dala ideju mnogim devojkama

DEVOJKA VERENIKA NATERALA DA POTPIŠE ČUDAN UGOVOR: Ako me prevari doživotno će mi plaćati račune - "klasična sponzoruša"

Video na kojem devojka pokazuje ugovor kojim je obavezala dečka da joj doživotno plaća račune ukoliko je prevari postao je viralan.

Zanimljivosti
Autor:
DEVOJKA VERENIKA NATERALA DA POTPIŠE ČUDAN UGOVOR: Ako me prevari doživotno će mi plaćati račune - "klasična sponzoruša"
Foto: Printscreen TikTok/salamiiqueen

Postupak jedne Tik Tok zvezde oduševio je ženski deo javnosti. Naime, Čajlen Martinez podelila je sa svojim pratiocima na Tik Toku nešto neuobičajeno.

Ona i njen verenik otišli su kod javnog beležnika i overili dokument, odnosno ugovor kojim se garantuje da će on njoj morati da plaća sve račune ukoliko je prevari.

"Dakle, ako me prevari, sam je sebe z******", rekla je Martinez.

Ona je istakla da ne želi da gubi vreme na prevarante, jer je vreme novac, te želi da se na neki način osigura.

Njen video snimak naišao je na veliki broj komentara, a mišljenja su naravno bila podeljena.

Čajlen Martinez
foto: Printscreen TikTok/salamiiqueen

"Pametno i moćno, prava Božja sreća", "Ovo je daleko najpametnija stvar koju sam ikada čuo", "Možete li nam poslati primerak na pdf tog dokumenta", "Klasična sponzoruša", samo su neki od komantara ispod njenog video snimka.

Martinez je istakla da ne želi deliti detalje tog dokumenta, jer nije poverljiva kad je novac u pitanju.

Čajlen Martinez
foto: Printscreen TikTok/salamiiqueen

"Ja sam toliko puta bila zeznuta u finansijskom smislu, a kad je novac u pitanju, bojim se i ne verujem lako nikome", rekla je ona.

@salamiiqueen Replying to @Courtney Rechberger ignore my dirty camping hand but here she is ? #ReTokforNature #engagementring #emeraldcut #engagement ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Takođe ističe da je jako srećna zbog gesta koji je napravio njen verenik, te da joj je na taj način dokazao ljubav.

"Sad smo vereni, radimo neke stvari s finansijskim posledicama zajedno i zajednički smo odgovorni za račune. Stoga smo mislili da bi bila sjajna ideja osigurati neke dokumente u svrhu zaštite i zajedno ih potpisati", objasnila je ova devojka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs