Neverovatno

SA 19 GODINA POSTALA MILIONERKA, OBOGATILA SE PREKO NOĆI: Kupila 7 kuća, dok je jednu uzela za svog KONJA!

Linzi Donovan kao mala nije imala mnogo novca, ali sada ima neverovatnih 4,66 miliona evra!

Zanimljivosti
Autor:
SA 19 GODINA POSTALA MILIONERKA, OBOGATILA SE PREKO NOĆI: Kupila 7 kuća, dok je jednu uzela za svog KONJA!
Foto: Printscreen/Instagram/linsey99forever

Tinejdžerka Linzi Donovan živela je sa roditeljima u Merilendu jednim prosečnim životom, gde nije imala baš sve uslove za život. Barem ne sve ono o čemu je maštala.

Devojka se sa svojih 18 godina preselila na Floridu. Odlučila je da se posveti društvenim mrežama kako bi ostvarila neku zaradu, strimujući video snimke.

Ubrzo je počela da zarađuje dosta novca, te je rešila da ga uloži u nekretnine.

Upravo takve investicije dovele su do toga da se obogati!

Linzi je toliko želela da roditeljima omogući život iz snova, te da se oni presele kod nje. Kako bi bili što bliže njoj, Linzi im je kupila kuću!

„Iznenadila sam svoje roditelje sa njihovom kućom iz snova. Vrištali su dok su razgledali prelepu kuću u kojoj je bio i bazen. "Kupuješ ovo za nas?" pitali su za imanje koje ima četiri spavaće sobe, šest kupatila i pansion. Dobar je osećaj pružiti im život kakav zaslužuju“, rekla je za "Truli".

"Rekao sam joj pre neki dan, 'Ja ću biti tvoja stena', a ona je rekla: 'Ne, ja sam tvoja stena'."- Dodao je njen otac.

Linzi, sada živi u vili od više miliona evra. Ona je ispričala kako je potrošila više od 80 hiljada evra na odeću od svoje 16. godine, šminkala se u vrednosti od 40 hiljada evra i iselila se iz roditeljske kuće onog dana kada je napunila 18 godina.

„Svoj prvi milion zaradila sam sa 19 godina. Sada sam kupila ukupno sedam kuća i moj portfolio vredi milione dolara.“ - Dodala je ona.

Njeni rositelji istakli su da je ona uvek imala želju da zaradi novac.

Od malih nogu, Linzi je „uvek želela mnogo od života. Želela je veliku vilu“, a počela je da se bavi modelingom sa 15 godina i videla je kako broj njenih obožavaoca tokom godina raste.

Nedavno je kupila jednu kuću i za svog konja, Velikog Oza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs