ASTRO PROGNOZA

OVA 2 DATUMA U SEPTEMBRU SU NAJGORA: Astrolozi upozoravaju kako treba da se ponašate da biste izbegli VELIKE POSLEDICE

Ova dva datuma u SEPTEMBRU svim horoskopskim znakovima doneće VELIKE PROBLEME: Retrogradni Merkur je "mala maca" jer posle njega stiže NAJGORI SPOJ

Zanimljivosti
08:05h Autor:
OVA 2 DATUMA U SEPTEMBRU SU NAJGORA: Astrolozi upozoravaju kako treba da se ponašate da biste izbegli VELIKE POSLEDICE
Dva datuma u septembru svim znacima donose velike probleme, Foto: Shutterstock

Astrolozi su posebno izdvojili dva datuma u septembru koja horoskopskim znacima donose velike probleme u svakodnevnom životu. Kako bi ljudi što lakše prebrodili taj period, jasno su istakli kako bi trebalo da se postave tih dana. Evo šta su vam preporučili!

Retrogradni Merkur, Loša komunikacija
foto: Profimedia / Ilustracija
  • 10. SEPTEMBAR

Početak retrogradnog Merkura

Merkur će se kretati u suprotnom smeru sve do 2. oktobra, a u tom periodu nas očekuju razne poteškoće na polju karijere, poslovanja i finansija. Astrolozi upozoravaju da posebnu pažnju treba obratiti na sam dan tranzicije 10. septembra. Tada nikako nemojte bilo šta rizikovati sa novcem, jer su gubici gotovo izvesni. Kako je Merkur planeta komunikacije, vrlo verovtano da ćete tokom ovog perioda imati i nesporazume češće nego obično. Takođe, moguće je i širenje nekih glasina i neistina, zato verujte samo proverenim činjenicama. A ni odlazak na put isto nije preporučljivo na pomenuti datum.

Retrogradni merkur, Loš period
foto: Profimedia/Ilustracija

A da situacija bude još komplikovanija, 10. septemra će se desiti još jedan negativan događaj - pun Mesec u znaku Riba. Ovo je veoma nepovoljna situacija koja stvara unutrašnju neravnotežu. Biće vam veoma teško da tog dana zavržavate obaveze.

Retrogradni merkur, Loš period
foto: Profimedia/Ilustracija
  • 26. SEPTEMBAR

Merkur u konjunkciji sa Venerom

Kada se ove dve planete nađu na istoj strani Zemlje i spoje, neminovno dolazi do velikih nevolja u svim oblastima života. Većina će se tada osećati kao da gube volju da rade, napreduju i stvaraju. Postoji ogromna mogućnost da se razvije nezadovoljstvo u vama, kao i apatija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs