iskoristite priliku!

NUMEROLOGIJA PORUČUJE 4. APRIL JE MAGIČAN DAN: Ostvariće vam se sve želje, ako uradite OVO!

Broj 4 u numerologiji simbolizuje stabilnost i snagu, a kako je danas 4. 4. - posebno je srećan dan!

Zanimljivosti
12:53h Autor:
NUMEROLOGIJA PORUČUJE 4. APRIL JE MAGIČAN DAN: Ostvariće vam se sve želje, ako uradite OVO!
Foto: Shuterstock

Dvostruku dozu ove nergije danas doživljavamo, jer u datumu imamo dve četvorke! Zato se ovog ponedeljka ostvaruju želje!

Numerologija 4/4

Četiri je broj stabilnosti, bezbednosti, snage i temelja. U numerologiji on predstavlja prizemnost, pragmatičnost i logiku.

Kvalitet broja 4 može da nam pomogne da stvorimo čvrste temelje za naše snove, zato je ovo idealna prilika ako želite da menjate nešto u svom životu, a hoćete da to bude smelije i trajnije.

Takođe, dobra je podloga za uspostavljanje stabilnosti u emocijama, društvenim odnosimma, duhovnim stvarima.

Pošto numerološka magija ovog datuma donsoi nam moćnu energiju sa kojom ćemo se uskladiti. Osim toga, zahvaljujući njemu ući čemo srećnu frekvenciju broja osam. To je broj manifestacija, energije, karme, ciklusa, obrazaca i snage.

Numerologija
foto: Shutterstock

Najbolji način da se iskoristi 4/4 energija

Najbolji način da kanališete numerološku magiju broja 4 jeste da se posvetite odricanju loših navika. Zauzmite čvrst položaj u svojim uverenjima, oslobodite se onoga što vam više ne služi, i prizovite ono što želite.

Dan je idealan za vibracije sa prizemnim elementom zemlje - provođenjem vremena u prirodi, jogom ili istezanjem, izvođenjem rituala sa lekovitim kristalima. Dolazi sveža energija u vaš život!

Dani koji imaju osam energija uvek će biti odlični za manifestaciju, jer će svačija želja biti oslušnuta. Samo pomislite kako je osmica okrenuta vodoravno simbol beskonačnosti, koji nam pokazuje da se sve što se ugasi u svetu, reciklira se i vraća.

Dodatno obratite pažnju da zaštitite svoju energiju 4. aprila! O, što je najbitnije, vežbajte postavljanje pravilih granica, dok ulazite u kontakt sa svojim suštinskim željama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs