SAZNAJTE VIŠE

NAJKOMPLIKOVANIJI ZNAK ZODIJAKA: Rečenice koje svaku Devicu dižu na plafon, jednu stvar posebno ne mogu da podnesu

Praktične, razborite, precizne, organizovane, pomalo stidljive, ne toliko hladne kao što odaju tisak. To su jevice, po mnogima najkomplikovaniji znak zodijaka. Jako su zahtevne i kritične, pre svega prema sebi. U načelu su poprilično smirene i nije ih lako izbaciti iz takta, ali postoje rečenice zbog kojih će njihov fitilj da pregori u sekundi.

Zanimljivosti
20:45h Autor:
NAJKOMPLIKOVANIJI ZNAK ZODIJAKA: Rečenice koje svaku Devicu dižu na plafon, jednu stvar posebno ne mogu da podnesu
Blejk Lajvli, Foto: Profimedia

1. Pusti, uradićemo to kasnije

Reč kasnije ne postoji u vokabularu device. One sve žele da urade odmah i sad. U trenutku kada nešto odrađuju, mislima su već na sledećem zadatku.

2. Nisam to rekao, pogrešno si zapamtila

Nemoguće. Ne samo da pamte šta ste rekli od reči do reči nego verovatno u minuti znaju vreme kada ste to izgovorili. Device su onaj tip osoba koje će u nekoliko sekundi prekopati vaše poruke i dokazati vam da ste pogrešili jer se tačno seća kada ste joj nešto poslali.

3. Nemam nikakav plan

Rečenica koja šokira device. One moraju da imaju plan i ne razumeju kako drugi funkcioniđšu bez njega. Device ne puštaju da se stvari odvijaju svojim tokom nego uzimaju uzde u svoje ruke pod svaku cenu.

4. Daj, malo opusti i budi spontana

Device ne razumeju koncept spontanosti. Na primer, njihova definicija spontanog putovanja je putovanje koje planiraju samo šest meseci umesto godinu dana.

5. Ne možeš sve imati pod kontrolom

Pssst! Ne morate im to nabijati na nos. Device su svesne da ne mogu rešiti svačije probleme, ali to ne znači da se bez obzira na to neće potruditi da ih reše. Itekako znaju da je nemoguće imati kontrolu nad svakim aspektom i svog i tuđeg života, ali njihova potreba da pokušaju sve da dovedu u red nikada neće nestati.

6. Nisi u pravu

Jednu stvar morate znati o devicama. Šanse da će se one upuštati u bilo kakvu raspravu, a da pre toga nisu 100 posto sigurne u svoje argumente i informacije kojima barataju ravne su nuli. Kada devici kažete da nije u pravu, očekujte referat o tome zašto vi grešite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs