imala samo 4 godine

IZGOVORILA "BOŽE, PETRA" I OSVOJILA SRCA MNOGIH ŠIROM REGIONA: Danas sigurno ne biste prepoznali preslatku Nataliju

Devojčica koja je izgovorila "Bože, Petra" danas potpuno drugačije izgleda!

Zanimljivosti
20:42h Autor:
IZGOVORILA "BOŽE, PETRA" I OSVOJILA SRCA MNOGIH ŠIROM REGIONA: Danas sigurno ne biste prepoznali preslatku Nataliju
Kako danas izgleda devojčica koja je izgovorila "Bože, Petra"?, Foto: Printscreen Youtube / TV centar

"Da ošišaš kosu da budeš ćelava? Booože, Petra" - ovim rečima je preslatka Natalija Mitrović iz Svilajnca oduševila ceo region pre 13 godina, kada je učestvovala u jednoj dečijoj emisji. Tada je osvojila srca mnogih ljudi širom regiona, a medijima je interesanta i danas.

Slavu je stekla zrelim stavovima sa samo četiri godine, hipi frizure i neodoljivm replikama, koje su apslolutno svakog namsejale. Naime, "Bože, Petra" je postala uzrečica mladima, koju je koristio čak i Novak Đoković. A video dve male devojčice od četiri godine koje razgovaraju o frizerima, broji milione pregleda.

Kako je nastao čuveni odgovor?

U dečijoj emisiji "Besne gliste" mališani su 2010. godine odgovarali na pitanja šta sve frizer može da radi, a tada su Natalija i Petra imale najautentičnije odgovore po kojima su postale prepoznatljive.

Prošlo je mnogo godina od kada je snimljena čuvena scena, a Natalija i Petra su izrasle u lepe tinejdžerke koje već idu u srednju školu. Mada, da prođu sada pored vas, skoro da smo sigurni da ne biste znali o kome je reč.

Ove mlade devojke je ekipa iz emisije "Šta bi posle" posetila pre dve godine.

- Ta rečenica je mnogo obeležila moje odrastanje. Baš sam postala puno popularna, mnogo njih je prilazilo da se slika sa mnom - rekla je Natalija.

Petra je dodala da je stalno pitaju da li se na nju odnosila čuvena replika.

- I danas me prepoznaju. Deca iz škole me pitaju da li sam ja Petra iz snimak, i šale se sa mnom na taj račun. Jeste da meni možda sada malo neprijatno, ali tada sam to jako volela i bilo mi mi je zanimljivo - zaključila je Petra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs