Šta vam zvezde predviđaju

Ljubav u julu: Blizancima stiže sreća, Ovnovima olakšanje, a Lavu veza iz prijateljstva

Strelčevima će prva polovina meseca biti posebna
Zanimljivosti 02.07.2014. - 14:13h
Foto: Thinkstock

Sudeći po horoskopu, mesec jul mnogima će da bude ispunjen ljubavlju!

 

Ovan

 

Mars provodi svoje poslednje dane u Ovnovoj kući veze. Napustiće ovu kuću 28. jula nakon gotovo osmomesečnog boravka u njoj, a to će doneti olakšanje u odnosima sa drugima, bez obzira na to da li je reč o ljubavi, braku, poslu ili karijeri.

 

Do 28. jula, ipak, Ovnovima će u vezi biti raznih dešavanja. Partnerstvo će biti centar nekih važnih odluka, ali i konflikata i ravaliteta. Izbegavajte nametanje svog pogleda na stvari na previše direktan i agresivan način.

 

Ipak, dinamičnost koju je Mars doneo može biti upotrebljena i konstruktivno, i to u zajedničkim aktivnostima ili onima koje za cilj imaju opšte dobro. Saradnja i blagonaklon stav su dobrodošli.

 

Takođe, u julu će i Venera, vladalac Ovnove kuće parova, podstaći komunikaciju i razmenu osećanja, i podariti snagu da vaš sastanak ili putovanje dobije pravu romantičnu prirodu.

 

Kakvi ste kada je seks u pitanju prema horoskopu pročitajte OVDE.

 

Bik

 

Astrološki trendovi u julu će za Bika biti više praktični nego romantični. Bikovima je sada potrebnija sigurnost i opipljivija sredstva ubeđivanja, tako da će bolje reagovati na ono što puni novčanik nego na šetnju po mesečini. Osećanja će se pre probuditi lepim poklonom nego ljubavnom pesmom.

 

Ipak, negde pre početka poslednje dekade jula, počeće da raste vaša osećajnost i reagovanja na ljubavne šapate i poruke (uključujući i one u elektronskom obliku, naravno). To će biti idealno vreme za zajedničke šetnje i razmenu osećanja tokom dugih privatnih razgovora.

 

Poslednjih deset dana jula mogli biste da ostvarite bliskost sa voljenom osobom na kraćem putovanju, ili da sretnete osobu koja bi mogla da probudi u vama ona posebna slatka osećanja.

 

Krajem meseca, Mars ulazi u Bikovu kuću parova, u kojoj se trenutno nalazi Saturn. To je početak perioda koji parovima uliva energiju ali i mogućnost konflikata.

 

Blizanci

 

Sa Venerom, planetom ljubavi koja je u Blizancima veoma precizno pozicionirana, prve dve dekade jula će biti prava poslastica: ljubav će lako pronaći put do vas a čitav univerzum će se udružiti da ispuni vaše srce zadovoljstvom i srećom.

 

Venera donosi optimizam i nežnost, podariće vam šarm i eleganciju, i okružiće vas svilenim šalom osećajnosti. Popularnost će početi da vam raste i rađaće vam se nove želje. Ako zaista želite da  budete srećni, samo poslušajte Veneru i njene savete i otvorite svoje srce.

 

Još jedna dobra vest za Blizance je da Jupiter, vladalac kuće u kojoj Blizancima stanuju veze, ulazi u Lava, vašu treću kuću i tu će ostati čitavih godinu dana. Sa Jupiterom u kući komunikacije i misli, Blizanci imaju veliku šansu da svoju vezu podrede strasti i neguju je kroz priču i duhovnu harmoniju.

 

Kakav je koji znak u braku pročitajte OVDE.

 

Rak

 

U julu 2014. stvari će se promeniti. Nakon što je bio uz vas čitavih godinu dana, Jupiter napušta Raka, a strast i želje za avanturama se pomalo primiriti.

 

Mars, vladalac rakove kuće ljubavi i erotičnosti, takođe napušta Vagu, odnosno poziciju u kojoj je mogao da vas poremeti u erotskom životu proteklih osam meseci. Generalno, pritisak popušta i opada postepeno a čitav proces će se završiti poslednjih dana u mesecu.

 

Juli će vam takođe doneti i sentimentalne uspehe u prvoj dekadi meseca kroz trigon koji Sunce formira sa saturnom (vladarom vaše kuće veze), a u poslednjoj dekadi sa Venerom.

 

Zavodljiva i seksualna Venera će biti u Raku počevši od 18 jula. Ta pozicija će posebno povoljno uticati na ljubav, harmonične odnose i saradnju, olakšavajući put novim emotivnim vezama, podmlađivanju postojećih ili povratku ljubavnih odnosa iz prošlosti.

 

Lav

 

Vladalac kuće Lava, kada je reč o vezama, imaće dobre aspekte tokom jula, pa će vam se ukazati vrlo povoljne okolnosti. Podrška će vam stići odakle se najmanje nadate, što će ohrabriti vašu diskretnu, romantičnu stranu.

 

U prvoj polovini jula, Venera će biti na položaju povoljnom za veze koje izrastaju iz prijateljstava. Takođe, Venera donosi dosta zabave i emocija od strane prijatelja, ako budete učestvovali u nekim grupnim aktivnostima, poput kongresa i projekata.

 

Vrlo važan datum je 16. jul: Jupiter će ući u kuću Lava. On će doneti početak perioda ispunjenja i zadovoljstava na nekoliko nivoa, zajedno sa poljem ljubavi, jer je Jupiter vladalac ljubavi i seksualnosti u kući Lava.

 

Koji je vaš put mudrosti prema tibetanskom horoskopu saznajte OVDE.

 

Devica

 

Merkur, vladalac Device, nalaziće se u blizini Venere tokom skoro čitavog Jula, prvo u Blizancima, a zatim u Raku. Ova neposredna blizina pokrenuće romantično raspoloženje, veću potrebu za ljubavlju, bliskosti i zajedništvom.

 

Veze koje Device budu započele biće nežne i harmonične. Ako ste sami, mogli biste sada da uđete u jednu takvu vezu. Nova veza je moguća, posebno ako uzmemo u obzir da Merkur i Venera zauzimaju najveći deo horoskopa Device, a koji zajedno imaju naklonost ka izlascima, socijalizaciji i donose mogućnost upoznavanja novih ljudi.

 

Druga polovina jula iz ljubavnog ugla najviše obećava, jer će Merkur i Venera formirati krug sa Neptunom, koji se nalazi u kući ljubavi Device. Ali, moraćete da ostanete "pri zemlji", jer je Neptun sklon da vam daje nade koje nisu baš realistične. 

Vaga

 

Prve dve nedelje jula biće vrlo zabavne i prepune lepih trenutaka, ali i momenata koji će vas nervirati. To se dešava jer Mars, vladalac kuće ljubavi Vage, formira povoljnu vezu sa Venerom, planetom ljubavi i harmonije, ali i kvadrat sa eksplozivnim Suncem.

 

Jul će, u svakom slučaju, biti vrlo važan za vaš ljubavni život, na prvom mestu zato što će Venera biti u najvišem delu horoskopa, podržavajući ljubav.

 

Sa druge strane, Mars će biti tačno u Vagi i ljubavne veze staviti u prvi plan. To nije ništa novo, jer je položaj planeta takav još od decembra, ali, iako Mars u Vagi najviše brine za ljubavnu sferu, ne čini to uvek na pozitivan način.

 

Dobre vesti su da će 28. jula Mars napustiti Vagu i zbog toga će pritisak opasti, razmirice će se rešiti, a veze će biti harmoničnije.

 

OVDE pročitajte za kakvim seksom čeznu horoskopski znakovi.

 

Škorpija

 

Venera, planeta ljubavi i vladalac ljubavne kuće Škorpije, nalaziće se u pisterioznom polju vaše osme kuće prve dve nedelje jula. Osma kuća neće ohrabrivati inicijativu i akciju, ali će zalaziti u dubinu osećanja, pokušavajući da izvuče najsuptilnija značenja, analizira nijanse, suoči se sa strahovima i frustracijama ili prkosi tabuima.

 

Drugim rečima, osma kuća će vas stimulisati da vežbate svoje psihološke i istraživačke sposobnosti, kako biste razumeli skrivena značenja veze i tajne principe zbog kojih partner preuzima inicijativu.

 

Venera će 19. jula ući u devetu kuću Škorpije i podstaći ljubavna putovanja, kao i ljubav na daljinu, ali i intelektualnu i duhovnu povezanost.

 

Strelac

 

Prva polovina meseca nagoveštava da će ovaj period biti nešto posebno. Venera, planeta ljubavi, prolazi kroz vaše polje ljubavi gde se takođe nalazi i Merkur, vladar vašeg ljubavnog polja. A to znači sreću u ljubavi, nežnost, harmoniju i razumevanje u braku.

 

Venera donosi senzualnost, pružiće vam romantičnu atmosferu i doprineće stvaranju povoljnih ljubavnih okolnosti. Merkur će takođe imati generalno pozitivnu i povoljnu ulogu i stimulisaće komunikacije.

 

Prva polovina jula će zato biti idealan period da ga provedete sa voljenom osobom ili za upoznavanje sa osobom sa kojom ćete provesti ostatak života. Drugi deo jula će biti mirniji, diskretniji i okrenućete se razmišljanjima.

 

Koje su loše karakterne osobine horoskopskih znakova pročitajte OVDE.

 

Jarac

 

Tokom jula, ljubavni odnosi biće centralno mesto pripadnicima ovog znaka. Sunce će ostati u vašem polju ljubavi, tako da će ljubav, brak ili veza biti u prvom planu. Voljena osoba postaće vam glavna preokupacija tokom ovog meseca, a ukoliko ste sami, ovo će vam postati najbitnija stvar koju treba rešiti.

 

U vaše polje ljubavi se 13. jula vraća Merkur, kako bi završio dešavanja koja su započeta prošlog meseca, a koja imaju veze sa komunikacijom između partnera, bilo da je u pitanju dodeljivanje nekih zadataka ili prožimanje privatnog i poslovnog života.

 

Do 18. jula, tranzit Venere kroz Blizance će učiniti da neki pripadnici ovog znaka pronađu ljubav na radnom mestu, u teretani ili čak u čekaonici kod lekara. 18. jula, Venera ulazi u vaše polje ljubavi, što obećava dobro razumevanje i sreću u vašem ljubavnom životu.

 

Vodolija

 

Do 18. jula ćete imati koristi od Venerinog čudesnog prisustva u vašem polju ljubavi. Venera će pojačati vaše emocije, preplaviće vas senzualnošću, učiniće vas privlačnijim i otvoriće vam vrata za moguću novu ljubavnu priču.

 

Iako će vazduh oko vas biti ispunjen slatkim mirisom romantike, impuls tela će da prevlada, tako da će vaše telo biti mnogo osetljivije, prijemčivije na nadražaje. Ovo je savršen period da istražite svoj erotski potencijal i da unapredite privatni život.

 

U poslednjoj dekadi jula vaše polje ljubavi dolazi u centar pažnje tranzitom Sunca, koje ukazuje na potrebu da pronađete srodnu dušu, da delite i da budete sa nekim na istoj talasnoj dužini. Partner i zajednički život će formirati osu oko koje će se vrteti vaši ciljevi.

 

Kako da ulepšate život karmičkim lekcijama saznajte OVDE.

 

Ribe

 

Pred vama je veoma romantičan mesec. Vaše polje ljubavi i erotike biće veoma burno. Tu će Jupiter da provede poslednje dane pre nego što ga napusti 16. jula, ali kako se čini, to će biti najefikasniji dani.

 

Tada će imati Sunce na svojoj strani, a njihov udruženi efekat imaće neophodnu snagu da priredi značajne ljubavne događaje Ribama.

 

Kombinacija Jupiter - Sunce u vašem polju ljubavi i erotike doneće entuzijazam, strast, žeđ za avanturom i sreću. Sunce će tu boraviti do 23. jula.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...