Astro prognoza

3 NAJSREĆNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA U OKTOBRU 2022: Njih zvezde baš vole, velike napretke na više polja će doživeti

Saznajte koja 3 horoskopska znaka očekuje sreća u oktobru 2022. godine - sredina jeseni im donosi unapređenje života!

Zanimljivosti
21:16h Autor:
3 NAJSREĆNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA U OKTOBRU 2022: Njih zvezde baš vole, velike napretke na više polja će doživeti
Koja 3 horoskopska znaka će biti najsrećnija u oktobru 2022?, Foto: Shutterstock

Prema mišljenju astrologa, oktobar donosi određenim horoskopskim znacima veliki napredak i uspeh sa više aspekata. Naime, tri pripadnika Zodijaka bi trebalo da iskoriste predstojeću jesen na pravi način, jer će im zvezde biti i te kako naklonjene!

Evo ko su miljenici:

Lav

U oktobru vatreni Lavovi moći će da se maksimalno istaknu u polju karijere. Vaša radna sposobnost i produktivnost, zajedno sa aktivnom pozicijom, pomažu u osvajanju novih ambicija. Sredina jeseni za Lavove može biti obeležena dostignućima u karijeri. Moguće je da ćete dobiti željenu poziciju i postignete priznanje među kolegama i nadređenima. Međutim, nemojte previše dizati svoj ego, fokusirajte se na nove obaveze.

Devojka, Posao, Kafa, Uspeh
foto: Profimedia

Devica

Oktobar će biti mesec romantike i ljubavi za Device. Usredsredićete se na jačanje veze sa partnerom. Imajući na umu svoje profesionalne obaveze, možete pronaći pravi balans i odvojiti vreme za svoje najmilije. Ako vaš odnos sa partnerom ne ide dobro u poslednje vreme, možda će vam zajednički odmor pomoći da ponovo zapalite osećanja. Moguće je da ćete do kraja oktobra saznati lepe vesti koje se odnose na porodicu.

par, ljubav, more
foto: Shutterstock

Strelac

Fokus Strelca u oktobru biće usmeren na jačanje profesionalnih pozicija. Uspećete da pokažete svoje snage i veštine i ostvarite napredak u karijeri. Uz novu poziciju doći će ne samo nove odgovornosti, već i povećanje prihoda. Ovo će vam omogućiti da napravite velike kupovine i čak ispunite svoj stari san.

(Stil / Sensa)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs