Oni imaju preko milion pratioca

OVE LJUDE SRBI NAJVIŠE PRATE NA TIK TOKU: Neverovatno!

Pre pandemije za društvenu mrežu Tik Tok mnogi nisu ni znali, a sada je jedna od najpopularnijih, posebno među mladima! Tik-tokeri pokušavaju različitim video sadržajem da privuku što veći broj pratilaca, a neki od najpoznatijih kod nas imaju profile se milionskim pregledima!

Zanimljivosti
Autor:
OVE LJUDE SRBI NAJVIŠE PRATE NA TIK TOKU: Neverovatno!
Foto: Profimedia

Društvene mreže su, definitvno, postale deo svakodnevnice, bilo da ih koristite iz zabave, zbog posla, ili su vam, čak, i izvor prihoda. Posebnu pažnju u poslednje vreme privlači Tik Tok, koji je prestigao i Instagram i Fejsbuk po broju preuzimanja u prethodnoj godini!

Na njemu može da se desi da preko noći postanete viralni, a da vam broj pratilaca vrtoglavo poraste. Pa tako, postoji nekoliko Tik-tokera kod nas, čije profile prati više miliona ljudi!

Kome je to pošlo za rukom?

1. Barbara Milenković - Barbi Afrika

Barbara je ubedljivo najpraćenija na Tik Tok-u, njen profil broji neverovatnih 3, 6 miliona ljudi! Rodom je iz Niša, a sa snimanjem videa je počela spontano, kako se dugo bavila plesom i glumom. Osim plesnih pokreta, na video snimcima isprobava i razne trendove. Pokazuje i kako se šminka, daje predloge za neku odevnu kombinaciju ili se pretvara u neki crtani lik. U svemu ima i punu podršku roditelja, koji često sa njom i snimaju.

2. Sara Dimitrijević - Saratkd_7

Prva je na Balkanu došla do milion pratilaca na ovoj društvenoj mreži, a trenutno ih ima oko 2, 3 miliona. Sara je misica, fitnes model, tekvondistkinja, koja je osvojila i brojne medalje. Snima raznovrsne video snimke, gde pokazuje šta radi u toku dana, modne kombinacije, predloge šminke, ali i sportse poteze, koji su uvek veoma gledani.

3. Una Kablar - Uki Q

I Unini pratioci se broje u milionima, sada ih ima 1 400 000. Ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim neobičnim tetovažama, kao ni stavovima. Odiše dozom misterije, a po "mračnijoj" strani je postala prepoznatljiva. Još uvek ne zna čime će se baviti, a Tik Tok shvata kao zabavu. Na video snimcima peva, pleše, deli zanimljive stajlinge, a ponekad i trenutke iz privatnog života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs