DNEVNI HOROSKOP ZA 26. SEPTEMBAR: Škorpije će pobediti sve neprijatelje, a jedan znak je pred velikim izazovom

Dnevni horoskop za 26. septembar kaže kako Bik mora da povede računa o zdravlju, dok će Ovan imati sreće u ljubavi

Lifestyle
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 26. SEPTEMBAR: Škorpije će pobediti sve neprijatelje, a jedan znak je pred velikim izazovom
Foto: Profimedia

Ovan

Posao: Naporan početak radne sedmice je pred Ovnovima. Posebno treba naglasiti da obratite pažnju na sitnice, jer postoji mogućnost za propuste naročito u papirologiji.

Ljubav: Sjajan dan očekuje vas na ljubavnom polju. Budite obazriviji, suptilniji, povežite se na dubljem nivou, jer to sada i možete.

Zdravlje: Stres.

Bik

Posao: Imate dobre preduslove za kvalitetnije odnose sa kolegama i nadređenima, za eventualnu lakšu realizaciju vaših poslovnih ideja i rešenja.

Ljubav: Veoma lepih planova imate vezanih za polje ljubavnih odnosa, samo je bitno da se u njih uklopi druga strana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci, na samom startu očekuje vas pojačan obim obaveza, ali vam zato sledi i završetak i konačna realizacija onoga što ste pokrenuli već neko izvesno vreme unazad.

Ljubav: Obe strane treba da pokažu spremnost na kompromis, da popuštate jedno drugom u nekim napetim momentima da bi sve funkcionisalo kako treba.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Rak

Posao: Rakove od samog starta očekuje napeta situacija sa saradnicima, a mogući su i zastoji u realizaciji započetog. Neće biti smak sveta, shvatite ovo kao prolazan period.

Ljubav: Možete uspešno prevazići neke nesuglasice i rešiti pitanja koja su vas u prethodnom periodu opterećivala. Pokrenite razgovor.

Zdravlje: Stres izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Lav

Posao: Ove sedmice Lavovi ulaze u jednu mirniju i opušteniju fazu kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Shodno tome očekuje se nešto laganiji radni ritam.

Ljubav: Slobodni Lavovi, kod vas je sve otvoreno za provod, za interesantna flertovanja, i za nove ljubavne početke. Koristite ovu pozitivnu energiju maksimalno i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: U ovoj sedmici pravi je trenutak da se naprave promene, i to korenite i suštinske, one koje će vas odvesti u potpuno drugačijem pravcu, ka realizaciji vaših ciljeva. Hrabro napred.

Ljubav: Za Device u emotivnim vezama vreme je za suštinske, ozbiljne razgovore. Teme treba da budu u širokom spektru vezano za budućnost odnosa ili za neke probleme koje ste do sada preskakali.

Zdravlje: Obavite redovne sistematske preglede.

Vaga

Posao: Pred vama je zahtevna sedmica, neophodno je da se dobro organizujete i budete odgovorniji i posvećeniji obavezama.

Ljubav: Ukoliko želite bolje odnose sa partnerom, sada je vreme da priču pokrenete u onom pravcu koji vam odgovara.

Zdravlje: Jačajte imunitet zdravom ishranom, kretanjem.

Škorpija

Posao: Ono što ste planirali to ćete i obaviti, koliko god se iscrpeli mentalno i fizički.

Ljubav: Potrebno je da uskladite sopstvene želje sa realnim mogućnostima. Pozabavite se preispitivanjem.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Strelac

Posao: Poslovni segment bi mogao malo više da vas optereti i imaćete osećaj nepoverljivosti i prema saradnicima a i prema samom sebi. Potreban vam je savet iskusnije osobe od poverenja.

Ljubav: I na ljubavnom planu prisutni su i sumnje i nepoverenje a prisutno je i da oboje brzo menjate raspoloženja i non stop se igrate vruće - hladno situacija. Razgovarajte više.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Na startu nove radne nedelje Jarčevi mogu očekivati dosta nervoze, prvenstveno zbog činjenice da je neophodno da se oni prilagođavaju novonastalim okolnostima i zahtevima nadređenih.

Ljubav: Strpljenje i fleksibilnost su vam potrebni i kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Pokušajte da odagnate negativne misli.

Zdravlje: Opterećenje kičmenog stuba.

Vodolija

Posao: U ovoj sedmici će ići lagano većina stvari kod Vodolija. Imate gomilu planova, ideja, pokušavaćete da radite na sto strana odjednom. Savet je da ne žurite.

Ljubav: U partnerskim odnosima prisutni su nestabilnost, nesigurnost i neke stvari koje vi i partner prećutkujete ili skrivate jedno od drugog. Potrebno je da što pre reagujete i pokušate da sredite situaciju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Na početku radne sedmice Ribe očekuje dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu. Imate lošu komunikaciju sa pa se nemojte baš preterano oslanjati na informacije koje dobijate.

Ljubav: Budite pozitivni, dobro raspoloženi, iznenađenja nisu isključena, posebno ukoliko negde planirate da izađete sa društvom.

Zdravlje: Moguća prehlada, jačajte imunitet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs