SUTRA JE MAGIČAN DATUM 11. 11: Niz jedinica budi lepe životne aspekte, evo šta je važno da obavezno uradite

Šta nam donose numerološki magičan niz brojeva? Niste ni svesni

Horoskop
Autor:
SUTRA JE MAGIČAN DATUM 11. 11: Niz jedinica budi lepe životne aspekte, evo šta je važno da obavezno uradite
Numerologija, Foto: Shutterstock

Jedanaesti novembar dolazi kao izuzetno snažan dan, ispunjen dubokim duhovnim porukama i mogućnostima duhovnog buđenja. Ovaj dan nosi numerički kod 1111, što u astrologiji označava broj moći. To je vreme kada se preporučuje postavljanje dubokih namera, jer energija 11. novembra podržava manifestaciju želja. Osim toga, ovaj dan je posebno povoljan za otvaranje srca i jačanje energije srčane čakre.

Ljubav, Par, Ljubavni par, sladoled
foto: Shutterstock

Novembar kao mesec nosi vibraciju broja 11, koji u numerologiji predstavlja broj povezan s višim područjima, božanskim i duhovnim buđenjima. Broj 11 se pojačava i udvostručuje, naglašavajući snagu i značaj. On simbolizuje dolazak u potpunu usklađenost sa sopstvenim najvišim bićem.

Broj 11 je podsetnik da, iako se čini da smo odvojeni pojedinci, zapravo smo svi povezani i deo veće celine. Kada se cifre sabiraju, dobijamo 2, što predstavlja višu oktavu i simbolizuje povezivanje.

Horoskop, umetnički portret, umetnička fotografija
foto: Shuterstock

Ovaj broj je takođe povezan s višim područjima, predstavljen kao dva stuba koji simbolizuju nov početak, otvaranje novim znanjima i inicijaciju. Numerološki niz 11. novembra se pojavljuje kako bi nas podsetio na sinhronicitet između unutrašnje svesti i spoljnog sveta.

Ceo novembar može se iskoristiti za rad s višom vibracijom. Meditacija, boravak u prirodi, vođenje dnevnika i fokus na zahvalnost mogu vam pomoći da iskusite veći napredak u duhovnom rastu.

Jedanaesti novembar predstavlja moćno vreme za promene, postavljanje namera i istraživanje dubina istine. Na ovaj dan moguća su nova buđenja, informacije i nivoi prosvetljenja.

Broj 1 je povezan s određenošću, samouverenošću, hrabrošću i prodornošću. On podstiče na razmišljanje o novim mogućnostima, projektima i počecima, te potiče vizualizaciju pozitivnih ishoda.

Horoskop
foto: Shutterstock

Broj 1111 predstavlja stvaranje, vođstvo i manifestaciju. To je dinamičan niz s velikim potencijalom. 11. novembar, kao dan kada se ovaj broj pojačava, ima veliki potencijal u svetu sinhroniciteta. Ako želite nešto ostvariti u svom životu, ovaj dan je povoljan za ubrzanje akcija koje će dovesti do ostvarenja vaših želja.

Zapitajte se – šta je potrebno mom telu, što treba mom umu, mojoj duši? I budite mirni dok čekate da se pojavi odgovor. Slušanje je moćan alat, stoga posebno ovog dana budite sigurni da slušate i svoj unutrašnji i spoljni svet.

Ostanite otvoreni, sve što vam dolazi jeste za vaše najviše dobro. Čak ako se pojave i teške situacije, pokušajte razumeti zašto vam se to događa, šta treba uočiti i naučiti iz te situacije.

Stil/Zadovoljna

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs