Ništa na lepe oči

Iz zatvora na pistu: Lepi robijaš potpisao ugovor sa modnom kućom, kaucija porasla na milion dolara!

Džeremi Miks će, po volji mnogih žena koje su poludele za njim, postati model, ali pod uslovom da plati kauciju koja je porasla zajedno sa popularnosti
Zanimljivosti
14:08h Autor:
Iz zatvora na pistu: Lepi robijaš potpisao ugovor sa modnom kućom, kaucija porasla na milion dolara!
Foto: Facebook

Džeremi Miks, koji je pre nekoliko dana zapalio internet kada je reč o pripadnicama nežnijeg pola, kada je njegova fotografija sa hapšenja slučajno dospela na internet, podigao je svoju popularnost na viši nivo.

Nakon što su žene poludele za njim, otvorile fan stranicu na Fejsbuku, nazivale ga manekenom i obrađivale fotografije u fotošopu tako da Džeremi izgleda kao model, zaista je i dobio takvu poslovnu ponudu!

Ko je proglašen modnom ikonom za 2014. godinu, saznajte OVDE.

Prema pisanju američkih medija, Džeremi Miks je potpisao ugovor od 30.000 dolara sa modnom agencijom "Blaze Models".

Međutim, pre nego što stane pred kamere, Miks mora da izađe iz zatvora, a sa popularnošću mu se i kaucija opet povećala i sada iznosi neverovatnih 1.050.000 dolara.

Inače, tridesetogodišnji Miks je uhapšen pošto je protiv njega podignuto ukupno šest optužnica. Ovo nije prvi put da je Džeremi priveden pravdi.

Plavooki lepotan i osuđenik, koji je optužen za posedovanje oružja i povezanosti sa bandama, otkrio je u intervjuu iz zatvora da je ranije služio devet godina u zatvoru zbog krađe, ali da su ti dani iza sada iza njega.

Miks je inače oženjen i ima dete, a od supruge je saznao za svetsku slavu koju je stekao zahvaljujući svojoj fotografiji sa hapšenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs