Obratite pažnju

OVAKO PODSVEST UPOZORAVA NA LOŠE DOGAĐAJE U BUDUĆNOSTI: Ruski psihoterapeut otkriva - ovo nije slučajnost!

Upamtite da će vas podsvesni um uvek upozoravati na blizinu događaja koji bi trebalo da se dogodi u vašem životu

Zanimljivosti
12:43h Autor:
OVAKO PODSVEST UPOZORAVA NA LOŠE DOGAĐAJE U BUDUĆNOSTI: Ruski psihoterapeut otkriva - ovo nije slučajnost!
Foto: Shutterstock

Ruski psihoterapeut i homeopata Valerij Sinelnikov smatra da se svi događaji u našem životu događaju po nevidljivom planu , a zatim da oslikavaju našu stvarnost. Njegovo gledište jeste da svaki događaj koji se dogodi u našem životu sami stvaramo zajedno sa svetom oko nas. Ovi događaji su odraz našeg pogleda na svet i naših emocija, piše Sensa.

Valerij Sinelnikov ističe da kada nešto treba da nam se dogodi u budućnosti mi možemo da ga predvidimo na osnovu određenih znakova, odnosno primamo unapred upozorenje o tome iz naše podsvesti. Ovo upozorenje vidimo u spoljnom svetu.

Drugim rečima, ako osoba u spoljnom svetu posmatra neku vrstu neprijatne situacije, to je signal da u njoj ima problema. Samo što se ova nevolja još nije pokazala na vidljivom planu. Zasad se tek pojavljuje u podsvesti neke osobe, a podsvest kroz svet oko nje to signalizira.

Kada postanete svedok nečije radosti, to znači da je radost već prisutna u vašoj podsvesti. A podsvesni um kroz svet oko vas daje vam signal da će se radost uskoro pojaviti na vidljivom planu vašeg života. Psihoterapeut Valerij Sinelnikov upozorava da obratite pažnju na sve znakove koje primećujete oko vas, razvijajajte svoju svest i fokus i osetljivost na ono što se dešava oko vas. Upamtite da će vas podsvesni um uvek upozoravati na blizinu događaja koji bi trebalo da se dogodi u vašem životu.

Žena, Portret, Razmišljanje
foto: Shutterstock

Ove signale možemo podeiti u dve grupe:

1. Signali harmonije - ukazuju da ste u harmoniji sa samim sobom i svetom. To znači da ste na pravom putu. I na ovom putu vas prati sreća u svim sferama života. Sve što u vama izaziva mir i radost signal je harmonije. ⠀

2. Signali opasnosti - otkrivaju da ste skrenuli sa pravog puta i ukazuju na to da se negativne osobine ličnosti, negativne misli i emocije manifestuju u vama. Sve ovo može izazvati nevolje, jer vaše unutrašnje stanje stavra vađu realnost. Kako bismo to sprečili, obratite pažnju na signale negativnosti koje vam podsvest pokazuje iz spoljnog sveta.

Prema Valeriju Sinelnikovu, negativne situacije u životu takođe ukazuju na to da je osoba prestala da se razvija. Došao je trenutak da nešto shvatite, naučite nešto novo i krenete dalje. Čovek mora da uči i razvija se tokom svog života.

Umesto da se fokusirate na negativno, pokušajte da posmatrate lepše stvari oko sebe: kišu, sunce, cveće, ljubazna lica i još mnogo toga. Kada vidite signale opasnosti, nemojte paničiti i nemojte živeti u očekivanju budućih neuspeha. Vi ste gospodar svoje sudbine i sve je u vašim rukama. Ako naučite kako da pravilno reagujete na znakove, to vam može vam pomoći da promenite svoje ponašanje, a samim tim i tok događaja u svom životu,

Univerzum komunicira sa nama kroz različite situacije koje čine naš život. Prijatni i lepi događaji signaliziraju da živimo u harmoniji sa samim sobom i svetom oko sebe. Sa druge strane, neprijatne situacije ukazuju na naše negativno ponašanje i zastoj u razvoju, ali i ova situacija sa sobom donosi nešto dobro - iz nje možemo izvući dobre lekcije i učiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs