SVE POLAZI OD EMOCIJA

PARAPSIHOLOG SERGEJ LAZAROV TVRDI: "Ovo je glavni uzrok nastanka svih bolesti"

Mnogi zanemaruju ovu činjenicu...

Zanimljivosti
08:46h Autor:
PARAPSIHOLOG SERGEJ LAZAROV TVRDI: "Ovo je glavni uzrok nastanka svih bolesti"
Foto: Printscreen Youtube / Lazarev Sergey Official Channel

Sergej Nikolajevič Lazarev je ruski psiholog, filozof, iscelitelj i parapsiholog. Njegova popularna knjiga je „Dijagnoza – karma“. Lazarev veruje da ne možemo lečiti telo bez lečenja duše. On tvrdi da je svaka bolest posledica karme.

Ako nekome činite nešto loše, vama se može vratiti u vidu bolesti. Lazarev objašnjava zašto je život „nekome majka , a nekome zla maćeha?“ U čemu je zapravo tajna zdravlja i srećnog života?

Do odgovora na ova pitanja došao je istražujući godinama vezi između pogleda na svet i situacija koje nas okružuju.

Osoba treba da voli svet oko sebe, i ako ne oseća ljubav prema svetu u njegovoj duši se razvija osećaj nelagode i tada počinje, najpre, mentalna, a zatim i fizička agonija.

Ništa ne razara zdravlje kao tuga, bes i nakupljena negativna energija. Istraživanjem je utvrđeno da su u većoj meri oboleli oni ljudi koji su bili nezadovoljni životom i okolnostima koje ih okružuju.

U svakodnevnom životu, mi dozvoljavamo da nas preokupiraju loše vesti, povučeni time i mi počinjenmo da pričamo loše mo drugima. I malo po malo, ulazimo u taj začarani krug negativne energije koji se kasnije odražava i na naš život. Mi, iako nemam pravog razloga za nezadovoljstvo, postajemo besni i nesrećni.

Upravo tu leži koren svih problema... To je ono što urušava zdravlje na kraju.

Uvek možemo da promenimo situaciju u našu korist i da promenimo obrazac ponašanja. Prva stvar koji morate da promenite je da odustanete od želje da sve kontrolišete i prepustite se momentu i ne nervirate oko stvari na koje ne možete da utičete.

Ako želute srećan život i dobro zdravlje ne nalazite manu svemu. Samo oni koji pronađu mir u duši mogu da budu potpuno zdravi.

Ukoliko ste nezadovoljni državom, društvom, porodicom, partnerom - sve je to podsvesna ljutnja prema sebi. Menjajte to...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs