ŽENA MILIONERA POSAVETOVALA DEVOJKE KAKO DA UPECAJU BOGATAŠE: "Ponašajte se glupo jer kome je potreban vaš mozak? "

Supruga milijardera se našla na meti osude javnosti zbog svog videa u kome savetuje devojke kako da se bogato udaju.

Lifestyle
Autor:
ŽENA MILIONERA POSAVETOVALA DEVOJKE KAKO DA UPECAJU BOGATAŠE: "Ponašajte se glupo jer kome je potreban vaš mozak? "
Supruga milionera savetovala devojke kako da se bogato udaju, Foto: JohnChapple.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Linda Andrade je supruga meksičkog preduzetnika Rikija Andradea. U svom videu koji je objavila na društvenoj mreži Instagram savetuje žene kako najlakše da privuku pažnju bogataša.

"Potroši mnogo više novca nego što je potrebno, ponašaj se kao da si najlepša u sobi čak i ako verovatno nisi, i ponašaj se glupo. Mozak?? Kome je potreban?", napisala je ona.

Ispod njenog posta nije manjkalo raznoraznih komentara. Poznato je da Linda na Instagramu pokazuje kako izgleda život žene milionera. Međutim, nije baš sve med i mleko. Nedavno je postavila video u kojem je navela "najgore stvari koje vam se dešavaju kada ste u braku sa milionerom".

"Plašim se da me opljačkaju, uvek moram da gledam 10/10, previše hrane je uvek oko mene jer sam dosta probirljiva, žene žele mog muškarca, kupuje mi previše stvari, uvek putujemo, umorna sam", napisala je ona.

Njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži su je tim povodom napali:

"Nezahvalna si", "Prestani da se žališ, daj mi svoj život ako ga ne želiš", "Može li neko da mi objasni da li je ovo šala ili je zaista toliko površna???", napisali su ispod njenog videa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs