Iskustvo zlata vredi

Da nam je ova pamet bila: 10 saveta za slomljeno srce iz mlađih dana!

Sećate se koliko ste plakale kada vas je momak prvi put ostavio, eh da ste tada znale što sada znate ovih deset stvari biste rekle sebi
Zanimljivosti 28.05.2014. - 16:12h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Da li se još uvek sećate svog prvog raskida? Dečko koga ste ludo voleli slomio vam je srce na sto komada! Danima ste plakale zatvorene u svojoj sobi izbegavajući društvo koje bi moglo da nasluti da ste povređeni raskidom.

 

Osećale ste se bezvoljno, depresivno, misleći da nikada nećete naći srodnu dušu....

 

Eh, da ste samo tada znale ono što sada znate! Rekle biste sebi te životne mudrosti koje ste uz put naučile.

 

Pročitajte ljubavne savete naših mama koje smo trebale da poslušamo a nismo, više možete naći OVDE.

 

Donosimo vam deset životnih mudrosti koje bismo dvadesetogodišnjoj sebi rekle da možemo i to u onim momentima kada je dečko raskinuo sa nama:

 

1. Ti nisi osuđena na mišljenje tog jednog momka. Ako je raskinuo sa tobom to ne znači da ti nisi vredna pažnje, to samo znači da vas dvoje niste jedno za drugo i da ti je on na vreme učinio uslugu raskinuvši sa tobom.

 

2. Pusti neka tuga sama prođe od sebe. Dozvoli sebi da osetiš tugu, budi potištena, plači, i vremenom ćeš shavatiti da si ga zaista prebolela. Jednostavno si isplakala tugu.

 

3. Ne shvataj taj raskid kao nešto ozbiljno. To kako je on tretirao tebe nije projekcija tvoje ličnosti već to kako on vidi sam sebe.

 

Ovih osam stvari svaka žena mora da poseduje do svoje 30. godine, više možete naći OVDE.

 

4. Ako te raskid tera da jedeš, pokušavaj da jedeš zdravije. Ne dozvoli da se ugojiš. Iako je hrana odlična uteha, pokušaj da pobegneš od te utehe.

 

5. Ne dozvoli da ti poljulja veru u ljude. Ako je on raskinuo sa tobom a nije imao razlog za to, to ne znači da nijedan muškarac neće da pozna dobro u tebi.

 

6. Ti si izvan njegove lige. Ozbiljno. On je stvarno, stvaro daleka prošlost za tebe. Jedan divan dečko i divan život čekaju na tebe.

 

Optimizam ili pesimizam, izbor je na vama, više možete pročitati OVDE.

 

7. On je tvoj momak a ne projekt. Ti nisi obavezna da ga popraviš, prevaspitavaš, oblačiš ga, hraniš ga... On je sposoban sam da se stara o sebi, a ako nije onda i nije za vas. Ti mu nisi majka, ti si mu devojka i ako osećaš potrebu da moraš da ga menjaš taj muškarac jednostavno nije za tebe.

 

8. Ponekad je zagrljaj i dobra priča jedino što ti treba. Svaka od nas bi da može samo zagrlila sebe onda kada smo imale nekih dvadeset godina. A kada su došle godine od dvadeset i pete pa naviše, e tu bi se samo ispričale same sa sobom, jer zaista, ništa bolje ne leči slomljenu dušu do zagrljaj i dorba priča.

 

35 modnih saveta svih vremena možete naći OVDE.

 

9. Zaboravi bivšeg za tvoje dobro! Jednostavno moraš da naučiš da oprostiš i njemu i sebi! Lako je mrzeti bivšeg, ali mrzeći ga nikada nećete ostaviti ta dešavanja iza sebe i nikada nećete krenuti dalje. Pokušaj da vidiš dobro u svemu što se desilo. Seti se lepih momenata i jednostavno se ubedi da nije bilo suđeno i zbog toga nije trajalo.

 

10. Oraspoloži se devojko, jednog dana ćeš biti neverovatna žena! Za deset godina od sada nećeš moći da prepoznaš ženu kakva si postala.

 

P.S. Seks je mnogo bolji sa 30, nego sa dvadeset godina, a one žene koje imaju 40. godina kažu da su seksualnu slobodu tek sada otkrile. Zato uživaj, život je pred tobom!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

savetiRaskid

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...