STIŽE TURBULENTAN PERIOD

AKO VAM NIŠTA NE BUDE IŠLO OD RUKE U NAREDNOM PERIODU, OVO JE RAZLOG: Noćas stiže pun mesec i sa sobom donosi HAOS!

Pun mesec koji stiže večeras i doneće brojne poteškoće i pomrsiti mnoge konce, upozorava astrolog. Evo čega treba da se posebno čuvate!

Zanimljivosti
Autor:
AKO VAM NIŠTA NE BUDE IŠLO OD RUKE U NAREDNOM PERIODU, OVO JE RAZLOG: Noćas stiže pun mesec i sa sobom donosi HAOS!
Foto: Shutterstock

Ako primetite da vam ništa ne ide od ruke u narednom periodu, postoji razlog i niste jedini!

Ovog novembra tačnije 19.11.2021. očekuje nas pun Mesec u Biku na 27°, stepenu komunikacije, mentalnog tela i iskrenosti...Kada se dešava pun Mesec emocije su uvek naglašene i ova energija će zasigurno motivisati sve nas da budemo iskreni u komunikaciji prema samima sebi ali isto tako i prema drugima i da konačno kažemo sve što mislimo i osećamo kako bismo se otarasili tereta koji nosimo u sebi.

Budite spremni na teške situacije, ali isto tako budite spremni da sada jasno sagledate šta vas boli i odakle potiče taj bes. Ova lunarna eklipsa će zaista biti jaka i verovatno će joj mnogi biti zahvalni što je takva, jer će nas još više pokrenuti da radimo na svim delovima naše duše i to na onim mestima koji nas najviše peku.

Verujem da se u proteklih par dana mnogi od vas osećaju baš loše, tačnije da je zavladao kod svih jedan energetki pad. Neka vrsta bezvoljnosti, depresije, anksiozonosti, a obaveza koliko voliš, a pokrenuti se nikako.

Aspekt opozicija Mars (8)-Uran (7) koji traje, a koji će biti i na sam dan punog Meseca, vrlo izazovan aspekt koji globalno, ali i kolektivno pravi probleme, donosi svađe, nervozu razne kvarove, povrede. Aspekt koji je spreman na rizik u svakom smislu.

Uran kao Uran 7-ca sve to donosi neočekivano i iznenada - pa stoga i neke negativne iznenadne situacije na globalu su vrlo lako moguće. Ovaj aspekt zasigurno će doneti probleme sa platnim prometom, finansijama, saobraćajem, električnom energijom. Ovo vam ne govorim da bih vas zastrašio ovo vam pričam kako bi zaštitili sebe.

Pa stoga savetujem svima da se pričuvate dok nam je na nebu ovaj aspekt. Umirite se, izbegavajte gužve, posvetite se sebi. Generalno, čuvajte energiju i usmerite emocije na stvari koje vam prijaju.

(Stil.kurir.rs/Srbija Danas/Bojan Kljajić)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs