neponovljive lepotice

SAMOUVERENO GOSPODARE MODNIM PISTIMA, NJIHOVOJ HARIZMI I LEPOTI SVI SE DIVE: Ovo su najseksepilnije Ruskinje! (FOTO)


Ove zvezde podijuma su napravile glamuroznu karijeru u manekenstvu, dokazavši da je industrija mode zaista globalna i da, po svemu sudeći, ne zna za granice.

Zanimljivosti
12:47h Autor:
SAMOUVERENO GOSPODARE MODNIM PISTIMA, NJIHOVOJ HARIZMI I LEPOTI SVI SE DIVE: Ovo su najseksepilnije Ruskinje! (FOTO)
Foto: Profimedia

One su neverovatno lepe, šarmantne i samouverene, veoma su seksepilne, neumorno menjaju autfite, frizuru i gradove u kojima žive.

Saša Lus

Plavokosa i plavooka lepotica Lus je univerzalna i neponovljiva, prava kraljica podijuma.

Rođena je u Moskvi i kao devojčica je sanjala da postane balerina, ali povreda zgloba u detinjstvu zauvek joj je srušila snove. Kada je imala 13 godina majka ju je odvela u lokalnu modnu agenciju, što se ispostavilo kao odličan potez.

Saša Lus
foto: Profimedia

Samo nekoliko godina kasnije prošetala je podijumom u Moskovskoj nedelji mode i postala prava modna senzacija.

Legendarni Кarl Lagerfeld je kasnije primetio mladu plavušu u reklami ruskog časopisa i izabrao je za svoju modnu reviju 2012. godine. Posle toga je i Dior angažovao lepu Ruskinju u u svojoj modnoj reviji proleće-leto!

U sezoni jesen-zima 2013. godine Saša je učestvovala u 60 modnih revija, i to za veoma ugledne modne brendove. Samouverenost je svakako najprivlačnija osobina svake devojke, utoliko pre ako je ona zvezda podijuma.

Lus je 2017. godine debitovala kao glumica u trodimenzionalnoj svemirskoj operi Lika Besona "Valerijan i carstvo hiljadu planeta".

Ana Vjalicina

Neke devojke se rađaju sa sjajem u očima, a neke sa čarobnim osmehom na usnama. Ana potiče iz porodice lekara. Rođena je u Gorkom (danas Nižnji Novgorod), kao i njena čuvena sunarodnica Natalija Vodjanova, gde je Vjalicina sasvim slučajno ušla u svet mode sa svojih 15 godina.

Primetio ju je modni izviđač agencije IMG Models u Sankt Peterburgu kada je tražio nove talente za MTV takmičenje Fashionably Loud. Ana je pobedila na konkursu i preselila se u Njujork. Sa 16 godina je postala zaštitno lice parfema Chance modne kuće Šanel.

Plavuša visoka 177,8 cm pojavila se u deset brojeva lista Sports Illustrated Swimsuit Issue (od 2005. do 2014). Za njom su žudeli milioni muškaraca širom sveta. Ukrasila je podijume brendova kao što su Luj Viton, Šanel, Prada, Dolče and Gabana i Živenši... Seksepilna manekenka se pojavila i na reviji Viktorija Sikrit Fashion Shows.

Ana Vjaclina
foto: Profimedia

Lepa žena je uvek izvor inspiracije, pa se i Ana 2010. godine pojavila u spotu muzičke grupe Maroon 5 za njihov hit singl Misery. Vjalicina se zabavljala sa pevačem grupe Adamom Levinom sa kojim se pojavila na naslovnoj strani prestižnog magazina Vog.

Nažalost, ta veza nije dugo trajala – rastali su se 2012. godine. Zatim je Ana srela drugog Adama (biznismena Adama Кahana) i 2015. godine rodila ćerku. Roditelji su odlučili da devojčici daju ime Aljaska iz prostog razloga što je to mesto gde se susreću SAD i Rusija“.

Aleksandra Pivovarova

Oštre jagodice, visoko čelo, bademaste oči i hladan, gotovo leden pogled... Nije ni čudo što je Saša dobila epitet devojka-vanzemaljac. Rođena je u Moskvi, gde je studirala umetnost na Ruskom državnom humanističkom univerzitetu kada se upoznala sa svojim budućim mužem, umetnikom i fotografom Igorom Višnjakovom. On je prvi prepoznao u njoj budući top-model. Igor je napravio nekoliko fotografija svoje lepe devojke i poslao ih u njujoršku međunarodnu agenciju IMG. Aleksandra je izabrana da ide u Milan, gde se pojavila na podijumu u svojoj prvoj reviji modne kuće Prada 2005. godine.

Impresionirana harizmom i profesionalizmom Pivovarove, legenda italijanske mode Mjuča Prada je odmah potpisala sa njom ekskluzivni ugovor na tri godine.

Od tada je Aleksandra bila često viđena na podijumima u skoro svakoj većoj modnoj reviji, i njena samouverenost je blistala na sve strane. Pivovarova je dugo bila vegetarijanka.

Natalija Vodjanova

Lepota privlači pažnju, ali ličnost osvaja srce, rekla je jednom Merilin Monro. Upravo je to slučaj kod Natalije Vodjanove, koja je oličenje elegancije, lepote i osećajnosti. Odrasla je u siromašnoj porodici u Gorkom (danas Nižnji Novgorod) sa dvema sestrama od kojih je jedna osoba sa posebnim potrebama.

Natalija je kao srednjoškolka bila prinuđena da napusti školu kako bi svojoj samohranoj majci pomagala da prodaje voće na pijacu. Srećom, simpatična devojka je ubrzo zatim uspela da se pridruži lokalnoj modnoj agenciji, pa je na jednoj reviji Nataliju primetio skaut modne agencije Viva Model Management.

Natalija Vodijanova
foto: Profimedia

Vodjanova je imala 17 godina kada je potpisala ugovor sa pariskom agencijom i postala je pravo modno otkriće 2000-ih. Lepa Ruskinja je ukrasila naslovne stranice svih većih modnih časopisa i prošetala se najčuvenijim svetskim podijumima.

Spoj lepote i osećajnosti je ono po čemu se Vodjanova, majka petoro dece, posebno ističe. Njena Fondacija Golo srce za pomoć deci, osnovana 2004. godine, pomogla je u izgradnji stotina dečijih igrališta u Rusiji. Sada se Natalija posvetila "borbi protiv stigmatizacije osoba sa mentalnim smetnjama".

Ogledala se Vodjanova i u glumi kao partnerka Džonatana Risa Mejersa u ekranizaciji čuvene ljubavne priče iz romana Alberta Кoena "Lepotica Gospodnja".

Irina Šajk

Sa svojim velikim zelenim očima, bronzanom kožom, privlačnim pogledom i beskrajno dugim nogama ova Ruskinja je pravi seksualni tornado. Irina Šajk (pravo prezime Šejhlislamova) je rođena u Čeljabinsku.

Otac joj je rudar, a majka nastavnica muzike. Irina je prvu veliku šansu dobila 2004. godine u svom rodnom gradu, kada je pobedila na izboru za Mis Čeljabinsk. Tada je imala 18 godina, i od tog trenutka je njena karijera top-modela krenula ka samom vrhu.

Irina Šajk
foto: Profimedia

U proteklih 15 godina Irina je učestvovala u reklamnim kampanjama svih većih luksuznih brendova, od Versace do Burberry. Pojavljivala se i na stranicama mnogih modnih časopisa, a 2010. ju je časopis Glamour proglasio za internacionalni model godine.

Čuveni osmeh je njen zaštitni znak. Sa glumcem Bredlijem Kuperom ima ćerku Leu De Senu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs