da li je ovo moguće?

VOŽNJA OD 4. 500 EVRA: Pripita devojka naručila taksi do ratne zone u Ukrajini!

Leoni Fajlds naručila taksi od Velike Britanije do ratne zone u Ukrajini!

Zanimljivosti
Autor:
VOŽNJA OD 4. 500 EVRA: Pripita devojka naručila taksi do ratne zone u Ukrajini!
Foto: Ilustracija Shutterstock

KADA je popila nekoliko različitih pića, Leoni Fajlds, majka dvoje dece, odlučila je da naruči vozilo preko aplikacije Ubor prevoz.

S obzirom da je bila pripita, Leoni nije uspela da unese adresu na kojoj živi, pa je za cilj izabrala Ukrajinu. Naravno, procena ove vožnje bila je oko 4.500 evra, a taksi služba je navela da na kartici nema dovoljno sredstava.

Leoni je ispričala da se, tek, sutradan prisetila šta se desilo i to zahvaljujući pozivu banke, jer je taksista navodno devet puta pokušao da skine novac sa kartice.

Ipak, taksista je prihvatio taj nemogući zahtev i pokušao da naplati imaginarnu vožnju od Velike Britanije do Ukrajine. Leoni kaže da je srećna što nije imala dovoljno novca na kartici, jer bi joj u suprotnom skinuo sav novac sa računa.

- Sutradan se nisam ničega sećala, samo pojedinih događaja. Gospode Bože, imam 34 godine i ne bi trebalo da se ponašam tako. Ne znam kako je taksi aplikacija dozvolila da naručim vozilo do ratne zone - rekla je Leoni.

S obzirom na to da je banka posumnjala da neko pokušava da koristi karticu i skine sredstva sa nje, odmah je pozvala Leoni.

Iz organizacije Ube,r koju je angažovala Leoni za prevoz, izjavili su da će istražiti slučaj i da će ispitati šta se tačno dogodilo u subotu uveče.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs