne koje su od vas dugo bile čuvane. Moguće su alergije, osim na koži. Najbolji dani biće sreda i nedelja.

Strelac

Sada je pravi trenutak da na poslu pokažete kreativnost i uspeh sigurno neće izostati. Nemojte da se oslanjate na rutinu i ne pratite utabanu stazu. Situacija se promenila. Trenutno ste veoma napeti u ljubavi, kao da ste na buretu baruta koje će svakog trenutka da eksplodira. Razrešenje situacije stiže u bliskoj budućnosti. Nemojte da pravite grandiozne planove za ovu nedelju, sve može da se promeni preko noći. Budite spremni na neočekivani razvoj situacije. Moguć je zanimljiv sastanak koji će doneti različitost i avanturu u vaš život. Čuvajte noge, ne preterujte sa fizičkom aktivnošću. Najbolji dani biće ponedeljak i utorak.

Jarac

Na poslu se nalazite u povoljnom poožaju. Sada ste blizu realizacije plana, nemojte da se trošite na sitnice.Trebalo bi da se fokusirate na uspon u karijeri, a ne na ljubavne muke. Hteli vi to ili ne, ali bićete prilično zaposleni, a moguć razvoj karijere odvratiće vas na neko vreme od ličnih problema. Zaboravite na ljubav neko vreme, izuzetak je ako ste u vezi sa kolegom ili osobom iz firme. Tada možete da očekujete probleme, a neće pomoći ni ako pokažte da ste spremni na kompromise. Partner nije zadovoljan, a u svoje vreme će otkriti šta ga to muči. Osećate posledice nekadašnjih povreda. Najbolji dani biće sreda i četvrtak.

Vodolija

Ova nedelja će za vas biti veoma naporna, ali isto tako i produktivna. Poslovna putovanja u inostranstvo doneće rezultate. Očekujte napredak u karijeri, a isto tako i povišicu. Prvo je potrebno da dokažete da ste u stanju da se nosite sa novim zahtevima na poslu. Ljubav je na testu, bilo bi dobro da odete zajedno na kraći put i vidite kako se slažete u nekim drugim uslovima. Ako niste bili na moru, kraj septembra je idealan za vas i osobu koju volite. Jetra vam je osetljiva, nemojte dapreterujete sa unosom masne hrane i alkohola. Najbolji dani biće ponedeljak i utorak.

Ribe

Nedeljni horoskop od 26. septembra do 2. oktobra 2022. godine savetuje Ribama da budu oprezne. Sada imate više da izgubite nego da dobijete. Pazite kako se ponašate prema kolegama, niste u pravu zbog svega što im zamerate. Pokušajte da otplatite dugove i kredite. Veoma ste naporni partneru, vaša veza prolazi kroz težak period. Osećate kao da vas niko ne voli, nemojte preterano da dramite. Svaka greška, svaka neoprezna reč sada može da bude pogrešno shvaćena. Mogući su izlivi ljubomore, a koje ćete rešavati preko kreveta. To će donekle pomoći da pregurate nedelju. Genitourinarni sistem je veoma osetljiv. Najbolji dani biće sreda i četvrtak.

Izvor: Mondo

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs