SAZNAJTE VIŠE

"LOŽE SE NA NAPUCANE MOMKE S BRDO LOVE" Britanac izvređao Srpkinje, a onda je usledio BRUTALAN odgovor Srba

Došao Britanac u Srbiju, pokušao da zavede nekoliko žena, bio odbijen. Prodadio mu ego pa za sajt Reedit napisao da se Srpkinje dele u četiri kategorije.

Zanimljivosti
Autor:
"LOŽE SE NA NAPUCANE MOMKE S BRDO LOVE" Britanac izvređao Srpkinje, a onda je usledio BRUTALAN odgovor Srba
Foto: Shutterstock

Jedne su sponzoruše, druge slatke, ali dosadne, treće "nedodirljive" koje jure karijeru i padaju na one holivudski lepe muškarce, a četvrte su hipsterke koje bi samo da se druže sa svojim uskim krugom ljudi. A on nije ni ružan, ni tužan, ni siromašan, za naše potrebe čak i imućan, ali ga neće ove naše, pa to ti je. Zato su ga htele, kako sam kaže, Ruskinje, koje su bile raspoloženije za intimno druženje od Srpkinja.

Ovako glasi kategorizacja Srpkinja po ovom strancu:

"Sponzoruše a la Sandra Afrika" - idu na estetske korekcije i bjuti tretmane, zatežu lice, "pumpaju" usta, puće se i "kvarcuju" u solarijumima. Za oko mogu da im zapadnu samo oni koji voze BMW ili Porše, a koja su verovatno stekli mutnim radnjama u Švarcajskoj i Nemačkoj. Vole turbo - folk.

Devojke prirodnijeg izgleda koje se pretvaraju da ih ne interesuju samo frajeri preko 190cm koji voze sportska kola. Slušaju od Silvane do Nirvane, ali se kao lože na ex-yu rok i strani pop, ali nekad moraju da pretrpe i turbo folk.

muškarac
foto: Shutterstock

Nezavisne žene koje jure karijeru i neće vas pogledati ako niste tipa Kris Hemsvort. Muzički ukus kao i kod prirodnih lepotica iz prethodne kategorije.

Mlade hipsterke koje slušaju opskurne britenska bednove iz 90-ih, misle da je zapad bolji od Srbije i čude se zašto stranci dolaze ovde uopšte. Uglavnom bi samo da se druže i ako neko pokuša da ostvari bliskiji kontak, može da završi isključivo u prijateljskoj zoni.

Nakon objavljivanja klasifikacije Srpkinja po "lakoći", pokušao je da se opravda da pristojno izgleda i zarađuje, da je komunikativan i siguran u sebe, ali da jednostavno devojke pred njim "ne padaju tako lako kao na zapadu i drugim delovima sveta", jer - "Srpkinje se lože samo na vioske, napucane mačo momke sa dobrim kolima i brdo love, fubalere, košarkaše, navijače i kriminalce", dok "Introspektivni mršavi momak koji se astronomijom i istorijom arhitekture i sluša rok jednostavno biva zanemaren zbog "Kristijana Golubovića", dok na drugim mestima to nije slučaj".

muškarac i žena
foto: Shutterstock

Takođe, tvrdi da je u krevet je odveo više Ruskinja u Beogradu za dva meseca, nego Srpkinja za 12.

Nakon izlaganja svoje disertacije, dobio je komentare komisije sastavljene od naših ljudi koji su mu poručili da ovakav postupak zaista nije džentlmenski (neki nisu baš birali reči).

"Brat moj nema ništa da ponudi, nesiguran u svoju visinu i najpre sebe, pravi objavu na engleskom jer ga je sramota na srpskom i pita se zašto ga devojke stalno odbijaju. Generalizovao sve devojke koje susreće u četiri kategorije, a po njemu sve kategorije su loše, samo on dobar - paćenik", "Jbg brate, treba i ti nešto da ponudiš toj devojci osim "ja sam stranac". Možda su te svrstale u kategoriju "dečko koji živi u 1998. godini i misli da samo sa stranim pasošem može da osvoji devojku", "Smatraš da si najpametniji, a čim imaš potrebu za tim automatski nisi toliko pametan koliko bi ti želeo, pa te pucaju kompleksi", bili su samo neki od brojnih komentara ispod teksta.

U svakom slučaju, niti je tačno, niti je džentlmenski, sigurno je samo da je momak sebi birao loše okruženje i pokušavao da "sili" poznatstva i veze, pa nije imao uspehe koje je verovao da će ostvariti sa suprotnim polom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs