pogledajte

SLIKA OVE POLICAJKE KOJA HAPSI ZLOČINCE ŠOKIRALA SVET: Kako je Nadin preko noći postala žena čije slike svi lajkuju?

Francusku je nedavno šokirala vest o dvojici zubara - ocu i sinu koji su uhapšeni zbog nesavesnog lečenja.

Zanimljivosti
12:22h Autor:
SLIKA OVE POLICAJKE KOJA HAPSI ZLOČINCE ŠOKIRALA SVET: Kako je Nadin preko noći postala žena čije slike svi lajkuju?
Foto: Profimedia

Žan-Klod Karno i njegov sin Lionel Gedž iz Marseja proglašeni su krivim jer su tokom šest godina unakazili stotine pacijenata obavljajući sasvim nepotrebne tretmane i uklanjajući im zube bez pravog, medicinskog razloga.

Fotografije njihovog hapšenja obišle su svet, a potom su postale i viralne na društvenim mrežama. Razlog je zapravo nešto drugačije prirode od onog šte možda pomislili.

Nadin Djelasi
foto: Profimedia

Naime, pažnju javnosti je zapravo privukla policajka koja je privela zubare, a sve zbog njenih bujnih oblina u tesnoj uniformi. Neko je napravio i snimak na licu mesta, usmerivši kameru ka zadnjici ove pripadnice francuske policije, pa je snimak postao pravi hit na Tviteru.

Ubrzo su se korisnici društvenih mreža zapitali i ko je ova privlačna mlada dama, a ispostavilo se da je reč o Nadin Đelasi iz Nice, koja je trenutno zaposlena u policijskoj stanici u Marseju.

Inače, Nadin je aktivna na društvenim mrežama, ali je usled ogromnog interesovanja zatvorila svoju Instagram stranicu. No, ubrzo se predomislila i rešila da uživa u svojih pet minuta slave, pa ga je otvorila i za samo nekoliko sati dobila 10 hiljada novih pratilaca.

Da joj je ova iznenadna pažnja zabavna i da nema ništa protiv opšte pomame za njom, dokazuje i činjenica da redovno deli različite ilustracije, snimke i mimove upravo sa sobom u glavnoj ulozi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs